Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie test negatyw. Mi się wydaje, że u Nas te komórki nawet się nie zapładniają ...
Kolejny cykl z piękną owu, idealnie się wstrzeliliśmy, endometrium super i jak zwykle dupa. Ja już oficjalnie nie wierzę, że zajdę. Największe moje rozczarowanie... -
MisiaZ88 wrote:U mnie test negatyw. Mi się wydaje, że u Nas te komórki nawet się nie zapładniają ...
Kolejny cykl z piękną owu, idealnie się wstrzeliliśmy, endometrium super i jak zwykle dupa. Ja już oficjalnie nie wierzę, że zajdę. Największe moje rozczarowanie...innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LittleGirlBlue wrote:Nie mierzyłam amh. A jak się ma normalne pęcherzyki (nie puste) to w fl czuć ze coś się dzieje? Sorki za głupie pytanie.
Jak mam puste to chyba żadne leczenie nie pomoze:(innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Tak jak Maciejowa pisze - badanie AMH do podstawa, bo co z tego, że ładne wykresy jak nic nie wychodzi ja mam AMH 1 z hakiem i wcześniej też miałam owulki, ale co z tego, gdy jakość komórek wołała o pomstę do nieba.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
LittleGirlBlue wrote:Innamorata a udało Ci się poprawić jakość komórek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 17:52
Mikołaj 25.04.2011
-
1.5 roku. Tak wychodziło, pęcherzyki rosną ale lubią sobie nie peknac:( a jak już pekna to progesteron jest i tak do dupy. Do tego problem męski, będzie wycinanie zylakow. I tak suma sumarum dziecka ani widu ani słuchu mimo leczenia:(
Innamorata to może w tym cyklu się uda. Powodzenia! -
LittleGirlBlue wrote:1.5 roku. Tak wychodziło, pęcherzyki rosną ale lubią sobie nie peknac:( a jak już pekna to progesteron jest i tak do dupy. Do tego problem męski, będzie wycinanie zylakow. I tak suma sumarum dziecka ani widu ani słuchu mimo leczenia:(
Innamorata to może w tym cyklu się uda. Powodzenia!
Oj bardzo bym chciała, bo czasu coraz mniej ale to byłby cud gdyby sprawdziło się u mnie do III razy sztuka. W środę mam monitoring i zobaczymy jak tam moje pęcherzyki.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Dostałam dwa razy pregnyl ale w sumie zazwyczaj pękają same kiedy stosuje clo a przede wszystkim kiedy obnizam prolaktynę. FSH do LH 0.6. Duphaston biorę w każdym cyklu..
Innamorata a w cyklach z biochemiczną czujesz się jakoś inaczej?...czujesz że coś się dzieje czy po prostu oznaczasz są betę i stąd wiesz? -
nick nieaktualnyMy część badań mamy zrobione i jako, że wszystkie wychodziły ok to lekarze nie chcą dawać skierowan. Maz teraz chodził prywatnie i u niego ok. Ja muszę poczekać jeszcze chwilę bo cały czas blokuje nas finansowo mieszkanie ale o amh myślę już od dłuższego czasu. A czy clo poprawi mi jakość czy coś jeszcze brać?