Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Buko wrote:To żeby sprawdzić rezerwę to chyba bada się AMH, robiłaś to badanie?
to prawda, że nie ma ludzi zdrowych, są tylko niedokładnie przebadani, bo ja mam wrażenie, że im więcej robię badań tym więcej rzeczy mi wychodzi, a przecież ogólnie czuję się zdrowa i nic mi nie dolega.
Zgadza się, ale wysokie FSH wskazuje na obniżoną rezerwę.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Nie robiłam amh.
Jak mam obniżoną rezerwę to chyba i tak nic nie pomoże.
Mam dość. Nie mam już siły walczyć. Ogarnęło mnie poczucie kompletnej beznadziei.
Mogę stawać na rzęsach a i tak nigdy się nie uda!!((( na dodatek mojego gina nie będzie przez 2 miechy. Nawet mi się nie chce szukać zastępstwa.
Dno dna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 15:13
-
Zrobiłam właśnie test ciążowy i wyszła blada kreska.
Ale nie spieszcie z gratulacjami moje drogie bo to nie ciaza, tylko chciałam sprawdzić jak szybko pozbywam się z organizmu Pregnylu;)
Piękny jest taki tescik z dwiema kreseczkami..życzę takiego sobie i Wam!
-
nick nieaktualnyTeż mnie zastanawiało to badanie amh, bo ja dostałam takie pytanie w szpitalu i jak powiedziałam, że nie miałam nigdy badanego, to dr mi zleciła, ale jakie to ma znaczenie, tego nie wiem. Little, a może warto poszukać nowego gina? może będzie lepszy od obecnego
-
Od amh zaczyna się diagnostykę niepłodności. Na pierwszy rzut trzeba zrobić amh, FSH, LH, estradiol, prolaktynę no i tarczycowe rzeczy.
innamorata88 lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
A mówiłam, że Maciejowa zacznie tutaj dobrą passe!
beta-HCG = 87,63 mIU/ml
Progesteron = 42,37 ng/ml
Tym niemniej ogłaszam oficjalny CUD na forum!missdiss, Buko, innamorata88, ana1122 lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:A mój M właśnie wrócił od urologa ze skierowaniem do szpitala na zabieg usunięcia żylaków. Ma podobno 50% szans na poprawę. A jak nic to nie da to lekarz powiedział, że musimy iść do kliniki leczenia niepłodności, bo on nic tu nie poradzi więcej. I zasugerował, że zostaje tylko in vitro, bo nie ma jak mu pomóc by parametry się polepszyły z uwagi, że resztę wyników ma w normie. Ehh....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Badałam w 27 dc czyli 11 dpo. To co się wydarzyło jest NIEPRAWDOPODOBNE!! Ale niestety nie odwołujemy zabiegu, bo mam plamienia (taki podbarwiony na jasno brązowo śluz) dostałam dupka (nigdy nie brałam). Lekarz kazał "się jeszcze nie chwalić" więc nie wiem jak to się skończy. Ale jakby się nie skończyło to wiem, że jajowody drożne i że na prawdę wystarczy jeden plemnik, choć trudno w to uwierzyć i że mamy szanse na naturalne poczęcie, a po zabiegu może się w ogóle polepszy. M i tak powtórzy badania nasienia za 2 tygodnie chociażby z ciekawości czy się poprawiły.
Myślę, że się udało z kilku powodów: koktajl leków, seks co 3 dni rano i w dniu owulacji oraz to, że M cały miesiąc nie chodził do pracy (może odpoczął, może mniej siedział na tyłku przed komputerem i to pomogło), a może wymodliłam w Rzymie Modliłam się też za Was więc bądźcie czujne!⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
ana1122 o Tobie pierwszej pomyślałam jak zrobiłam test! Jak mi się udało to Tobie też musi no nie ma opcji!! Macie teraz lepsze wyniki niż my. Trzymam kciuki!⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Zieziulka wrote:ana1122 o Tobie pierwszej pomyślałam jak zrobiłam test! Jak mi się udało to Tobie też musi no nie ma opcji!! Macie teraz lepsze wyniki niż my. Trzymam kciuki!