Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miałam ból jak na okres przed pozytywnym testem i byłam pewna ze on nadejdzie, chodziłam i szukałam plamienia i nie nadeszło... Potem jeszcze troszkę trzymały ale przeszło po luteinie.
Za to w pierwszej ciąży nic mnie nie bolało i czułam się zdecydowanie inaczej niż na okres i czułam że jestem w ciąży.
Fajny łańcuszek Klaudia ładny gest teściowej -
nick nieaktualny
-
Ja nie miałam. Dopiero od około 6 tc pobolewal brzuch ale zupełnie inaczej niż na okres
A w ogóle to witam się w piateczek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 07:12
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Zrób test jeszcze jutro, może to nie omamy Trzymam kciuki5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Eunice tak, jestem ze śląska ale nie w sierpniu sie spotkamy tylko w lipcu jak juz wg of termin mi wypada na 11.07 jezeli jestem w ciazy ale poniewaz bede miec blizniaki (dlatego tylko tyle czekam;p) to jeszcze wczesniej urodze hehe nie ma jak pozytywne myslenie xD
kamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia, racja- musiałam się pomylić z liczeniem, bo wiesz- nie mam abonamentu premium teraz i mi of nie wylicza xD Ale Ty masz 11 dpo a ja 12 dpo, więc spotkanie niewykluczone:D Chociaż ja trochę na takim zadupiu Śląska mieszkam, ale gdybym miała rodzić to pewnie nie tu w okolicy, bo pobliskie szpitale mają tragiczne opinie...
Już nie da rady, bo po pierwsze to był taki niewyraźny cień, że na zdjęciu- jeszcze przy moim sprzęcie fotograficznym xD nie ma szans go zobaczyć, a po drugie, jak upłynęło tyle czasu, że wiedziałam, że już nic więcej się nie pojawi to cały pasek rozwaliłam na części pierwsze, badając jego konstrukcję xD -
oooch kamka pozniej bedzie lepiej:)
a ja skonczylam robic fasolke po bretonsku, pycha! normalnie Amaro przy mnie moze dostac co najwyzej opony michelin -
eunice wrote:Hej dziewczyny w ciąży mam takie pytanie- słyszałam już kiedyś, że często na początku ciąży pojawia się ból jak przed okresem i kobieta właściwie czuje już, że przyjdzie @, a test wychodzi pozytywnie. Czy miałyście takie bóle brzucha w terminie spodziewanej miesiączki?