Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie chce byc nie mila ale seriously?
tak czy siak powodzenia zycze Ci II i oby sie okazalo ze faktycznie Ci sie zrobila kreska bo masz cienkĄ skore
boze dziewczyny mam nadzieje ze ja nie wygladalam na az tak nakrecona jak dolaczylam. az strach czytac pierwsze posty.D-dawna, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
miałam ochotę napisać to już po pierwszym poście ale tylko się upewniłam.
Spadaj trollu, widać, że wakacje się zaczęły i niektórym się wybitnie nudzi..
Klaudia N., aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sorry, błagam.. jak Ty tak na poważnie to wróć najpierw na lekcje polskiego, naucz się go używać i dorośnij a potem dopiero myśl o dziecku..
aaagaaatka, AnaAna, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może to nowe wcielenie meleny?
dobra czika zalatujesz strasznym gówniarstwem, kr0pka ma rację.
Na pewno zaszłaś, bo właśnie takie osoby zachodzą za 1 razem więc gratulacje i szczęścia z Łukaszkiem. No więc przenieś się od razu na fioletową i nie truj nam dupy bezsensownymi postami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 11:33
ciri22, kamka, Klaudia N., kr0pka, AnaAna, Marietta, katarina7, Kena1983, arturowa lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
dobra czika wrote:chyba długo się starsza bo taka zgorzkniała jestes, nie martw sie. bedziesz Mamcią
A tak serio jesli w tym cyklu ci sie udalo to sory ale nie ma opcji jeszcze na objawy ja wlasnie jestem w 8 tc i jakos jeszcze nie mam kreski a skore mam tak cienka ze wszystkie zyly mi widac... Wiec sory ale jak czytam twoje posty to mnie przerazasz...ciri22 lubi tę wiadomość
-
dobra czika wrote:chyba długo się starsza bo taka zgorzkniała jesteś, nie martw sie. bedziesz Mamcią
nie martwię się.. martwię się raczej, że tacy jak Ty planują się rozmnażać(jeśli to rzeczywiście na serio ale nie wierzę w to) -
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:dokladnie, zycie jest nie fair! pewnie jak mialam 18 i wcale dziecka nie chcialam to chwila nieuwagi i bym miala a teraz co? jak pomysle o mojej kolezannce ktora przed 20ka miala 3 dzieci kazde z innym to mam ochote wstac i szukac tego Boga az go znajde i zapytac go co Ty odpierdalasz!
sorki za wulgaryzmy i mimo wszystko dzien dobry
Modliłam sie tez do Matki Boskiej, w koncu ona jest matka, zrozumie mnie.
Pisze Wam to, byście wiedziały, ze tez nie mogłam tego wszystkiego pojąć. Nawet mężowi o tym nie mowilam, ze sie tak modliłam.
A teraz jest mi bardzo wstyd, ze byłam taka głupia i miałam pretensje do Boga:( Jak mogłam?arturowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam nadzieje że się udało , bede testować chyba w poniedziałek. Moj facet jest plodny bo ma dwoje duzych dzieci ( 12 i 14 lat) ja jestem mloda to tez musze byc plodna.
aaaagaatka bardzo ci wspolczuje ze masz dwoch aniolkow ja bym nie dala rady przejsc przez toprzykro mi
-
nick nieaktualny