Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale czad!
http://kobieta.onet.pl/kulinaria/pyszne-ciasto-z-trzech-skladnikow-przepis-jest-hitem-sieci/zfz36z
oswieci mnie tylko ktoras co to jest ten kremowy serek? -
coś od wczoraj dość cicho.
Zrobiłam dzisiaj badania: ft3, ft4, anty-tpo, anty-tg dziś albo jutro mają być wyniki, zapłaciłam ponad 100złdrugie tyle pewnie pójdzie na endokrynologa ech. Chciałam iść do ginekologa-endokrynologa to miała bym w jednej cenie dwie konsultacje ale niestety dziad przyjmuje w takich godzinach że mi nie pasuje:/ a poza tym jakiś taki dziwny się przez telefon wydawał
-
Moje wyniki z wymazu na chlamydię, ureoplazmę i mykoplazmę - ujemne
Przesunęłam wizytę z pierwszym USG na 10.08 - zaraz po wakacjach. Dzięki temu, że to zaraz po wyjeździe to mam nadzieję, że czas szybciej minie, bo teraz się wlecze niemiłosiernieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:18
ciri22, kr0pka, Monikkk lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Mmm przestańcie pisać o ciastach
-
a ja zrobilam sobie cos pysznego tez ;p a ze to nie ciasto to moge o tym napisac sa sa sa:D na malych oczkach starkowalam ser dodalam szynke pokrojona w kosteczke czosen majonez wymieszalam i zawinelam w plasterek sera ale nie zwyklego tylko ten taki topiony, wiecie o co cho nie? jak hohland czy jak to sie tam pisze:D pycha:D
-
nick nieaktualnyDostałam część wyników pochodnych tsh:
ft3 3,1 norma 2,0-4,4
ft4 13,4 norma 12,0-22,0
anty tpo 46 norma 0-34
(czekam jeszcze na anty tg)
i już mnie zmroziło: anty tpo ponad normę, z wujkiem google się zdiagnozowałam i może to być hashimoto:/
skąd ten podwyższony wynik, jak go można zbić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:47
-
gaga wrote:Dostałam część wyników pochodnych tsh:
ft3 3,1 norma 2,0-4,4
ft4 13,4 norma 12,0-22,0
anty tpo 46 norma 0-34
(czekam jeszcze na anty tg)
i już mnie zmroziło: anty tpo ponad normę, z wujkiem google się zdiagnozowałam i może to być hashimoto:/
skąd ten podwyższony wynik, jak go można zbić?
To tylko trochę ponad noramę, ale rzeczywiście moze być hashimoto, chociaż tu bym poczekała na atg i na opinie lekarza...
Generalnie z przeciwciałmi nic nie zrobisz... mozna próbowac metod naturalnych/dziwnych diet itd... ale dla mnie to bzdury
na pociesznie powiem, że ja miałam ponad 1000...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:55
2020
2023 -
aaagaaatka wrote:Halo Kena, Ana, Moris, Dominika - odezwijcie się!
Forum nam bez Was umiera
no wlasnie nic sie nie odzywaja. Dominika za 3 dni ma wielki dzien:)
Kena jak tam samopoczucie?
Ana mam nadzieje ze troche sie uspokoilas wiadomosciami dziewczyn z forum:)
-
moj maz mnie troche rozczulil, w przedpokoju stala karma dla pieskow (worek 18kg) wzielam i zanioslam do pokoju i maz mowi ze wystarczy i ze mam juz z nia nic nie robic ze on ja wsypie do wiaderka bo ''jak jestes w ciazy to nie mozesz dzwigac'' gupol jeden