Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też tu ciągle zaglądam, czytam i jakoś szukam pocieszenia. Ten cykl jakiś mam bardziej zdołowany, nawet nadziei za bardzo nie mam bo mi Mąż wyjechał akurat na owulację ja na panieńskim nie piłam, ale za to wesele będzie już po dniu @ więc jak coś to będę mogła poszaleć ale młodą spiłyśmy ładnie i generalnie zabawa była udanacykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Udekorowalysmy apartament, przygotowałysmy jedzonko i o 16 przyszła pani młoda miała makijaż, potem te dziewczyny, które też chciały. O 18 poszlysmy na sesję zdjęciową - było super potem zaprawa w mieszkanku i imprezka do rana w vipowskiej loży wyszło nas po dwie stówki, ale imprezy nie żałuję.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
A ja dziś byłam na tej rehabilitacji. Zabiegów mam 15, dziś 10 dzień i 13 d cyklu, więc poszłam i powiedziałam, że za laser już dziękuję, bo miałam już 10 naświetlań a jest prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży, więc Pani od razu powiedziałą, żebym poszła do tej prowadzącej pani dr i poprosiła o inne zabiegi zamiast i laseru i prądów aha i pogratulowała stanu...A po nocy przychodzi dzień...
-
nick nieaktualnyMoja impreza też udana pierwszy raz od dawna nie byłam kierowcą, a i byłam w okolicy owu, więc z czystym sumieniem pozwoliłam sobie na kilka kolorowych drinków teraz kolejne wesele mam we wrześniu i może już w dwupaku, a co pomarzyć można .
Agich, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie. nic kompletnie. Idziemy na spontanie. Śmiać mi się chce z mojego męża bo parę dni po iui chciałam jechać na wycieczkę rowerowa. A on że nie co ja mowie. Ja na niego wielkie oczy o co mu chodzi. A on że będę po zabiegu i mam leżec. Więc mam wielka ochotę to wykorzystać będę leżeć i pachniec a mężus Bedzie skakać
-
nick nieaktualnyZaraz, zaraz, ale jeszcze jesteś przed iui? oczywiście że wykorzystuj wtedy męża, a potem tak przez kolejne 9 miesięcy mi mój już powtarza czego nie będę mogła robić w ciąży, a że wliczył w to również chodzenie do pracy to też tylko leżeć, pachnieć i...gotować mu obiadki
-
Buko wrote:Zaraz, zaraz, ale jeszcze jesteś przed iui? oczywiście że wykorzystuj wtedy męża, a potem tak przez kolejne 9 miesięcy mi mój już powtarza czego nie będę mogła robić w ciąży, a że wliczył w to również chodzenie do pracy to też tylko leżeć, pachnieć i...gotować mu obiadki
-
nick nieaktualny
-
U mnie niestety znów nic z tego, wielkie rozczarowanie od samego rana A już naprawdę byłam nakręcona przez to, co się ze mną działo.
Cykl niestety 23-dniowy, choć tym razem na szczęście bez plamień.
I jak tu się uśmiechać na sesji ślubnej? Akurat dziś mamy, a ja mam ochotę zaszyć się pod kocem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 11:20
-
Ahata, miłość męża może zetrzeć wiele smutków, nie raz już testowałam, że nie ma nic bardziej uspokajającego niż szloch w mężowskie ramie Ciesz się, bo On jest Twój, a Ty Jego i życie przed wami jest wspólne, wasze, razem z wszystkim smutkami i radościami :)No i wszystkiego najlepszego dla Was !
ana1122 lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Bardzo dziękuję
Wiem, staram się jako mogę, doceniam każdy szczegół, szczególnie, że jeszcze 2 lata temu nie śmiałam marzyć o takim życiu, jak mam teraz! Ale wiecie jak to jest... ciężko dotrzeć do tej swojej głupiej głowy
Teraz muszę wziąć się garść, wieczorem dorwę mężowe ramię
PS Ja chyba teraz na dobre odpuszczę testowanie, sprawdzanie itd. Muszę zająć głowę czymś innym, nie mieć kompletnie czasu na myślenie o tym. W każdym razie spróbuję, może to pomoże.missdiss lubi tę wiadomość