Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia N. wrote:jeszcze za tym zatesknisz ze sie tak martwia o Ciebie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 11:01
-
a tak z innej beczki Kena co u Ciebie? zastanawialam sie, czy moze bysmy odswiezyli pierwsza strone? jakies zapisy na testowanko:) ja moge zaczac grudzien, kto potem?
-
nick nieaktualnyJa testuję 6 grudnia
Klaudia, Dominika, Madlenka...coś mi się wydaje że dostaniecie najwspanialsze prezenty w mikołaja Czekam z niecierpliwością na wasze testowanie. Emocje, emocje, emocje!!
No więc u mnie temperatura utrzymuje się na poziomie 37, piersi bolą niesamowicie lewy jajnik robi sobie ze mnie jaja i nie daje mi spokoju.
Monikkk lubi tę wiadomość
-
my na weekend jedziemy prawdopodobnie do rodzinki i do chrzesniaka P, chcemy zrobic malemu i jego siostrze niespodzianke na mikolaja:) wtedy zatestuje 7.12, chyba ze nie pojedziemy to zatestuje 6.12
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 11:50
-
Dzien dobry. Wchodzę tutaj, czytam, szukam, Klaudia coś wspominałaś chyba o poniedziałkowym testowaniu a tu dupa. Nie nakręcamy się oczywiście ale normalnie bede się modlić żeby tym razem to było to. A na deser jeszcze trochę wirusków:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Właśnie doczytałam, że bedzie wiecej testujących, więc powodzenia dla każdej z Was:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Kamka nie licz na to że po porodzie będą ciebie traktować inaczej, jeszcze bardziej będą chuchac i dmuchać.
Jestem w poradni na zdjęcie szwów, kupa luda, nic się kolejka nie przesuwa, a mały w domu z ojcem. Już chce wracać!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:05
-
Hej Klaudia no wykres masz idealnie ciążowy, tez bym się nakręcala
Eunice ale Ty jesteś wytrzymała psychicznie, że dajesz radę tyle czekać na. Dobrze ze Cię nie boli
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Laski dzięki za kciuki!! K. dostał tę robotę!! Co prawda kasa mniejsza niż wcześniej no ale nie spodziewaliśmy się, że będzie ten sam poziom Grunt, że jest!! Dziś pijemy szampana, a co!
oczywiście moja matka skomentowała, że ona od początku wiedziała, że dostanie tę robotę bo jej modły zawsze się sprawdzają a następna będzie o wnusiu a dokładnie wnusi.. tiaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:56
kamka, Nymeria, ważka, niecierpliwa-dominika, Ajka, AnaAna, Kena1983, aaagaaatka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
gratulacje dla meza!
mam te testy, jeden bona drugi amil i kuzwa ostatni raz kupowalam w aptece, zaplacilam 27 zl;/. jak kiedys kupowalam to byly po 11. bede musiala z neta zamowic. i wyobrazcie sobie ze juz skubance kusza! wiedzialam ze tak bedzie;p
dorwalam na szmatkach plaszczyk taki fajny orsay za 10 zl wstawie wam zdjecie:) brakuje guzikow ale cos wykombinuje:) -
gratuluje kropko !
klaudia ale z drugiej strony w tym dniu cyklu, jesli jest cos na rzeczy to nawet w ciagu dnia by cos wyszlo chyba:)
a mnie chyba sie cos przyczepilo, niedobrze mi, mdli mnie fuu:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:27
-
Klaudia N. wrote:gratulacje dla meza!
mam te testy, jeden bona drugi amil i kuzwa ostatni raz kupowalam w aptece, zaplacilam 27 zl;/. jak kiedys kupowalam to byly po 11. bede musiala z neta zamowic. i wyobrazcie sobie ze juz skubance kusza! wiedzialam ze tak bedzie;p
dorwalam na szmatkach plaszczyk taki fajny orsay za 10 zl wstawie wam zdjecie:) brakuje guzikow ale cos wykombinuje:) -
a z jakiej firmy? 4,90 to malutko:)
oto płaszczyk za dysiałke:D a znalazlam 2 guziki w kieszeni:D jeszcze jednego brakuje ale wezme spod kolnierza bo tam nie bede zapinac:) i musze wszystkie przeszyc odrobine bo jest troszeczke luzny:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e76cd25af7b4.jpgaaagaaatka, Nymeria lubią tę wiadomość