Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej czytam dużo tego forum i pomyślałam, że zostawię też swoje „cyferki”.
Cykle mam ok 25 dni.
W 1. ciąży miałam negatywny test w 11dpo i do tego zaczęłam mocno plamić, praktycznie jak okres, może trochę bardziej brązowy. Uznałam, że „po temacie”. Ale jakoś nie dawało mi to spokoju że okres się nie rozkręcił i w 13dpo zrobiłam test wieczorem - bardzo blada kreska na następny dzień beta 48 niestety tę ciążę straciłam w 17 tyg. 😔💔
Obecnie znowu starania, w 9dpo musiałam zbadać progesteron - wyszło 17, przy okazji nie powstrzymałam się od sprawdzenia bety i wyszło 2 😊 to za pewne pozostałość jeszcze po poronieniu. W 11dpo znowu negatyw. Kolejna próba w sobotę czyli 14dpo No chyba że dostanę okres. O ile po poronieniu nie zmieniły mi się cykle to okres powinien przyjść jutro.Karo Lina lubi tę wiadomość
👩🏼🧔🏼♂️ 32 l.
Niedoczynność tarczycy, hashimoto
Niski progesteron
16.03.23 - 15.07.23 💔 17tc
11.2023 - włączenie progesteronu w fazie lutealnej
Nie poddajemy się 👊🏻 -
Przycupne do was 🤪
Jestem 6dpo ale od wczoraj tak latam siku że masakra średnio co pół godziny 😱
No i od 4dpo mam taki rozstruj psychiczny że masakra w 4i 5 dpo płakałam jak bóbr nie byłam zła wściekła po prostu chciałam płakać i już 😐 każdy powód był dobry że pająk jest za mikrofalówką 🙈 że koleżanka podejrzewa że chyba w weekend wpadła a lubi sobie po imrezować trochę zapalić, trochę wciągnąć, ma problem z alko i ją do męża z wyciem że pewnie tak będzie że się nie oszczędza i będzie w ciąży a ja znów 7 miesiąc i nic, że nie ma komu prania poskładać 🙈 masakra a później ból głowy po tym płaczu jak by co najmniej ktoś bliski mi umarł 😅 i z wieczora zmiana o 360° już sprzątam, śmieje się jak głupia 🙈
Dzisiaj lepiej przypływ energii ale ciągle mi zimno od 4dpo rano nie zbyd wysoka tem na wykresie ok 36.74-37.07 ale później cały czas stan podgorączkowy ok 37.40 do nawet jak wczoraj wieczorem 37.89 i od wczoraj z racji że lubię sobie popalać nagle dziwnie zaczęły mi smakować papierosy jak bym węgiel z grilla gryzła,organizm domaga się chyba nikotyny 🙈😅 a one mi tak dziwnie smakują i śmierdzą, to samo dzisiaj na pastę do zębów poczułam tylko jej smak i od razu odruch wymiotny, raz mnie boli głowa a raz lewy jajnik albo wogule mam takie bóle jak bym lada chwilę miała dostać taki okres że masakra chodź do @ jeszcze tydzień czasu a w nocy i cały dzień od 5dpo boli mnie tak krzyż i jak by macica na wylot boli mnie tak zawsze jak mam @ a po narodzinach córki (15 MSC temu okres miała wręcz bezbolesny)
Robiła aż dzisiaj test z czułością 10 i negatywny, nie wiem może za wcześnie jak jest 6dpo nie chcę się nakręcać bo to 7 MSC starań i bez efektów 🥲🥲🥲
Z piersiami nigdy nie miała problemu i nigdy nie były wyznacznikiem @ czy ciąży no może że wychodziły na nich w ciąży z małą większe żyłki a tak nic bo powiększały się ok 10tc teraz mam może wrażenie że boli mnie jak by klatka piersiowa ale nie wiem czy to nie efekt chorowania na zapalenie oskrzeli tydzień temu ,nie wiem co mam myśleć czy tak mi organizm teraz poszalał i takie PMS mnie dopadło chodź też przez ,,22 lata miesiączkowania " nie miałam z problemu prócz nerwa on 4-5 dni przed i może śmiesznie to zabrzmi ale zawsze na @ bolały mnie nogi 🙈😅czy może jest jakaś nadzieja że to fasolka ktoś tak miałKocham być mamą 🥰
Ona 💁♀️36 lat
mama 4 dzieci w wieku 19,17,7 i 2lata
przebyte 6 ciąż naturalnych
4 porody naturalne 2005,2007,2017,2022
2023 styczeń na pół roku przed ślubem po 20 latach 😎😎😎starania o 5 szczęście
Czerwiec 2024 diagnoza
Lewy jajowodów niedrożny
Amh 0,41 😭
Fsh 7.75
Decyzja tylko IVF
On🙋 40 lat
Nasienie badane lipiec 2024 tyle o ile dobre
Morfologia plemników 0%
Wady główki I akrosomu 99%
Wady witki 1 %
Diagnoza czynnik męski
Sierpień Pierwsze podejście do IVF po 1,5 roku starań na cyklach naturalnych i stymulowanych clo
Mamy to 08.08 o 8.00 rano 🤭 pobrano 10 jajeczek 😃😃😃😃
5 udało się zapłodnić w tym 2 są jak to żekła pani embrolog klasy premium🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
12.08 zostały 2 zarodki 3.1.1 😭
Wtorek 13.08.2024 transfer
Został 1 zarodek 3.1.1
Test sikany 18.08 Biały jak śnieg 😭
23.08 blada kreska
23.08 beta 4
26.08 beta 8
28.08 Beta 23 🥹🥹🥹 -
Cześć dziewczyny. Mam cykle 32 dniowe. Dziś jest 36 dzień cyklu i nic nie zanosi się na okres ale i na dzidzię też raczej nie ponieważ testy dalej są negatywne myślę iść na betę ale czy jest sens? Wydaje mi się że test ciążowy już po takim czasie powinien wykazać. Nigdy mi się nie zdarzały takie przesunięcia. Jedyny objaw to huśtawka emocjonalna mogą to być jakieś zaburzenia hormonalne. Czy któraś z was tak miała że przez tyle czasu testy wychodziły negatywnie a jednak były w ciąży ? I jeśli tak to po jakim czasie zobaczyliście kreskę?
Aniq lubi tę wiadomość
-
Martaa9797 wrote:Cześć dziewczyny. Mam cykle 32 dniowe. Dziś jest 36 dzień cyklu i nic nie zanosi się na okres ale i na dzidzię też raczej nie ponieważ testy dalej są negatywne myślę iść na betę ale czy jest sens? Wydaje mi się że test ciążowy już po takim czasie powinien wykazać. Nigdy mi się nie zdarzały takie przesunięcia. Jedyny objaw to huśtawka emocjonalna mogą to być jakieś zaburzenia hormonalne. Czy któraś z was tak miała że przez tyle czasu testy wychodziły negatywnie a jednak były w ciąży ? I jeśli tak to po jakim czasie zobaczyliście kreskę?
Podpinam się do Twojego pytania jestem w podobnej sytuacji również 36dc więc 5 dni po dacie @. Testy dziś i przed wczoraj negatywne. Ale u mnie dodatkowy objaw wysoka tem. powyżej 37.20 gdzie przy okresie zawsze spada do 36.80, do tego wodnisty śluz podbarwiony na biało gdzieniegdzie. Również zastanawiam się nad pojsciem na bete ale ponieważ staramy się już jakiś czas to stresuję się, że znowu nic z tego. Miałam monitoring owulacji i przypadła ona na 17dc.
Któraś kobitka miała podobnie? I wyszedł z tego dzidziuś?Martaa9797 lubi tę wiadomość
-
Aniq wrote:Podpinam się do Twojego pytania jestem w podobnej sytuacji również 36dc więc 5 dni po dacie @. Testy dziś i przed wczoraj negatywne. Ale u mnie dodatkowy objaw wysoka tem. powyżej 37.20 gdzie przy okresie zawsze spada do 36.80, do tego wodnisty śluz podbarwiony na biało gdzieniegdzie. Również zastanawiam się nad pojsciem na bete ale ponieważ staramy się już jakiś czas to stresuję się, że znowu nic z tego. Miałam monitoring owulacji i przypadła ona na 17dc.
Któraś kobitka miała podobnie? I wyszedł z tego dzidziuś?
U mnie również temperatura 37 a 37.3Aniq lubi tę wiadomość
-
W poprzedniej ciąży owulacja była ok. 15-16dc. 10 dpo test był jeszcze negatywny. Poczekałam pare dni, do 15 dpo (31dc) i wtedy zobaczyłam druga kreskę. Była dobrze widoczna ale nie jakaś bardzo ciemna.
Tym razem testowałam dziś tj. 12 dpo (30dc) przy owulacji 17-18dc i nic, biały i jedna krecha.
31dc @😡Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 15:30
Aniq lubi tę wiadomość
-
Martaa9797 wrote:U mnie również temperatura 37 a 37.3
37dc poranny test nadal negatywny nie wytrzymałam i poszłam na betę z krwi. Wyniki wieczorem. Zastanawia mnie cała ta otoczka i objawy których wcześniej nie doświadczyłam. Trzymajcie kciuki! Ja trzymam za was -
Aniq wrote:37dc poranny test nadal negatywny nie wytrzymałam i poszłam na betę z krwi. Wyniki wieczorem. Zastanawia mnie cała ta otoczka i objawy których wcześniej nie doświadczyłam. Trzymajcie kciuki! Ja trzymam za was
Wyszło Ci coś na becie ?
U mnie 39 dzień cyklu i dalej testy negatywne raczej nic z tego 😐 -
Martaa9797 wrote:Wyszło Ci coś na becie ?
U mnie 39 dzień cyklu i dalej testy negatywne raczej nic z tego 😐
Bardzo dziwny cykl. Nawet temperatura nie spadła do mojej okresowej. Konsultacja z ginekologiem zaraz po okresie, jestem ciekawa przyczyny -
U mnie 2 wyraźne kreski właśnie wyszły 😁😁 13dpo
byłam przekonana że nic z tego nie będzie bo temperatura inna niż w pozostałych cyklach i w sumie żadnych objawów nie miałam oprócz bardzo wrażliwego węchu, wszystko mi śmierdzi ale do testu skłoniły mnie dzisiaj tez poranne mdłości.Kreska41, Malina1111 lubią tę wiadomość
-
Kiedy najwcześniej można zrobić test? U mnie dziś dopiero 8 dpo i się zastanawiam czy czekać do terminu miesiączki czy spróbować wcześniej i czy jest sens...30.03.24 ⏸️ 5cs
02.04💉beta 261🥳/04.04💉beta 539💪🏻
18.04🩺 2,8mm🥰
29.04🩺 jest ❤️
13.05🩺 3,22cm😍
28.05🩺 1.prenatalne - pomiary prawidłowe🥹 termin porodu z OM-10.12/z usg 13.12.😉
06.06💉wynik testu podwójnego PAPP-A i czynnika PLGF - niskie ryzyka🎉
24.06🩺chłopczyk na 70%🩵
22.07🩺 jednak dziewczynka🩷
05.08🩺 2.prenatalne - pomiary prawidłowe, na 100% chłopczyk💙
26.08🩺 już ponad 800g Henia😃
23.09🩺 około 1500g kawalera🤩
30.09🩺 3.prenatalne - pomiary prawidłowe i 1783g Słodkości🍬
21.10🩺 około 2450g mojego Szczęścia🍀
18.11🩺 około 3600g Henrysia🌞
10.12🏥 szpital
-
aambrozjaa93 wrote:Kiedy najwcześniej można zrobić test? U mnie dziś dopiero 8 dpo i się zastanawiam czy czekać do terminu miesiączki czy spróbować wcześniej i czy jest sens...
aambrozjaa93, Nosa lubią tę wiadomość
-
I jak ?12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam. -
Kreska41 wrote:I jak ?
🐒 Ma być w niedzielę także jeszcze czas. Powtórzę test za dwa dni. Wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch i cycki 😅
Nadzieję mam dopóki 🐒 nie przyjdzie 🤞Kreska41 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Biel 🙁
🐒 Ma być w niedzielę także jeszcze czas. Powtórzę test za dwa dni. Wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch i cycki 😅
Nadzieję mam dopóki 🐒 nie przyjdzie 🤞
To tak jak ja. Do tej pory z 5 testów biel totalna. Aplikacja pokazuje na 3go lutego @ ale zawsze dostaje 2 dni wcześniej. Jedynie przed owulka pojawiło się mini plamienie i ciągnięcie przez ok tydzien. Kilka intensywnych dzialan z narzeczonym. A teraz Żadnego Pms bólu piersi, kręgosłupa cokolwiek. Jedynie boli mnie głowa, czuje się zmęczona i "chora" I mdli mnie. Więc to nijak ma się do mojego @. Testy mają mnie gdzieś. 🙄🤨 -
Też mnie mdli i czuję kłucie w jajnikach takie, że aż mnie w nocy obudził ból. Z reguły tak nie mam przed @. Chyba już poczekam i zrobię test 2.02 tak jak ma wypaść @.30.03.24 ⏸️ 5cs
02.04💉beta 261🥳/04.04💉beta 539💪🏻
18.04🩺 2,8mm🥰
29.04🩺 jest ❤️
13.05🩺 3,22cm😍
28.05🩺 1.prenatalne - pomiary prawidłowe🥹 termin porodu z OM-10.12/z usg 13.12.😉
06.06💉wynik testu podwójnego PAPP-A i czynnika PLGF - niskie ryzyka🎉
24.06🩺chłopczyk na 70%🩵
22.07🩺 jednak dziewczynka🩷
05.08🩺 2.prenatalne - pomiary prawidłowe, na 100% chłopczyk💙
26.08🩺 już ponad 800g Henia😃
23.09🩺 około 1500g kawalera🤩
30.09🩺 3.prenatalne - pomiary prawidłowe i 1783g Słodkości🍬
21.10🩺 około 2450g mojego Szczęścia🍀
18.11🩺 około 3600g Henrysia🌞
10.12🏥 szpital
-
U mnie wypadałby jutro wg tego co mam zawsze 2 dni przed aplikacja. Ciekawa jestem strasznie trzymam za wszystkie kciuki!
aambrozjaa93, Chesterka1124 lubią tę wiadomość
-
Ja po owu, ale do okresu jeszcze długa droga.
Przez ostatni cy który trwał 25dni !! Jak nigdy. W tym.cyklu owu wyszło w17dc zgodnie z testami...
Zobaczymy12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam. -
Kreska41 wrote:Ja po owu, ale do okresu jeszcze długa droga.
Przez ostatni cy który trwał 25dni !! Jak nigdy. W tym.cyklu owu wyszło w17dc zgodnie z testami...
Zobaczymy
Trzymam kciuki za owocny cykl😏 Jak wyznaczalas owulacje?👩🏻 32 👦🏽34
Styczeń 2024- starania o pierwsze dziecko ❤️🔥
20.02.2024- ⏸️ 🥰
11.03.2024- mamy ❤️