Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyyyyny złapał mnie dół wlasnie w pracy odwiedzila nas kolezanka w zaawansowanej ciązy, wszystkie sie wokol niej zebrały i rozpoczela sie dyskusja szczesliwych mam. A ja siedzialam z boku sluchajac i bylo mi strasznie przykro, marzylam zeby skonczyly ten temat. Ech:(((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuko, gratuluję tego że facecik się nie połapał- ja teraz też tak zrobie, zasłonę dymna i może się uda
ŻEL- genialnie, muszę kupić i zobaczymy. plan działania nic nie gadać, dodać żel, prochy dla facecika i zobaczymy Strateg we mnie sie budzi
SERIAL- widziałam, no też się uśmiałam. Zabawny jest i warto się oderwać
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Dziewczyyyyny złapał mnie dół wlasnie w pracy odwiedzila nas kolezanka w zaawansowanej ciązy, wszystkie sie wokol niej zebrały i rozpoczela sie dyskusja szczesliwych mam. A ja siedzialam z boku sluchajac i bylo mi strasznie przykro, marzylam zeby skonczyly ten temat. Ech:(((
Ja teraz znowu w rodzinie mam, że kolejne ciąże, im się udało,a zaczęłyśmy w podobnym czasie i ech ja znowu nic.
Chyba każda z nas doświadcza takiego czegoś, a najgorsze jest, że nikt tego nie widzi, ze u kogoś w duszy dramat się toczy to takie smutne. Jak Ci będzie źle pomyśl, że MASZ NAS!!!!!!! A My Ciebie rozumiemy :* zobaczysz niedługo i nam się uda!!!1 No przecież musi:D -
LittleGirlBlue wrote:Dziewczyyyyny złapał mnie dół wlasnie w pracy odwiedzila nas kolezanka w zaawansowanej ciązy, wszystkie sie wokol niej zebrały i rozpoczela sie dyskusja szczesliwych mam. A ja siedzialam z boku sluchajac i bylo mi strasznie przykro, marzylam zeby skonczyly ten temat. Ech:(((Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynu jestescie przekochane!!:-* juz mi lepiej:) najbardziej zdolowalo mnie to jak zaczely dyskutowac o tym kiedy najlepiej miec drugie dziecko ( bo one oczywiscie juz maja po jednym,ta ciezarna tez) i mowily tak jakby dla ich to byla tylko kwestia tego zeby sie zdecydowac. Tak jakby zajscie w ciaze nie bylo zadnym problemem.. i wtedy poczulam ze jest problemem chyba tylko dla mnie:(
-
LittleGirlBlue wrote:Dziewczynu jestescie przekochane!!:-* juz mi lepiej:) najbardziej zdolowalo mnie to jak zaczely dyskutowac o tym kiedy najlepiej miec drugie dziecko ( bo one oczywiscie juz maja po jednym,ta ciezarna tez) i mowily tak jakby dla ich to byla tylko kwestia tego zeby sie zdecydowac. Tak jakby zajscie w ciaze nie bylo zadnym problemem.. i wtedy poczulam ze jest problemem chyba tylko dla mnie:(
Eltrona, LittleGirlBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Dziewczynu jestescie przekochane!!:-* juz mi lepiej:) najbardziej zdolowalo mnie to jak zaczely dyskutowac o tym kiedy najlepiej miec drugie dziecko ( bo one oczywiscie juz maja po jednym,ta ciezarna tez) i mowily tak jakby dla ich to byla tylko kwestia tego zeby sie zdecydowac. Tak jakby zajscie w ciaze nie bylo zadnym problemem.. i wtedy poczulam ze jest problemem chyba tylko dla mnie:(
LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mądrze prawicie dziewczynki. Na pewno nie wszystkim poszło tak łatwo i w pierwszym cyklu, to tylko moje wrazenie. Wiadomo ze czlowiek juz jest przewrazliwiony.
A tak w ogole to musi byc jakis glebszy sens w tych naszych zmaganiach. Ja np nigdy juz nie bede pytac zadnej z kolezanek kiedy dziecko, a przyznaje ze tez tak robilam. Poza tym nasze dzieci beda tak wyczekane ze po zrobieniu sikańca pozytywa kazda z nas bedzie skakac z radosci- a przeciez nie wszystkie dzieci sa witane z takim entuzjazmem!
Jeszcze raz dzieki Wam za wsparcie:*
A tak w ogole to wysikalam juz prawie wszystkie owu testy i na razie owulacji ani widu ani slychu.mam nadzieje ze sie łaskawie pojawi:)