Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Czesc dziewczyny. Ja tylko na chwilke. Dziś moj świat legl w gruzach. Nie będzie żadnych starań...przynajmniej przez najbliższy czas. Mianowicie usłyszałam dzisiaj że mam złe wyniki cytologii,3 stopień. Podejrzenie raka szyjki macicy, oraz prawy jajnik. Co do jajnika ginekolog nie jest pewna. Cóż...jutro rano czeka mnie morfologia,markery i konsultacja z drugim ginekologiem. Następnie ze specjalista od tych spraw. Hmm...co by tu jeszcze,no tak...brak owulacji. Mam 23 lata. Czy można usłyszeć coś gorszego? Strasznie się boję.
Ana ja też miałam 3 grupę, dostałam leki i na następnej cytologii miałam już ok. Nie załamuj się kochana, 3 grupa to żaden wyrok - zobaczysz - będzie dobrze!
Choć doskonale rozumiem Twój strach i przytulam.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
kamka9319 wrote:Agatko a czy Twoja ciąża automatycznie nie podchodzi pod zagrożona po tych dwóch Odejściach Maluszków?
No widzisz, widocznie lekarz jej tak nie traktuje. A u mnie to było tak, że to nie były ciąże obumarłe tylko jedna pusta i jedna biochemiczna, co lekarze zgodnie orzekli że to był przypadek. I może dlatego.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ana ja dostałam taki sam wynik cytologii w 2008 toku, też miałam 23 lata, moja pierwsza myśl że umrę. Teraz diagnostyka poszła do przodu i leczenie też spokojnie. Miałam robione dodatkowe badania i się potwierdziło cin II i III. Byłam w szpitalu na konizacji szyjki lekarz stwierdziła że pomimo młodego wieku i braku dzieci muszą zrobić zabieg ale postara się ciąć jak najmniej. Moja szyjka i tak nie była za długa. Po zabiegu wzięłam trzy dawki szczepienia na HPV. I odpukac robię cytologie co pół roku, jestem w ciąży, szyjka trzyma i jakoś żyję
Wiem ze się boisz ale to nie jest wyrok, wylecza ciebie, albo kolejne wyniki będą lepsze, trzymaj się i rób co trzeba będzie dobrze.
-
Ana, gadałam z koleżanką. Od razu zapytała: "pewnie dziewczyna przerażona co? Nie ma czym, niech się nie martwi. Też byłam przerażona. Powiedz jej, że jak chce to daj jej maila do mnie niech pisze, opisze jej wszystko krok po kroku bo wiem jak ja się czułam i jak byłam przerażona"
Więc jak będziesz zainteresowana to daj znać -
nick nieaktualnykr0pka wrote:Ana, gadałam z koleżanką. Od razu zapytała: "pewnie dziewczyna przerażona co? Nie ma czym, niech się nie martwi. Też byłam przerażona. Powiedz jej, że jak chce to daj jej maila do mnie niech pisze, opisze jej wszystko krok po kroku bo wiem jak ja się czułam i jak byłam przerażona"
Więc jak będziesz zainteresowana to daj znać -
kr0pka wrote:Klaudia a co do testowania to nie wiem bo nie sądzę, żeby miało to sens - wykres ładnie wygląda co miesiąc i nic z tego niestety nie wynika. Czuję się jak zwykle, cycki bolą jak zwykle.. no
ale plamienie nie jak zwykle prawdaz? -
Klaudia N. wrote:ale plamienie nie jak zwykle prawdaz?
niby nie ale nie jestem pewna tego plamienia, jak wcześniej pisałam.. Szczególnie, że spr i w środku czysto
pożyjemy zobaczymy, nie będę się nakręcaćNie biorę nawet duphastonu poza tym a tak trochę za późno chyba żeby zacząć więc po prostu co ma być to będzie.. Jutro mamy wizytę w Invimedzie umówioną więc jak się nie da to przynajmniej już może będziemy mieli jakiś "plan" co robimy a nie takie błądzenie na własną rękę
-
Madlenka, wiesz co chyba pierwszy raz w życiu chciałabym to usłyszeć
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri wykresem się już nie sugeruje bo u mnie zawsze wysokie temp do 9-10 dnia. przyzwyczaiłam się już
koleżankę o gina wypytałam ale jeszcze nic nie odpowiedziała niestety
ja dziś też jestem straaaaasznie śpiąca. Generalnie to prawie zawsze jestem mega śpiąca ale dziś jeszcez bardziej -
nick nieaktualny