Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Arturowa ciesze sie, że idzie u Was do przodu, coś się dzieje. Mam nadzieję, że szybko zaskoczy
Kota przygarnęliście?
Ja się tak cieszę, że mamy psa.. takie nasze "dziecko" kochane. Dziś zrobiłam pomad 9km na piechotę z czego 7km z nim.. zebym ja jeszcze chudła od tego latania xD
Ja swoją fryzjerko makijażystkę znalazłam 5 dni przed ślubempierwsza do której zadzwoniłam (taaak, serio) i na szczęście akurat miała wolne.. opatrzność nade mną czuwała chyba
niestety ona chyba raczej kursuje tylko na trasie Wawa -Wrocław ale mogę polecić, świetna dziewczyna
Kamka93, Biedronka jesteśmy tu po to, żeby się WZAJEMNIE wspierać. Każda z nas nawet tych długo starających się była przecież kiedyś była na początku tej drogi.
A tak swoją drogą jak wróciłam ze spaceru to się podjarałam.. patrzę - normalnie mam poplamioną bieliznę.. plamienie? Wtf.. i w tym momencie moje trybiki załapały ale potem szybko mi przeszła ekscytacja bo mam chyba po prostu podrażnione pewne miejsca po goleniu itp. Choć jak na to to dziwnie sporo.. iii tak.. sama nie wiem.. ale nie nakręcam się bo to na serio nie ma sensu i jest dziwne.. jak sprawdzałam to w środku ani śladu więc chyba jednak nie to o czym pomyślałam.. -
Ciri ja jestem z Wawy ale lekarza niestety takiego nie znam.. kiedyś mój (naprawde cudowny człowiek) przyjmował na nfz ale niestety teraz jest w medicoverze a tam już niestety nie za tanio
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:eh noo tak... noo nic dzieki
bede szukac dalej, bo moj mnie dzis tak wkurzyl (a w sumie to byl dla niego test) i teraz nie dosc ze bez pracy zostane to bez lekarza...
popytam koleżanek... jedna była całą ciążę na L4, chociaż nic się nie działo... tylko kłopoty w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 20:38
2020
2023 -
Chociaż.. czeeekaj.. moja koleżanka - sąsiadka, z tego co kojarzę to facet nie miał problemów z wystawianiem jej L4, chodziła na Inflancką ale za cholerę nie mogę sobie nazwiska przypomnieć. Potrzebujesz na gwałt?
jak nie na gwałt tylko może być jutro to podpytam
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:Chociaż.. czeeekaj.. moja koleżanka - sąsiadka, z tego co kojarzę to facet nie miał problemów z wystawianiem jej L4, chodziła na Inflancką ale za cholerę nie mogę sobie nazwiska przypomnieć. Potrzebujesz na gwałt?
jak nie na gwałt tylko może być jutro to podpytam
na gwalt nie bo moj mi wystawil teraz do 17 sierpnia ale powiedzial ze wiecej nie da. A ja potrzebuje ze wzgledu na prace (mam zleceniowke ale podpisuje co miesiac umowe wiec teraz w sierpniu juz ze mna nie podpisza i trace cale swoje skladki zusowskie jesli mi ktos l4 do konca ciazy nie bedzie wystawial)
-
nick nieaktualnyAjka wrote:popytam koleżanek... jedna była całą ciążę na L4, chociaż nic się nie działo... tylko kłopoty w pracy
noo kurde chyba wiem gdzie mam odbyt i kiedy mam plamienie z niego...
-
nick nieaktualnyeh daj spokoj, moj mnie zdenerwowal juz drugi raz (a chodze do niego od 18 roku zycia i zawsze bylam mega zadowolona), najpierw jak poszlam w 6 tygodniu to mnie nawet nie zbadal, nie chcial wystawic zaswiadczenia o ciazy i powiedzial ze beta to nie dowod ciazy, a dzis jak polecialam do niego bo w pracy mam problemy to powiedzial ze mi wystawi jednorazowo ale zasugerowal od razu ze on wiecej mi nie da i zebym szukala innego lekarza... a ja juz nie mam gdzie wracac tak naprawde... nawet jakbym sie uparla to bym mogla pracowac ale psychocznie mnie wykoncza a do tego jeszcze mam miejsce pracy mega daleko od domu i jakiegokolwiek szpitala jak cos...
-
nick nieaktualnyAjka wrote:Właśnie wydawało mi się że teraz prawie wszyscy tak robią...
aaagaaatka lubi tę wiadomość