Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie stresuje was mierzenie temperatury i inne obserwacje ? To że wiecie że to teraz są te dni i trzeba działać ? Ja już nie wiem czy gorsze jest mierzyć czy zastanawianie się czy to już za nami czy przed. Jestem pół roku po poronieniu w 8tc i ponownie staramy się 4 cykl. Wczoraj zrobiłam beta hcg i 1,2< Jestem załamana ,rozczarowana i taki dół .Co robię źle? Mam syna ma 7 lat . W 1 ciążę też bardzo oczekiwana udało się 4 cyklu. 2 ciąża w 2 cyklu z obserwacjami temp, śluz, testy lh a teraz nie wiem czy za bardzo chce i przeżywam i to jest problem . Ale jak odpuścić ? Przepraszam że się rozpisałam musiałam komuś się wygadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 11:14
ana1122 lubi tę wiadomość
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
nick nieaktualny
-
Indiana mnie mierzenie temp czasami stresuje. jak są przede mną ważne temperaturowo dni to budzę się nad ranem po kilka razy i mierzę temp... ale ja mam długie cykle i muszę się kontorolować. na chybił-trafił ja chyba nie zaciążę. musze wiedzieć kiedy mam owulkę. ale prowadzenei wykresu daje mi stabizlizację, że wiem na czym stoję. chociaż tesknię za czasami, gdy nie interesowało mnie jaki dzień cyklu i jaka temp....
Buko - bo to przecież i tak duży sukces jest - chwalić trzeba tylko... ale powiem Wam, że już się tak przyzwyczaiłam, że są mecze z Polską Reprezentacja, że teraz będzie mi tego brakowało ;(Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Indiana mnie to też stresuje ale ja mam tyle leków do lykania w zależności od dnia cyklu, od określonych dni po owu itd że nie mam wyjścia
Wczoraj po meczu było u mnie wkurzenie ale nie takie negatywne tylko po prostu tak mało brakowało. Walia czy Belgia też byłyby do pokonania a potem finał. Ech ale i tak fajny dla nas był ten turniej. -
Może lepiej wiedzieć czy choć jest szansa na ciąże <jeśli około owulacji było przytulanko> niż niewiedza .
Dobrze grali nasi i jakich emocji dostarczyli. Wielkie Brawa dla nich
2009- Synek Kacper
-
Indiana_dzika wrote:Może lepiej wiedzieć czy choć jest szansa na ciąże <jeśli około owulacji było przytulanko> niż niewiedza .
Dobrze grali nasi i jakich emocji dostarczyli. Wielkie Brawa dla nich -
Wiem że nie powinnam się denerwować .Przed poronieniem było łatwiej nie zależało tak Nie przeżywałam tak . A teraz syn pyta co parę dni kiedy dzidziuś będzie.
2009- Synek Kacper
-
A ja się kiepsko czuję. Gdybym była po owulce to pewnie cały dzień bym się zastanawiała czy to ciąża. Ehh. A ja się już przyzwyczaiłam do prowadzenia wykresu (choć tego po nim nie widać) i dużym plusem jest dla mnie wiedza czy było w odpowiednim czasie i kiedy dokładnie dostanę @.
Indiana_dzika lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
A ja się bije z myslami czy isc na bete plamie dalej na beżowo, na okres zawsze maksymalnie 1dzien plamilam albo w ogóle. Boję sie wyrzutów że nie zareagowałam... Z drugiej strony mam ochote zastosować sie do hasła miej wyjeb*ne a będzie ci dane....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 20:18
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
nick nieaktualnyDaktylek jeśli to Cię uspokoi to zrób bete ana ale coś się przyczyniło do Twojej zlosci?
Maciejowa ja też zawsze jak coś mi dolega to patrzę czy to przed owu i powinnnam to olac, czy po owu i mogę to brać za objaw ciąży
Dziewczyny a ja mam mały problem, napisałam sms-a do swojej dr, ale może wy mi powiecie czy dobrze myślę. Od końca kwietnia biorę euthyrox 100 i dziś odebrałam wynik Tsh 0,38. Wcześniej bralam euthyrox 88 i miałam Tsh 1,5. I chyba powinnam wrócić do 88, co myslicie? -
Dziewczyny, a tak z innej beczki. Testy owu mam od wczoraj pozytywne, ale śluzu nie widzę. Dziwne to to bo lykalam olej z wiesiolka i piłam obrzydliwy olej lniany... Mialyscie kiedyś tak że pomimo owy nie widzialyscie śluzu? We wcześniejszych cyklach go obserwowałam...
-
nick nieaktualny