Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia na szczęście problem do rozwiązania. Ważne ze plemników dużo i zywotne ja bym poszła do urologa, po co czekać i próbować na własną rękę, niech się lepiej zajmie tym specjalista
Jak dobrze ze mąż zrobił te badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 15:00
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Klaudia... i juz wiadomo w czym rzecz... dobrze ze to tylko cos takiego...
Ja tam uważam, ze najlepiej bedzie isc do uruloga/androloga a nie kombinować na własną rękę...
zróbcie może posiew...tak na wszelki wypadek i do lekarza...
Ps Zadaje sie ze maz Keny tez miał jakos nie dawno jakies problem z upłynnieniem
ps 2 zajrzyj jeszcze na męskie sprawy... Ania84 dużo wie moze jeszcze cos podpowie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 18:04
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:Klaudia... i juz wiadomo w czym rzecz... dobrze ze to tylko cos takiego...
Ja tam uważam, ze najlepiej bedzie isc do uruloga/androloga a nie kombinować na własną rękę...
zróbcie może posiew...tak na wszelki wypadek i do lekarza...
Ps Zadaje sie ze maz Keny tez miał jakos nie dawno jakies problem z upłynnieniem
ps 2 zajrzyj jeszcze na męskie sprawy... Ania84 dużo wie moze jeszcze cos podpowie...
posiew zrobilismy tez bedzie wynik zza tydzien.
robilismy w angeliusie w katowicach na miejscu komplet badan 240 zl podstawowe 65. mozna tam kupic kondom do oddania tez ale co dalej to nie wiem:D -
Klaudia N. wrote:jaka jest roznica? oprocz ceny ;p
Inseminacja domaciczna AIH – 700 zł
Inseminacja domaciczna AID – 1 000 zł
AIH - meza/parteraWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:11
-
kurcze, przed inseminacja jeszcze hsg trzeba zrobic jakby co, cholera, minal juz prawie rok a jeszcze chyba daleko do naszej ciazy:/
no ale trzeba patrzec pozytywnie, moglo byc naprawde gorzej. -
Klaudia N. wrote:kurcze, przed inseminacja jeszcze hsg trzeba zrobic jakby co, cholera, minal juz prawie rok a jeszcze chyba daleko do naszej ciazy:/
no ale trzeba patrzec pozytywnie, moglo byc naprawde gorzej.
do IUI musisz miec wazny posiew z szyjki, wymaz w kierunku chlamydii, wirusówke i podstawowe hormony -
Klaudia N. wrote:orientuje sie ktos ile hsg kosztuje?
w klinikach roznie od 500-1000 zl jelsi chcesz w pelnym znieczuleniu
-
ale na nfx to kilka miesiecy czekania w dodatku zanim mnie wysla musialabym zrobic jeszcze miliony badan i pewnie monitoringi ;/?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:ale na nfx to kilka miesiecy czekania w dodatku zanim mnie wysla musialabym zrobic jeszcze miliony badan i pewnie monitoringi ;/?
mino kazali zadzowni 1 dc i ustalic termin HSG robi sie w I fazie cyklu
najpieaj zadzwon po szpitalach i sie dopytaj ile sie czeka na HSG i jak odbwaja sie zapisy
niektore szpitale preferuja przed wizyte u nich w poradni przyszpitalnej
mowie sz ze staracie sie od 1,5 roku i chciecie podejsc do inseminacji .. z racji tego iz przechodzilas zapalenie przydatkow lekarz kazal ci zrobic HSG przed
troche nakrec
badanie przed HSG to glownie czystosc pochwy i posiewWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:36
-
elllooo....kolejny dzień, po którym mam ochotę usiąść i wyć...odebrałam dokumentację ze szpitala, z której nic nie wynika....już będąc w domu ...zorientowałam się, że nie wydano mi wywiadu z anestezjologiem i zgód, które podpisywałam...FUCK...znów będę musiała złożyć wniosek...
ale generalnie miałam krótką rozmowę z dyrektorami - medycznym i administracyjnym....ten pierwszy zlewka totalna...(I UWAGA USG 2 TYGODNIE PRZED OPERACJĄ JEST WYSTARCZAJĄCE - WCALE NIE MUSZĄ W SZPITALU POWTARZAĆ!!!), babka od administracji...w szoku...lekarz asystujący przez telefon już zaczął coś kręci, że trudny dostęp, że zrosty etc... ale skoro nie wycięli mi tego co mieli przede wszystkim to w protokole pooperacyjnym chyba powinno się to znaleźć?!
tak więc za tydzień spotkanie oficjalne z lekarzami i dyrekcją....
QRWA, chyba potrzebuję prawnika - a jeszcze bardziej lekarza- ginekologa, który jest biegłym sądowym...DZIEWCZYNY! Może któraś z Was ma jakiś namiar na kogoś kto telefonicznie pogada...względnie mailowo...w mojej okolicy, owszem są, ale pracują w jednym szpitalu z operatorem...więc ten tego...
-
dziekuje Kenus, szkoda ze u mnie ciezko stwierdzic kiedy jest owu no ale najwyzej wypije caly syrop ;p a ile podawac? p.s. juz kupilam ;p jutro ide po selen i jeszcze salfa cos tam tam sa rozne witaminki