Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, zadam Wam jedno z głupszych pytań na tym forum powiedzcie mi czy możliwe, że temperatura wzrosła od wczoraj, a mimo to dostałam @? wiem, że brzmi to absurdalnie, ale biorąc pod uwagę te moje plamienia/krwawienia dostaję już lekkiego oblędu od myślenia czy to jeszcze plamienie czy już @
-
Buko wrote:Dziewczyny, zadam Wam jedno z głupszych pytań na tym forum powiedzcie mi czy możliwe, że temperatura wzrosła od wczoraj, a mimo to dostałam @? wiem, że brzmi to absurdalnie, ale biorąc pod uwagę te moje plamienia/krwawienia dostaję już lekkiego oblędu od myślenia czy to jeszcze plamienie czy już @
Buko, to faktycznie dość dziwnie wygląda :o jakoś tak niepodobnie do wykresów na etapie, kiedy zaczyna się okres...
Ja jak miałam plamienia przed okresem to dzień, kiedy okres się faktycznie pojawiał był nie do podrobienia bo brzuch mi pękał z bólu, jeżeli u Ciebie takie objawy typowo nie występują to faktycznie ciężko powiedzieć, czy to jeszcze plamienie czy już okres
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnyBrzuch boli mnie tak okresowo (ale tak bolał mnie już wcześniej). W poprzednich cyklach też byłam pewna, że nie jestem w stanie pomylić, a teraz taka niespodzianka. No nic, napisałam gin, że dostałam okresu, jak się pomyliłam to trudno, nic na to nie poradzę.
EDIT: jednak nie da się pomylić @ z plamieniem i już przestaję Was zadręczać tym tematemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 10:55
-
Chciałabym oznajmić rozpoczęcie urlopu i poniedziałkowy wylot do Portugalii a tym samym usprawiedliwić moją nieobecność przez najbliższe dwa tygodnie. Mam nadzieję, że jak wrócę zastanę tutaj same dobre wieści!
innamorata88, ana1122, Buko lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Chciałabym oznajmić rozpoczęcie urlopu i poniedziałkowy wylot do Portugalii a tym samym usprawiedliwić moją nieobecność przez najbliższe dwa tygodnie. Mam nadzieję, że jak wrócę zastanę tutaj same dobre wieści!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dziewczyny, to mamy dowód, że clo upośledza endometrium.
W zeszłym cyklu z clo endo było liche, w okolicach owu 7-8mm. Teraz mam dopiero 7dc i endo ma już prawie 10 mm.Gin az sie sam zdziwil:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 12:09