Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszlam z ciekawosci w.horoskop i napisane mam "nie obawiaj się zmian-koniec jednego rozdzialu jest jednocześnie początkiem nastepnego" ciekawe..
-
Karmelek211 wrote:Mój ulubiony horror! Też bym chciała zobaczyć tą cześć, daj znać jak tam.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:początek nudnawy ale potem zajebisty! efekt 3d robi taka robotę ze byłam zachwycona. np mając wrażenie ze duch stoi na wyciągnięcie ręki
-
nick nieaktualny
-
Eunice, zapytałam, bo większość mężczyzn się pewnie wstydzi. To przecież nie w ich stylu, to nie męskie spr męskość, bo oni są samcami i im nigdy nic nie dolega;) Mój pewnie też się wstydził, ale wiedział, że to dla nas, dla naszego dobra. I powiem Ci szczerze, że jak przybyliśmy do kliniki i zobaczył ilu jest tam mężczyzn i to naprawdę w rożnym wielu, młodsi i starsi to widziałam, że zrobił się spokojniejszy. A par było tyle, że ciężko było o miejsce siedzące. Po wszystkim mąż stwierdził, że problem niepłodności/bezpłodności jest duży, nawet się tego nie spodziewał.
-
Witam
Ze szpitala wyszlismy w srode. Filip grzeczny, nocki przespane mam z przerwami na karmienie. Porod byl ekspresowy wody odeszly mi w domu okolo 10, na porodowce bylam jakos o 12 ale akcji porodowej brak i zdecydowali podlaczyc oxy i tak po 4 godzinach skurczy a 5 minut parcia wyskoczyl Filip A tutaj przedstawiam Wam mojego przystojniaka
http://www.fotosik.pl/zdjecie/1d58133ebfa8b00aKarmelek211, madlenka, arturowa, aaagaaatka, Kena1983, Ajka, AnaAna, kr0pka, Mirabelka30, ważka, Monikkk, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Postanowione! Od listopada znów zaczynamy pielgrzymki po lekarzach. I może pod koniec roku znów się postaramy. W sumie, jak ta koleżanka z pracy jest w ciąży, to ja mam dwa wyjścia: albo zajść szybko i iść od razu na zwolnienie, albo się zwolnić. Bo sama tego wszystkiego nie ogarnę. I mam do siebie ogromny żal, że w kwietniu zamiast wziąć to zwolnienie,t o ja chora łaziłam do roboty, stres miałam naprawdę spory, a i tak łaziłam tam. Teraz nic mnie do tego nie zmusi. Teraz zwolnienie i będę leżała do góry brzuchem. A jeszcze na dodatek mój się pytał mnie, czy w litym się staramy. Na to, że do lutego nie chcę czekać. A on myślał, że ja nie chcę wcale. Tylko jeszcze muszę z nim pogadać o tej wyprowadzce od teściów. Trzeba w końcu znaleźć jakiś dom i iść na swoje.
-
Myszka powodzenia i pamietaj jak nie pojdziesz na zwolnienie to Ci dupcię skopię
A uda się na pewno jak tylko ogarniesz swoją psychikę i przestaniesz tak strasznie panikować, serio, musisz zaczać myśleć pozytywnie i wierzyć że sie uda!
Monia jeszce raz gratulacje!!
A mnie lęb napierd.. dopiero wrocilismy do domu a mialam dzis cały dzień się uczyć no i przytuliliśmy po drodze 6pkt i 200zł
U dietetyczki u mnie niezły wynik, rano w do u 63,9 u niej 65,6. Wiek metaboliczny spadł mi z 42 do 33 już ^^
No i mam nową Yankee candle. Zrobilam sobie prezent -
nick nieaktualny