Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra czika wrote:no własnie proponuje to samo- krOpka mnie od trola wyzwała pierwsza. ja pisze ze mam nadzieje ze im sie udało a was to złosci , bez sensu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety ja tez sie tu nie udzilam ale kibicuje dziewczyna i je podczytuje i takie teksty dzialaja na wszystkich z tego forum jak plachta na byka... Niestety jesli chodzi o kreske na brzuchu ja mam taka od dwoch lat i do tej pory w ciazy nie bylam.
Niestety lecz Twoje zachowanie i posty nie sprawiaja ze ktos chcialby Cie przyjac do grona z otwartymi rekoma. Kazda z nas kiedys zaczynala ale nie w taki sposob...D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i zgadzam sie z powyzszymi postami. i chyba tyle w temacie..
kropka co do tradziku Ci nie pomoge bo ja mam taka cere ze jak mi wyskoczy jakis maly gnojek to jest swieto, serio. dziekuje losowi za taki dar:) -
nick nieaktualnymam 20 lat
nie ma rodziców ani rodzenstwa dlatego bardzo chce miec dziecko zeby zapewnic mu wszytsko czego sama nie mialam.
Skonczyłam technikum zywienia i pracowałam na praktykach w hotelu i restauracji , zakochałam sie w moim szefie ale on miał zone. nasze uczucie jednak bylo silniejsze i jestesmy dzis razem. łukasz jest w trakcie rozwodu ktory sie przeciaga ze wzgledu na dwoje dzieci. zona nie chce odpuscić .
marze by zytac mojemu dziecku bajki na dobranoc i ubierac z nim choinke ja tego nie miałam -ono bedzie miało wszystko