Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Zieziulka:) jak fajnie, ze razem z Maciejową nie zapominacie o tych co nadal walczą. O starych znajomych:P
Jejku to już 2 trymestr leci..dopiero co byłaś z nami a tu zaraz bedziecie myśleć o wyborze imienia!
Dolegliwosci pewnie sa uciążliwe ale z drugiej strony świadczy to chyba o wysokich hormonach więc dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 00:02
-
Cześć moje "stare znajome" fajnie Zieziulka, że się odezwałaś co do tych objawów w pierwszym trymestrze to z jednej strony słyszałam, że to normalne i się zdarza, ale lekarze tak naprawdę dokładnie nie są w stanie wyjaśnić dlaczego a z drugiej... trafiłam wczoraj na jakiś artykuł (ale czy wiarygodny to nikt mi nie powie - w końcu w internetach jest wszystko), że te wszystkie objawy są oznakiem "zatrutego" organizmu, który poprzez zanik miesiączki traci jedno ze źródeł usuwania toksyn. Może faktycznie coś w tym jest. Zieziulka - jesteśmy zatrute!Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa też o tym słyszałam, że organizm się oczyszcza z toksyn, ale to by nie było dziwne, duże miasto, jedzenie gdziekolwiek i czegokolwiek przed ciążą, bo praca w biegu. Teraz to okaz zdrowia...wszytko wyrzuciłam ;p
Brychra podobno tak się robi jak chce się zresetować jajniki, nie wiem czy u Ciebie jest jakiś problem z nimi, z owulacją ? Koleżance też lekarz zalecił, ale skonsultowała to jeszcze z innym lekarzem i nie zdecydowała się, bo woli mieć cały czas szanse zajść, ale niektórym to chyba pomogło. Sprawa indywidualna.
Jak mogłam o Was zapomnieć! Podglądam co tam piszecie ciekawego, nie zawsze się odzywam, bo wiem jak to jest jak przychodzi taka w ciąży na forum i się wymądrza! ;p
My obie z Maciejową tam Wam grzejemy ciepłe miejsca na fioletowejMaciejowa, ana1122 lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Mam nadzieje że niedlugo będziemy te miejsca zajmowac po kolei. Ja cały czas czekam na wynik dziś 7 dpt
Maciejowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Mam nadzieje że niedlugo będziemy te miejsca zajmowac po kolei. Ja cały czas czekam na wynik dziś 7 dptMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza już robiłam W poniedziałek była 57.2. Więc przyrost dobry. Po tylu latach W końcu się udało. Teraz muszę czekać do serduszka
-
LittleGirlBlue wrote:A coś czujesz, coś jest inaczej? Jejku jak się ciesze:) trzecia mamusia na forum!
-
nick nieaktualny