Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:32
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyeunice, Wysłany: 18 października, 16:40:
Nie wiem czy słyszałyście o tej metodzie, ale pisze, żeby sypnąć do naczynia ze 3 łyżeczki sody oczyszczonej i nasikać- jeśli się będzie pienić to ciąża, jeśli nie to brak:D
arturowa, Wysłany: 18 października, 23:25
Czytałam dziś taki tekst o testach ciążowych z sody. Wsypuje się do szklanki 3 łyżeczki sody i sika się ile wlezie. Pieni się- ciąża, nie pieni- nie ma ciąży.
Tak więc o sodzie wiedziałam prawie 7 godzin przed Twoim wpisem:) Nie obwiniaj się, jak się nakręcę, bo to przez samą siebie:) -
Dawno mnie nie było u was, syn zajmuje cały mój czas. Cycek i cycek, i cycek, i cycek Są dni lepsze (np dziś, bo ładnie wcina, ładnie się załatwia i ładnie śpi) i gorsze (np wczoraj od przed 13 do 21 jeden wielki wrzask i memłanie mi cycków, spanie tylko przez pół h). Mały od wyjścia ze szpitala (04.10 - 3800g) do środy przybrał prawie 1kg i waży obecnie 4760g
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b4cb0db35de.jpg
Nawet nie będę udawać, że wiem, co się, u której dzieje obecnie Wybaczcie! Postaram się wchodzić częściej, a nie z doskoku raz od wielkiego dzwonu
Ale widzę, że we wrześniu się 4 mamuśki pokazały super!!
O matko i ja jestem na liście
ciri, opis mojego porodu masz tutaj https://bellybestfriend.pl/forum/porod/dobre-porody,1244,6.htmlkr0pka, arturowa, ciri22, Nymeria, Ajka, Karmelek211, aaagaaatka, Kena1983, ważka, AnaAna, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Oo jak jestesmy w temacie jedze ia to ja dzis śniadanie robiłam z jadłospisu koleżanki i było pycha
Kasza gryczana na słodko, na mleku (u mnie migdałowym), z miodem i orzechami. Dobre dobre, mój K co praeda stwierdził, że dupy nie urywa ale smakowac mu smakowało
Arturowa w sobotę pracujesz? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:33
zakocona lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
Aa, myślalam że też uczyc i się zdziwiłam
Ja ostatnio jak pomyślałam, że miałabym wrocić na studia to.. bbrrr.. chyba się nie dam namówic na nic.. nawet po prostu na podyplomowe..
Zakocona kawał chłopa, rany jak tez dzieciaki szybko rosnązakocona lubi tę wiadomość
-
Kr0pka-BRAWO:D Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić tego haha, ale musiało być ostro...
Zakocona-to moje ulubione zdjęcie dzisiaj Tadzik wygrywa:) Rzeczywiście chłop jak dąb:)
Viki- brzych duży, bo właścicielka nie za mała;)ale i tak najśmieszniejsze jest to, że na początku ciąży schudłam 5kg i do tej powoli nadrabiam zgubione kg, czyli w sumie nic nie przytyłam, a brzuch jest;)
Arturowa- trzymam kciuki:)arturowa, zakocona lubią tę wiadomość
-
Nymeria wrote:Mega fajny chłopczyk zakocona, i ile on już waży!!! Dobry ten cycek, cycek, cycek
Kropka nie mogę z ciebie... Gazem się potraktowala no...
Arturowa ale będzie jak będą dwie kreski... A ty nic nie wiesz
Wtedy po prostu zejdę na zawał moja droga, zawał jak nic... A jak cudem przeżyję to dziecko będzie miało na drugie "Ovufriend"Karmelek211, Nymeria, zakocona, Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
arturowa wrote:Wtedy po prostu zejdę na zawał moja droga, zawał jak nic... A jak cudem przeżyję to dziecko będzie miało na drugie "Ovufriend"
Arturowa Ty się lepiej zastanów, a co jesli Nymeria ma racje, chcesz skazać dziecko na takie imię, co prawda drugie imię, ale i tak w szkole nie będzie miło łatwo...
ostrzegam Cię lojalnie...
arturowa lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualnyPróbowałam się trochę doedukować z chemii i poczytać o tej sodzie. Dziwne rzeczy wychodzą. Z tego co się doczytałam soda reaguje wytwarzaniem piany w połączeniu z czymś kwaśnym. Zdążyłam też przeczytać, że ponoć w ciąży mocz jest mniej kwaśny, więc nie powinna się pienić... Znalazłam jeszcze, że niektórzy robią test na płeć na podstawie ph moczu- że jak niskie to dziewczynka, jak wysokie to chłopiec. Tak więc nie znalazłam logicznego wyjaśnienia testu sodowego xD Spytam może koleżankę, która jest na medycynie:)
-
nick nieaktualny
-
.
.
Starania od czerwca 2014.