Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co? przejebane. jak tylko wydaje mi sie ze juz wiem co mam robic ze swoim zyciem to np pojawia sie moj ojciec z nowina ze chyba jeszcze bede mogla brac rente z belgii az do 27go roku zycia, oczywiscie musze studiowac. miala byc firma, dziecko a teraz co? nie wiem jeszcze czy to prawda czy nic nie pomylil, bede musiala tam zadzwonic ale najpierw on tam ma zajsc sie sprobowac cos dowiedziec. nie wiem czy jezeli to prawda czy znajde jakis kierunek zeby mi pasowal w ogole ech, az mi sie rzygac chce tak sie tym stresuje.
-
no wlasnie tak sie nie da (przynajmniej ojciec mi tak mowil) musza byc dzienne studia, u nich wazna jest ilosc godzin, wpisuje sie ja nawet w dokumentach, jest ile okresow po pol dnia trwaja zajecia czy jakos tak no i sie wpisuje ze np. 5 okresow, czyli 5 dni siedzic w szkole pol dnia
zobaczymy, na stronie jak byk pisze ze do 25go roku zycia wiec moj ojciec mogl cos jak zwykle popierniczyc
-
Ajka, ma rację. Jak już iść na studia to na taki kierunek, który się przyda lub w jakiś sposób choć troszkę interesuje:) Rozpisz na kartce to co lubisz robić, to co Cię interesuje, a potem podsumuj:) Myślę, że coś się znajdzie odpowiedniego, oczywiście spr wiek. Jeśli mogę zapytać, duża ta renta, że dla niej specjalnie pójdziesz na studia i zrezygnujesz ze swoich marzeń?
kamka9319 lubi tę wiadomość
-
412 euro/mc w lipcu 500
no wlasnie problem w tym ze nie ma takich studiow chyba:( jak juz to dokoncze licencjata na kierunku tlumaczeniowym co kiedys zaczelam akurat 2 lata jeszcze by bylo, tyle ze tlumaczenia srednio lubie:/
jezeli idzie o dziecko, to nie zrezygnuje, jak juz to wezme indywidualny tok studiow.
jezeli idzie o kierunki to tez latwo powiedziec w sumie zeby wybrac to czy tamto, problem jest jeszcze z uczelniami, nie wybiore takiej do ktorej bede jechac iles tam godzin. niby jest tu sporo uczelni ale pewnie nie bedzie miesc albo cos w ten desen. nie wiem
dziekuje za rady, jakby co to bede do Was walic jak sie to prawda okaze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 13:37
-
Rafaello wrote:Klaudia a może tłumacz przysięgły, niezłą kasę na tym trzepią
Nie mozna zostac nim tak po prostuduzo tłumaczenia
poza tym to jest troche tak ze mimo ze znasz jezyk to w czyms bedziesz lepsza albo tłumaczenia albo nauczanie. Mnie tłumaczenia nie ciesza i mecza
-
Dziewczyny tak z innej beczki
ktoras tu była z lublina czy z okolic dobrze mowie? We wrzesniu bede swiadkowac ojcu i nie moge znalezc fryzjera czyt albo drodzy albo nie ma żadnych zdjęć fryzur a ja tak w ciemno nie bardzo lubie. Wesele dokladnie w niejakiej niedrzwicy koscielnej ale bede tam autem wiec lublin tez moze byc raczej
pomocyyy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 18:35
-
nick nieaktualnystaram się drugi miesiąc, mam już córeczkę i teraz staramy się o rodzeństwo dla niej, ostatnio udało mi się w 2 msc ale byłam po odstawieniu anty i chyba to przyspieszyło teraz bez any i z za wysokim tsh, biorę euthyrox i mam nadzieję, że już się zmniejszyło tsh, muszę iść w najbliższym czasie skontrolować, oczywiście miałam nadzieję, że w tym cyklu się udało bolał mnie jajnik i miałam lekkie plamienie, ale dzisiaj też śluz jest już ciemny a @ mam dostać w czwartek, to dopiero 2 cykl a ja już się załamuję i potrzebuje wsparcia
nie umiem wyluzować ciągle o tym myślę, może to wszystko blokuje u mnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny