Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj morisku coś dziś ze mną nie tak, już mam trzeci atak słabości dzisiaj
ciśnienie ok, może to pogoda, ale mąż pomógł i mamy całą chatę wysprzatana na maxa
jeszcze dziś prasowanie tego co wyschlo ale to powoli, dobrze że zupa ugotowana.
Ciekawa jestem tych płci u was
-
Też jestem ciekawa, chociaż pewnie tak jak wszystkie myślę tylko o tym, aby było zdrowe, nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka:)
Ja mam straszne niestrawności:/Jak coś zjem, to boli mnie brzuch, wykręca mi jelita i kiszki, aż wdęć dostaje i nie wiem co robić? Myślicie, że nospa pomoże? Czy macie jakieś inne sposoby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:20
-
Wiadomo że zdrowie najważniejsze ale poznanie tych płci jest mega ekscytujące!!!
Ja też tak mam ale nic nie biorę jakoś się męczę, nie lubię leków w ciąży, przez całe osiem mcy zjadłam dwie no spy ale miałam już koszmar, ewentualnie mięta
Wzdęcia i bekanie non stop, mąż na mnie mówi kobieta orkiestraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:22
-
nick nieaktualny
-
Nymeria racja mimo że mi obojętne to mam strasznego stresa przed wizytą w związku z tym no i ogólnie czy będzie ok. To że Ci słabo to normalne w ciąży, może spróbuj słabą kawę wypić.
Karmelek mój żołądek tez wolno trawi, ale takich dolegliwości nie mam - może mięta?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyAcha, wiecie co?
Ostatnio pisałam Wam, że robiłam ten test z sodą i nie było ani trochę piany:) Potem sobie jeszcze raz go zrobiłam i ten sam efekt. Dziś przychodzę z pracy i sobie myślę: "a co mi tam, sody mam dużo, mogę se sikać"
i wiecie co... spieniła się
Ciekawe jak to jest że raz się pieni a raz nie:)
-
Poleze to powinno przejść, jak przejdzie to siądę do prasowania
mi pół rodziny mówiło że najważniejsze zdrowie a i tak było to moje najważniejsze na świecie pytanie: chłopiec czy dziewczynka??
mąż chciał chłopca bo wszędzie same baby go Otaczają i tak chciałam mu go dać i jest
Eunice ty jak mieszkasz z teściowa to nieźle musisz się nastarac żeby ją odpowiednio odseparowac, powodzenia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:32
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
eunice wrote:Acha, wiecie co?
Ostatnio pisałam Wam, że robiłam ten test z sodą i nie było ani trochę piany:) Potem sobie jeszcze raz go zrobiłam i ten sam efekt. Dziś przychodzę z pracy i sobie myślę: "a co mi tam, sody mam dużo, mogę se sikać"
i wiecie co... spieniła się
Ciekawe jak to jest że raz się pieni a raz nie:)
Pewnie soda wchodzi w reakcje z jakimś składnikiem moczu, którego stężenie jest zmienne... jakby dobrze poszukać po internetach to pewnie wyjaśnienie się znajdzie...2020
2023 -
Arturowa bo Ci sama test kupie i wyślę
Już jak mąż prosi, mezowi odmowisz? -
No musze sie podzielić tą nowiną...
dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowyi ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam drugą kreskę
nie jest zbyt mocna no ale bez okularów ją widadzę
jej mam nadzieję ze się w końcu uda
Tutaj dowód: http://www.fotosik.pl/zdjecie/e035fdc56931505d
Poczekam chyba do dnia planowanej @ i pójdę na bete. co o tym myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 18:38
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Jamajka gratuluję
Wiecie co.. jakby przyznawali nagrody za sierotyzm tto byłabym coroczną laureatką..
Nie wiem czy wspominałam ale na spacery z psem noszę ze sobą gaz łzawiący.. miałam go dziś w tej samej kieszeni co chusteczkę.. niezabezpieczony.. wracam do domu wyciagam chusteczkę żeby wysmarkać nos i zanim się zorientowałam było już za późno.. piecze jak skurwysyn.. a wylać mi się wylała odrobinka jesli już.. nie chce wiedzieć jak piecze jak ktos oberwie taką całą pojemnością..
W każdym razie brawa dla mnie.. 1 miejsce w konkursie sieroty roku..jamajka30, Nymeria, Kena1983, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Haha kropka jesteś miSZCZu
----
Ps. Siedzę kurna i zamiast się uczyć to ogladam wykresy ciążowe i jaram się jak znajdę jakiś, gdzie nisko spada temp. a i tak jest ciąża.. zastanawiam się tylko na **uj mi to katowanie sie, robienie sobie nadziei żeby potem dostać obuchem w łeb.. -
nick nieaktualnyArturowa, spokojnie-zero wyrzutów, prześledź jeszcze raz forum- napisałam o tej sodzie niedługo przed Tobą, bo to znalazłam na necie:)Także jakby co to nie Twoja wina;)
Chyba nie nakręcam się bardziej niż zwykle, traktuje to jako objaw w stylu większe cycki czy mdłości- mogą, ale nie muszą świadczyć o ciąży (tak jak w moim zeszłym cyklu z 80 pkt za objawy od OF). Myślę, że z sodą może być podobnie, może w ciąży coś tam się jeszcze zmienia w moczu, ale może też nie tylko w ciąży a na przykład w wyniku zjedzenia czy wypicia czegoś
arturowa lubi tę wiadomość