Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nymeria, ja też na depilację chodziłam i chodzę i chodzić będę samej mi się nie chce chrzanic z depilacja, a po maszynce mnie wszystko swędzi.
W ogóle wow, ty zaraz ciążę donosisz i będziesz rodzic!
Dziękuję za pochwały naszego Tadzia -
A ja nic nie mogę z ta okolicą robić... zawsze się to kończy tragicznie...
także ten do gin chodzę au naturel...
kurka mam nadzieje ze nie jestem jedyna, bo jakoś mi się głupio zrobiło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 22:34
2020
2023 -
Mam tak samo Ajka, nie przejmuj się że jesteś sama. Jedyne co mogę zrobić w miarę bezpiecznie to po prostu strzyc moją owieczkę
Bee...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyAjka, Arturowa jeszcze ja do kompletu
Zakocona śliczny synus, do zachowania taki kochany. Przeczytałam opis twojego porodu i jestem pod wrażeniem, ja niestety swój pierwszy przespalam bo miała cesarke, że względu na zagrożenie życia Natalci.zakocona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:33
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Zieeew a ja się wlasnie obudziłam.. o tak to się napewno nauczę do magisterki
Co do włosów to ja gole (choc też potem męczę sie ze swędzeniem) ale depilacji sobie nie wyobrażam tam.. chyba, że pod znieczuleniem ogólnym
Ja tam generalnie golę się wszędzie od jakiegoś czasu
Melena też już urodziła
Arturowa, nie żebym Ci życzyła zawału ale wiesz.. czego innego Ci życzę bardzoarturowa lubi tę wiadomość
-
Ja kiedyś próbowałam jakis paseczek zostawiać ale zawsze miałam wrażenie, że to jakos *ujowo u mnie wygląda i zrezygnowałam
Aaagaatka - obcy -
Cześć laski
Dobra, mam dylemat jaką temp wpisać.. obudziłam siè o 3:40 to było 36,61°, druga pobudka o 6:20 i nagle 36,80°.. żadna nie jest wiarygodna.. wklepię wyższą to siè będę jarać, że mi temp odbiła..
Edit: dobra, nie mam się czym jarać bo zaczynaja sie plamienia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 06:58
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:33
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Moris, niech się pani nie smuci Jest ch*jowo ale stabilnie
Nymeria, Morisek28 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:34
Do mnie już przylazła..
-
nick nieaktualnyOch, wiesz jak ja już się od wczoraj stresuje tym Twoim testem, prawie jak swoimi:D
Zauważyłam, że na początku cyklu zawsze jestem taka bardziej wyluzowana i zaczynam go z myślą "niech się dzieje wola nieba"... A jak tylko minie owulacja to wtedy dostaję świra i nagle zaczyna mi jakoś bardzo zależeć, żeby się udało. Czemu to tak jest, że człowiek nie wie od razu? Albo chociaż 2-3 dni po, ale nie 2 tygodnie:( Przez te 14 dni się można nerwicy nabawić -
eunice wrote:Och, wiesz jak ja już się od wczoraj stresuje tym Twoim testem, prawie jak swoimi:D
Zauważyłam, że na początku cyklu zawsze jestem taka bardziej wyluzowana i zaczynam go z myślą "niech się dzieje wola nieba"... A jak tylko minie owulacja to wtedy dostaję świra i nagle zaczyna mi jakoś bardzo zależeć, żeby się udało. Czemu to tak jest, że człowiek nie wie od razu? Albo chociaż 2-3 dni po, ale nie 2 tygodnie:( Przez te 14 dni się można nerwicy nabawić
mi to aktualnie zupełnie przeszło... na naturalną ciążę prawie nie ma szans... więc... stresu brak...2020
2023 -
kropka tule a za arturowa trzymam kciuki!
i za reszte oczywiscie tez
powiedzcie mi, jak to jest z temperatura i piciem alkoholu? bo kiedys slyszalam ze chyba zawyza tak? to w takim razie skoro wypilam wczoraj 3 drinki i 2 kielony to powinnam miec dosyc wysoka a nie 36,33 no chyba ze mialam miec nie wiem 35,50 a wynik 36,33 to juz podwyzszona temp heh glupie to, w ogole znowu sie skoki zaczynaja i pewnie nic z tego cyklu nie bedzie bo nie widzialam zadnych ciazowych wykresow z takimi himalajami ;/ pojde w poniedzialek na progesteron.
spadam z pieskami i musze sie brac za nauke.