Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny śledze wasze wpisy juz od jakiegos czasu, od trzech cykli staramy sie z mężem o kolejny cud, i zauważyłam ze mialysmy w tym samym czasie owu co ty kocham_zycie i tak mnie juz korci zrobic test ale jeszcze sie waham a ty kiedy testujesz ? Masz jakieś objawy? U mnie pobolewają piersi i lekko podbrzusze ale przed@ tez tak miewam także niewiem
-
Dzwonek wrote:Witam dziewczyny śledze wasze wpisy juz od jakiegos czasu, od trzech cykli staramy sie z mężem o kolejny cud, i zauważyłam ze mialysmy w tym samym czasie owu co ty kocham_zycie i tak mnie juz korci zrobic test ale jeszcze sie waham a ty kiedy testujesz ? Masz jakieś objawy? U mnie pobolewają piersi i lekko podbrzusze ale przed@ tez tak miewam także niewiem
Poczekam do miesiączki, zostało mi jeszcze 7 dni, ale mam to samo, codziennie boli mnie „inaczej” podbrzusze. Poza tym, nie miewam tak mocnych bóli podbrzusza a tym bardziej jajników tyle czasu przed okresem.. więc czekamy -
Mari33 wrote:6 dni ❤️
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki aby było wszystko dobrze ! 😌
Ja też już bym chciała wiedzieć, narazie podbrzusze nie daje spokoju, piersi ciężkie, dzisiaj trochę mdłości… miejmy nadzieję że to dobrze wróży 🙏🏼
Mari33 lubi tę wiadomość
-
Trzymam mocno kciuki 💚💚💚kocham_zycie wrote:Bardzo się cieszę i trzymam kciuki aby było wszystko dobrze ! 😌
Ja też już bym chciała wiedzieć, narazie podbrzusze nie daje spokoju, piersi ciężkie, dzisiaj trochę mdłości… miejmy nadzieję że to dobrze wróży 🙏🏼 -
Hej dziewczyny. Piszę tu pierwszy raz i może coś mi podpowiecie.
Mam cykle około 32 dniowe.
Ostatnią @ miałam 10.08
Według ovu owulacja w 19dc
S był w 13 i 16 dniu cyklu.
Kolejna @ wypada 11.09. Zawsze mam idealnie w dniu terminu.
Od 4dpo mam plamienia, które nigdy wcześniej mi się nie zdarzały. Na początku bardziej jak żywa krew, teraz bardziej brązowe. Do tego ból piersi i podbrzusza.
Myślicie, że to może być plamienia implantacyjne, czy po prostu coś z tym cyklem jest nie tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2024, 14:06