Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Helllo ponownie!
Moris - tak - zacznij pisać książkę - poradnik Zrobiłabyś furorę wśród wielu "synowych"...
ale mam leniwe popołudnie...nic konkretnego nie chce mi się robić...i tak się włóczę z kąta w kąt...i umawiam z bratem na jutrzejszy mecz... nie możemy się dogadać, gdzie oglądamy...
chlip...chlip...mieliśmy oglądać z trybun we Frankfurcie...ale brat zaspał, jak ruszyła sprzedaż biletów choć później się nabijaliśmy, że w sumie to niebezpiecznie kibicować swoim na "terenie wroga"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:49
Morisek28, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kena pamiętaj ze wroga lepiej miec najbliżej siebie
Ja doczłapałam do sklepu po podklitki bo @ nadciąga wiec jednak lepiej miec zapas.
Przy takim progesteronie... masz jeszcze chyba trochę czasu do @Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Witam moje ulubione forumowiczki! Dzieki za kciukasy, przydały się. Spotkanie się udało, choć myślałam że nic z tego nie będzie. Mamusie przyszły z dziećmi, które podziliły się na obóz straszących (głosne i odważne) i wystraszonych ("nie dotykaj mojej mamusi). Najważniejsze, że w końcu je ogarnęłam i w końcu mój zawód się sprzydał.
Jeśli chodzi o książkę, to myślę że w naszym przypadku(myślę o tych oczekujących) bardziej aktualne będzie "Jak nie zwariować, gdy się nie zachodzi" + dodatek specjalny "Uwaga-teściowa"
Morisku, ciesze się że Twoje wyniki znów dają nadzieję, bo dają no nie? Jest owulacja to i jest połowa sukcesu.
kr0pka, Ajka, Morisek28 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikkk, Morisek28, Kena1983, kr0pka, Ajka, ważka, Fufka30, Klaudia N., Szczęsciara 26, Nymeria, Befff, zakocona lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Agatka...Twój maluch doprowadził mnie do łez. Wiesz, co ja to chyba do dziadoskich lekarzy chodziłam, bo nigdy nie miałam takiego ładnego zdjecia.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, któreś prosiła żebym się odezwała a więc jestem tu z Wami ale jakoś nie mam weny do pisania mamy z mężem same problemy generalnie siedze i wyje nie wierze, że w tak krótkim czasie życie może się tak spier****ć a do tego chyba będzie cykl bezowulacyjny... nie mam na nic ochoty...
-
Fufka przykro mi. Niestety tak jest że jak się jebie to wszystko. Ale pamiętaj że zawsze możesz nam się wygadać bo po tu jesteśmy. Ja nadal podtrzymuję teorię że jak wykorzystamy limit nieszczęść to będziemy rzygać tęczą
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za kazde dobre slowo :* uwielbiam Was
Fufcik przezyliscie tak wiele, na pewno Wam ciezko ale w koncu wyjdzie słońce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:49
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Fufka, dasza radę! Faktycznie jak się coś zaczyna sypać to wychodzi niezłe bagno, bo jedno ciązgnie drugie, ale przecież wiesz, że to mija no nie? Jesteś dzielna dziewczyno!
Ejjj Moris, to nie to, bo sutki chyba piekły o ile pamiętam:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~