Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
Odpowiedz

Jak sobie radzicie z rozczarowaniem

Oceń ten wątek:
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - pisałaś, że masz endo od ustawiania dawek, nie możesz do niej zadzwonić skoro nie odpisuje?

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Kimka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na wesele sporo wydaliśmy, ale na szczęście z kopert się zwróciło. Ja swój panieński bardzo dobrze wspominam były konkursy,był klub, żadnych szaleństw, żadnej loży VIP, żadnego striptizera a było super :)

To wy możecie do swoich lekarzy dzwonić? Moja ma tylko nr gabinetu, który zresztą odbiera recepcjonistka i tyle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda87 wrote:
    Buko obniżałaś/ zwiększałaś już sama dawkę? O 1/4 jest bezpiecznie?
    Bo endo nadal nic nie odpisała, a chce podzielić na jutro '75' i wyszłaby dawka 56...

Magda, ja jestem z tych strachliwych i ostrożnych, więc sama nic nie zmieniam, na szczęście moja gin odpisuje na smsy (zazwyczaj w nocy :D)
    Moje TSH bardzo długo nie reagowało na leki, tzn najpierw spadło z 9 do 3,5 na dawce 25, a potem jak skoczył do 4,5 to dawki: 25/50, 50, 50/75 i 75 nic nie zmieniły i cały czas było 4,2-4,5. Dopiero przy dawce 88 spadło do 1,5,a już przy 100 spadło do 0,38, więc ja sama bym nie podjęła decyzji o zmianie dawki, bo nie mam pojęcia jaki to da efekt, niby między 75 i 88 oraz 88 i 100 niewielka różnica, a wyniki baaardzo się zmieniły.
    i teraz Kimka odpowiedź na Twoje pytanie, ja do swojej piszę smsy, to odpisuje mi w wolnej chwili, a dzwonić to głupio mi trochę :) a podała mi swój numer chyba na pierwszej wizycie, żebym jej napisała jak będę w ciąży, żeby mogła mnie szybko umówić, bo mimo, że chodze prywatnie, to terminy są prawie jak na nfz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 22:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko dzięki za odp :)

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to można tak sobie dzielić euthyrox. Bralam kiedyś dawkę 50 teraz mam 75. Zostały mi te 50 i czy mogę brać 1 i 1/2 tej tabletki

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana - możesz. Przecież to ta sama dawka.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Dziewczyny to można tak sobie dzielić euthyrox. Bralam kiedyś dawkę 50 teraz mam 75. Zostały mi te 50 i czy mogę brać 1 i 1/2 tej tabletki
    Ana, możesz :) kiedyś jak zapomniałam leków, a u rodziców miałam tylko dawkę 25, to brałam po 4 tabletki, bo musiałam nazbierać do dawki 100 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) gdzie jesteście? :)
    muszę się pochwalić, ogłaszam, ze zaczęłam dwutygodniowe lenistwo urlopowe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Hej hej :) gdzie jesteście? :)
    ja miałam dziś sporo do załatwienia :P
    Byłam u pani dietetyk, bo muszę coś zrobić ze swoim poślubnym balastem ;)
    Później byłam u rodziców i koleżanki :)
    Buko wrote:
    muszę się pochwalić, ogłaszam, ze zaczęłam dwutygodniowe lenistwo urlopowe :D
    super! wypoczywaj! :) ja w pon wracam do pracy po dwóch tygodniach laby :)

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się będę urlopować dopiero we wrześniu :) jutro mam to panieńskie, za tydzień rocznica i Wiedeń, potem dwa śluby i długi weekend na Słowacji :)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa, ja najbardziej w urlopie lubię oczekiwanie jak przyjdzie :) bo jak już mam urlop to tak szybko mija :( ale widzę, że mimo, że urlop we wrześniu, to weekendy też fajne się zapowiadają, a ja jutro mam kolejne wesele :D
    pisałam ostatnio, że tak niskiej temp nigdy nie miałam, a dziś mam jeszcze niższą, faktycznie urodzinowy cykl jest dziwny :)

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko patrząc tylko na temperaturę owu mogła być wczoraj albo będzie dzisiaj. Zależy jak tam będą wyglądały kolejne temperatury :)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewności mieć nie będę :) bo po całonocnym weselu to nie mam co mierzyć nawet :)

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te forum to się już pod uzależnienie podchodzi. Co chwilą patrze co nowego A jak nic nie piszecie to chyba raczej na pewno tęsknię

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak miło :)
    wiecie co, miałam jakiś taki dziwny koszmarny, psychodeliczny sen ; :( śniło mi się, że jestem matką (chyba?) wcześniaka, który był tak malutki, raptem kilka centymetrów i wyglądał jak...jaszczurka. Niby nie wierzę w znaczenie snów, ale sprawdziłam, że jaszzurka w śnie u kobiety oznacza szczęście, które będzie trwać krótko, albo nieszczęście...i to jeszcze w takim połączeniu...i jakoś mi tak dziwnie teraz :(

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam Buko nie czytaj takich rzeczy. Ja ci mówię że twój sen to dobry znak i oznacza że... Niedługo będziesz mama

Buko lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też często tutaj zaglądam także nie przejmuj się Ana :) zrobiłam sobie półtora dnia detoksu od komórki i trochę mi lepiej:) Buko - jak było na weselu? Mnie do teraz bolą stopy po calonocnych sobotnich baletach.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Kimka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) jak wasze imprezy?
    Ja rano dostałam @ :(

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu @... Kimka przykro mi. Nam się impreza udała, przyszła pani młoda wpadła w euforię więc tym bardziej jestem zadowolona :) na początku trochę odmawiałam alkoholu, ale w efekcie końcowym dziewczyny tyle go w siebie wlały, że musiałam nadrobić. Mam lekkie wyrzuty sumienia.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Kimka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super ze ci się podobało. :D Ja sobie też w weekend odmawialam procentów mając tą głupią nadzieję i kompletnie bez sensu. No nic, w najbliższy weekend otworzę sobie winko i może nawet upiekę jakieś ciasto z alkoholem, a co :). Eh, nowy cykl, nowa owulacja, nowa szansa...

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: