Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
LittleGirlBlue wrote:No niby tak ale objawy by chyba jakies byly a tu nic, brzuch nie boli, plamienia implantacyjnego nie bylo, sluzu tez nie, piersi nie bola.. Nie wierze ze przy ciazy nie byloby zadnych oznak.chyba nie pojde na ta bete jednak.
-
nick nieaktualnyAna przykro mi ale moze musicie poczekac do 3 miesiexy z tymi lekami zeby daly efekt. Nie wiem
A ja sie od kilku dni tak fatalnie czuje ze gdyby nie to ze mam trzeci dzien @ to bylabym przekonana ze to ciaza. Nawet moj maz juz tu wysEdl z teoria ze@ sobie a ciaza sobie jest niezależnie. -
Buko wrote:Ana przykro mi ale moze musicie poczekac do 3 miesiexy z tymi lekami zeby daly efekt. Nie wiem
A ja sie od kilku dni tak fatalnie czuje ze gdyby nie to ze mam trzeci dzien @ to bylabym przekonana ze to ciaza. Nawet moj maz juz tu wysEdl z teoria ze@ sobie a ciaza sobie jest niezależnie. -
Buko a jak ty liczysz dni abstynencji? bo jeżeli się kochalismy we wtorek na wieczór to liczę środę jako 1 dzień czwartek jako 2 A piątek jako 3 tylko że rano był słoiczek. Czyli mieliśmy 3 dni tak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:120 km. Mąż też mówi że będę chora. Od początku @. I szczerze mowie ze gdyby nie to że mam teraz @ to bym podejrzewala ciążę jak nigdy. A wiecie czemu mogą mnie kłuć jajniki na początku cyklu?
-
ana1122 wrote:2 mln aby po 3 miesiącach brania stosu leków. I po miesiącu clo i po rzuceniu fajek I ograniczeniu alkoholu jak nic teraz wszystko na odwrót trzeba. Płaczemy razem?