X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
Odpowiedz

Jak sobie radzicie z rozczarowaniem

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:44

Eltrona lubi tę wiadomość

• LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyyyyny złapał mnie dół:( wlasnie w pracy odwiedzila nas kolezanka w zaawansowanej ciązy, wszystkie sie wokol niej zebrały i rozpoczela sie dyskusja szczesliwych mam. A ja siedzialam z boku sluchajac i bylo mi strasznie przykro, marzylam zeby skonczyly ten temat. Ech:(((

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko, gratuluję tego że facecik się nie połapał- ja teraz też tak zrobie, zasłonę dymna i może się uda :)

ŻEL- genialnie, muszę kupić :) i zobaczymy. plan działania nic nie gadać, dodać żel, prochy dla facecika i zobaczymy :) Strateg we mnie sie budzi :P

SERIAL- widziałam, no też się uśmiałam. Zabawny jest i warto się oderwać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirlBlue wrote:
    Dziewczyyyyny złapał mnie dół:( wlasnie w pracy odwiedzila nas kolezanka w zaawansowanej ciązy, wszystkie sie wokol niej zebrały i rozpoczela sie dyskusja szczesliwych mam. A ja siedzialam z boku sluchajac i bylo mi strasznie przykro, marzylam zeby skonczyly ten temat. Ech:(((
    Moja Kochana! Jak ja Ciebie cholernie rozumiem!!!! Tak mi przykro. Ja na pocieszenie usłyszałam, "pani nie wie jak to jest, nie ma pani dzieci"- efekt taki, że miałam piane na ustach i chciałam babę udusić! Ale wzrok bazyliszka i nie powiedziałam ani słowa, a szkoda.
    Ja teraz znowu w rodzinie mam, że kolejne ciąże, im się udało,a zaczęłyśmy w podobnym czasie i ech ja znowu nic.
    Chyba każda z nas doświadcza takiego czegoś, a najgorsze jest, że nikt tego nie widzi, ze u kogoś w duszy dramat się toczy :( to takie smutne. Jak Ci będzie źle pomyśl, że MASZ NAS!!!!!!! A My Ciebie rozumiemy :* zobaczysz niedługo i nam się uda!!!1 No przecież musi:D

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirlBlue wrote:
    I to uczucie ze cos waznego cie omija, ze jest taki temat ktory jest tak wazny i cie nie dotyczy. cos okropnego. wspolczuje.

Kwalifikacja w OAO
    Będę mamą :)
    Jestem mamá :)
  • Eltrona Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Eltrona, według mnie się nie połapał :D zamierzony cel osiągnięty, bez odczuwalnego stresu i nacisku :D
    no to uczmy sie od mistrza :) jestes wielka :)

Buko lubi tę wiadomość

Kwalifikacja w OAO
  • MagdaKrakow Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirl- Kochana nie martw się !!! :*:* Ja mam podobnie CODZIENNIE w pracy, kiedy to wysluchuje opowieści mojej koleżanki która jest w 4 miesiącu ciąży i jej się udało w 1szym cyklu... Też mam wtedy doła itd nie unikniemy tego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ninkali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaak :) oby tak było :D

Wysłany: 8 marca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynu jestescie przekochane!!:-* juz mi lepiej:) najbardziej zdolowalo mnie to jak zaczely dyskutowac o tym kiedy najlepiej miec drugie dziecko ( bo one oczywiscie juz maja po jednym,ta ciezarna tez) i mowily tak jakby dla ich to byla tylko kwestia tego zeby sie zdecydowac. Tak jakby zajscie w ciaze nie bylo zadnym problemem.. i wtedy poczulam ze jest problemem chyba tylko dla mnie:(

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirlBlue wrote:
    Dziewczynu jestescie przekochane!!:-* juz mi lepiej:) najbardziej zdolowalo mnie to jak zaczely dyskutowac o tym kiedy najlepiej miec drugie dziecko ( bo one oczywiscie juz maja po jednym,ta ciezarna tez) i mowily tak jakby dla ich to byla tylko kwestia tego zeby sie zdecydowac. Tak jakby zajscie w ciaze nie bylo zadnym problemem.. i wtedy poczulam ze jest problemem chyba tylko dla mnie:(
    To Nie jest problem tylko dla ciebie. Zobacz Ile nas tu jest. Musimy się wspierać bo tylko my wiemy co czujemy

Eltrona, LittleGirlBlue lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)

Wysłany: 8 marca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację Dziewczyny! Uszy do gory j do przodu:) jeszcze wszystkie bedziemy chodzic z brzuszkami kontynuowac nasze konwersacje na watku ciazowym:D

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirl - nie jesteś sama :) ściskam cie wirtualnie :)

LittleGirlBlue lubi tę wiadomość

Kwalifikacja w OAO

Wysłany: 8 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Eltrona!:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirlBlue wrote:
    To nie jest kłopot tylko dla Ciebie. Dziewczyny mają rację, sporo nas tu. Mnie też dopadło zwątpienie. Tak chyba jest że raz do góry a raz na dół. Nie martw się! Musimy się tu wspierać, pocieszać, trzymac razem. Myślę, a nawet jestem pewna, ze łatwiej nam będzie przez to przejść. :* Nie smuć się! Ludzie często nie myślą co mówią i robią.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:45

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy dziewczyny jak długo się staracie?

Kwalifikacja w OAO

Wysłany: 8 marca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mądrze prawicie dziewczynki. Na pewno nie wszystkim poszło tak łatwo i w pierwszym cyklu, to tylko moje wrazenie. Wiadomo ze czlowiek juz jest przewrazliwiony.
    A tak w ogole to musi byc jakis glebszy sens w tych naszych zmaganiach. Ja np nigdy juz nie bede pytac zadnej z kolezanek kiedy dziecko, a przyznaje ze tez tak robilam. Poza tym nasze dzieci beda tak wyczekane ze po zrobieniu sikańca pozytywa kazda z nas bedzie skakac z radosci- a przeciez nie wszystkie dzieci sa witane z takim entuzjazmem!
    Jeszcze raz dzieki Wam za wsparcie:*
    A tak w ogole to wysikalam juz prawie wszystkie owu testy i na razie owulacji ani widu ani slychu.mam nadzieje ze sie łaskawie pojawi:)

Wysłany: 8 marca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltrona my prawie rok.od samego poczatku testy owu, wizyty u gina i wypatrywanie dni plodnych wiec mam poczucie ze staramy sie od baaardzo dawna;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 21:39

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ