Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue mój też ulubiony no i czasem moja polowa do przytulenia obok ooo!
Wiecie co, ale do listy rzeczy relaksujących to ja dodam forum, bo tu z takimi fajnymi babeczkami jak Wy, to jakoś raźniej ale by było fajnie, jak sie uda nam nakręcić pozytywnie a potem by nam wszystkim się udało ooooo rety
Buko, LittleGirlBlue, Eltrona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Ta metoda ma jeszcze jeden plus. Jak się nie uda, to po prostu UPS nie trafilismy w dobry dzień u mnie to szczególnie ważne bo M. Bierze teraz niepowodzenia na siebie.
Jakby ktoś na to popatrzył z boku nie mając podobnych problemów to by stwierdził że jestem okropna żoną ale co mi tam -
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Słyszałam o conceive plus i nawet się przymierzałam do zakupu, ale jak zwykle kolejny miesiąc się nie zebrałam. tylko jak to połączyć z tym, że przecież już nam się odmieniło i nie dążymy do ciąży wszelkimi sposobami
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Słyszałam o conceive plus i nawet się przymierzałam do zakupu, ale jak zwykle kolejny miesiąc się nie zebrałam. tylko jak to połączyć z tym, że przecież już nam się odmieniło i nie dążymy do ciąży wszelkimi sposobami
-
LittleGirlBlue wrote:Eltrona serio,az kilka lat?? o kurcze, ale jestes dzielna, ja po roku mam dosc. A od poczatku z pomoca medyczna?
Wcale nie mam ochoty byc dzielna wiec nie jestem. raz z gorki raz pod gorke, ale moze nie tyle ze coraz lepiej sobie z tym radze tylko tyle ze juz sie tak nie spinam z tym ze sobie nie radze.
kurde zakrecilam sieKwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
Ja uzywam conecive. jest zajebusty - znaczy nir wiem jak z jego glowna funkcją, ale jak chodzi o odczucia to mega.
Buko jestem strasznie ciekawa czy ten twoj serio sie nie polapal
No i jeszcze chciałam wam powiedzieć że cudne jestescie - się uśmiałąm niesamowicie.
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualny