Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, moje tsh jest do bani 3,20 a w dodatku mój internista nie chciał mi dać skierowania do endokrynologa bo przecież tsh mieści się w normie. Aaaaa!!!!!!! Pozostaje mi zrobić uzupełniające wyniki ft3 i 4, anty-tpo, anty-tg i pójść prywatnie. Na ch** płaci się te składki do nfz-tu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjka wrote:Arturowa witaj w klubie... właścicieli tych wredot...
w domu rodzinnym mielismy najpierw jednego, potem na raz 3 potem dwa trzeba bylo uspic i znow dwa sie przypaletaly a potem sie wyprowadzilam i wzielam kotke pierwszy raz
wiec to moj 7 KOT a jak liczyc takiego ktorego nie pamietam to 8
-
Ciri, to rzeczywiście jakaś menda, choć u mnie w okolicy też już niechętnie dają, nawet Ci co prywatnie przyjmują. Ja dostałam teraz odrazu, choć jeszcze maleństwa nie było widać ba usg, ale dlatego że wcześniej poronilam 3 razy i teraz ciąża jest traktowana jako zagrożona, tak gin powiedział. Dostałam wraz z kartą takie wskazania dla informacji gdybym nie daj Boże musiała jechac do szpitala. Sama się zdziwiłam, bo wczesniej poprzedni lekarz nic takiego nie dał,a co dopiero L4 ... Nawet po drugim poronieniu przy trzeciej ciazy gin nie chciał nic dawać i z wielka łachą dostałam duphaston, tak profilaktycznie!!!
Obecny lekarz jest inny, bardziej wyrozumiały i bardzo się angażuje w ciaze. Kiedys mi powiedział, że ja z mezem jestesmy od tego, zeby zajsc w ciaze, a on od tego zeby ja utrzymać. Jak tylko sie dowiedział , ze test wyszedł pozytywny i beta tez to zaraz po swoim urlopie kazał przyjeżdzać, bo chciał szybko działaćA o L4 nie musiałam sie nawet prosic, sam powiedział, ze mam sie oszczędzać i wypoczywać. Wiedział, że mam stresująca prace, że w pracy przewija sie bardzo dużo ludzi i bardzo łatwo o jakies zarazki, bakterie, wirusy itp. Poza tym dojeżdżam 40km i nie chciał, żebym musiała codziennie ganiać. Jest jak tato, bardzo sie martwi. Mógłby podac sobie rękę z moim mezem
obydwaj sie przejmują i ja rowniez. Staram sie nie martwić , ale czasem dopada mnie ogromny strach... Boje sie kolejnej straty, nie wiem czy bym to wytrzymała ... Nie wyobrażam sobie tego i nie chce. Bardzo mocno wierze w to, że sie uda i będziemy mieli upragnione dziecko:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 21:28
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
arturowa wrote:Tak Ajka, mamy kota
Klaudia, co do fryzjera z Lublina ja kojarzę tylko z ul 3 maja bo byłam tam raz i wyszłam bardzo zadowolona
Możesz jeszcze napisać do naszej Mirabelki, ona pewnie się lepiej orientuje
Rafaello do endo nie prywatnie sa takie kolejki ze i tak chyba lepiej prywatnie;) ja mialam 4 i stwierdzilam ze nie bede czekać na darmowa wizytę -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:O dzieki kochane jestescie :* Mam troche czasu by znalezc innego lekarza. Ale on mi dzis probowal wmowic ze moje plamienia ktore czasem u mnie wystepuja sa z odbytu...
noo kurde chyba wiem gdzie mam odbyt i kiedy mam plamienie z niego...
Hah, powiem Ci szczerze, że a propos mojego plamienia dzisiejszego to ja mam wrażenie, że to właśnie coś tam na rzeczymimo, że wiem co gdzie mam
u mnie chyba coś tam nie halo, no ale to nie na to forum problem
muszę się w ońcu do lekarza przejść cholera bo to nie pierwszy raz.
A o gina zapytam bo widziałam mawet na jej L4 bo dostarczałam do pracy ale no wypadło mi z głowyciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak, wtedy wiadomo skąd
No moja Babcia zmarła na raka jelita więc u mnie cokolwiek co tam się dzieje to panika.. moja matka od lat ma problemy, miała robić kolonoskopie, raz prawie ze stołu uciekła, teraz miesiąc temu też w końcu nie zrobiła i boję się, żeby tfu odpukać potem się nie skończyło jak u babci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiech pomysli ze to lepsze niz gastroskopia... U mnie ojciec ma zylaki odbytu ja tez od lat mam problemy z wyproznianiem sie do tego jeszcze lubie ostre to nie sprzyja i juz kilka razy widzialam ze mialam taki sluz i plamienie z tamtych okolic ale w ciazy to wiecie panika wiec mozna sprawdzic skad to leci.... Eh... Mam czas bede szukac lekarza...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny