Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogóle dzień dobry:)
Od rana jestem na nogach, robiłam zakupy już na weekend, posprzątałam tzn.mąż mi pomógł, bo nie może patrzeć jak odkurzam lub myje podłogi z brzuchem haha zrobię jeszcze tylko obiad, pojadę po znicze i mam wolne:) Będę leżeć i pachnieć
Wczoraj poczułam pierwszego mocniejszego kopniaczka:) delikatne ruchy zmieniają swoją intensywność, pewnie dlatego, że 306g żywej wagi mam w sobie;) Aaa po wizycie czwartkowej dalej nie znamy płci:D miedzy nogami była pępowina i nie dało rady zobaczyć co i jak. Myślę,że 19.11 na 4D odkryje całą prawdę Tak to wszystko bardzo dobrze:)wstępnie można uznać, że badanie było połówkowe(choć tak naprawdę połówkowe ma być 19.11) i doktorek powiedział, że Nasz wstydniś jest cały i zdrowy, narządy prawidłowe, pracują jak trzeba. Maluch machał do nas, ziewał, obracał się, wypinał tyłek:D
Dla zainteresowanych zdjecia Naszego "solidarnościowego" Dziecka w moim pamiętniku;)Monikkk, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:no ja tez musze sprzatac jutro przyjdzie kumpela z chlopakiem opic mgr:) kto jest glodny zapraszam na fasolke od skromnej Klaudii
-
Hej dziewczyny. Eunice trzymam kciuki. Myszko nie myśl o tym jaki miesiąc, po co przywiązywać uwagę do smutnych momentów. To tylko daty.
Ej no może to śmieszne, ale tak mi przykro - tata naluskal mi cały duży woreczek orzechów, wczoraj je wzięłam i zapomniałam wyciągnąć z worka i wszystkie splesnialy biedny tata, nie powiem mu tego
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ojejjj Agatka, też było by mi smutno, co jak co, ale naluskac tyle orzechów to jest trochę roboty:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 13:35
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:40
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:40
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Arturowa ehhh straszne jest to wszystko... ja nie chcę IVF... tylko IVF jest na wyciągniecie ręki i dało by nam szansę... jeśli się nie uda nic po tej operacji to M. chce zrobić IVF... przeczytał, że można na cyklu naturalnym bez mrożenia zarodków i tak chce...
a ja nie mam planu b... wkurza mnie to wszystko... a w ogóle byłam u gin... i mam torbiel płynową... no cholera jasna... właśnie wtedy kiedy M. miał lepsze te plemniki to ja nie maiłam owu...
do dupy to wszystko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 17:41
2020
2023 -
eunice wrote:Wiecie co, postanowiłam sobie zrobić jeszcze test owulacyjny, bo mam ich sporo, a gdzieś przeczytałam, że w ciąży zawsze wychodzą pozytywnie. I wyszła tylko jedna kreska:/ Więc chyba jednak czas się nastawić na @...
Pozyjemy zobaczymy... a moze bedzie niespodzianka...
Eunice a mogę zapytać ile masz lat i jak długo się staracie... bo jakoś mi umknęło... chyba że nie pisałaś nigdy?
2020
2023 -
Ajka wrote:Arturowa ehhh straszne jest to wszystko... ja nie chcę IVF... tylko IVF jest na wyciągniecie ręki i dało by nam szansę... jeśli się nie uda nic po tej operacji to M. chce zrobić IVF... przeczytał, że można na cyklu naturalnym bez mrożenia zarodków i tak chce...
a ja nie mam planu b... wkurza mnie to wszystko... a w ogóle byłam u gin... i mam torbiel płynową... no cholera jasna... właśnie wtedy kiedy M. miał lepsze te plemniki to ja nie maiłam owu...
do dupy to wszystko...
Ajka jeszcze będzie miał i lepsze! Jak nie teraz to idź w nastepnym cyklu na monitoring, niech Ci gin najwyżej da pregnyl jak bedzie trzeba i działajcie -
nick nieaktualny
-
kr0pka wrote:Ajka jeszcze będzie miał i lepsze! Jak nie teraz to idź w nastepnym cyklu na monitoring, niech Ci gin najwyżej da pregnyl jak bedzie trzeba i działajcie