Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam taką lekko różową z czarnym naszyjnikiem, do tego mam czarne sandałki na szpilce i torebkę czarną z lekkim różem także jestem gotowa na imprezę może Buko ma dzisiaj to wesele, bo się nie udziela
daktylek lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
Kimka wrote:Balladyno, gratulacje.
Dziewczyny jak weekend moja? u mnie dziś pogoda piękna i chyba jakiś rowerek albo spacerek się szykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 19:42
Maciejowa, Buko, daktylek lubią tę wiadomość
-
Zieziulka wrote:ana1122 a wiesz, że miałam ten sam pomysł by dać na msze za nas wszystkie. Jak tak wszystkie się będziemy modlić to może coś wymodlimy
-
nick nieaktualnyJa natomiast na weselu widziałam tyle małych dzieci i tak mnie trochę za serce sciskalo że my cały czas czekamy i sa pary u których byliśmy na weselu rok temu i już mają dzieci a my dalej mówimy że u nas po staremu. Ale muszę powiedzieć że moj mąż wziął sobie do serca moje słowa z poprzedniego cyklu i teraz bez przerwy dopytuje kiedy mamy "działać" i w tym cyklu to codziennie najlepiej a jak nie wyjdzie to robimy iui. Kto by pomyślał że jedna noc spędzona na kanapie zdziała takie cuda mogłam to zrobić pół roku temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 08:22
-
Niby już tyle razy się nie udało niezależnie od tego czy było dwa dni, dzień przed, dzień po czy w dzień owulacji więc faktycznie jak będzie mi dane to się zdarzy, ale czuję, że to jeszcze nie ten czas i dostanę @ na naszym rocznicowym wyjeździe do Wiednia.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
My na rocznicę (bo też nam się zbliża pierwsza) jedziemy na wycieczkę do Włoch, jeszcze z miesiąc temu zastanawiałam się czy jechać (bo a nóż będę w ciąży) ale po tych wynikach mojego M to raczej wątpię, więc jedziemy, a poza tym jakby tego było mało, jakoś czuje, że ten cykl będzie bezowulacyjny, jutro idę do gina.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
A ja bylam na chrzcinach i tez mi smutno, wszyscy tacy szczesliwi przy tych bobaskach... oczywiscie tez sie pojawilo: "no to teraz wasza kolej"... Chociaz udowodnilam sobie ze tak beznadziejna jestem w opiece nad niemowlakami ze az zal
Minionkowa lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualnymissdiss wrote:A ja bylam na chrzcinach i tez mi smutno, wszyscy tacy szczesliwi przy tych bobaskach... oczywiscie tez sie pojawilo: "no to teraz wasza kolej"... Chociaz udowodnilam sobie ze tak beznadziejna jestem w opiece nad niemowlakami ze az zal
Kochana swoim dzieckiem będziesz umiała się zająć -
A ja się właśnie nie boję, wiem, że to przyjdzie naturalnie choć na pewno bez trudnych momentów się nie obejdzie.
Minionkowa, Magda87, Magda87 lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualnyZieziulka wrote:My na rocznicę (bo też nam się zbliża pierwsza) jedziemy na wycieczkę do Włoch, jeszcze z miesiąc temu zastanawiałam się czy jechać (bo a nóż będę w ciąży) ale po tych wynikach mojego M to raczej wątpię, więc jedziemy, a poza tym jakby tego było mało, jakoś czuje, że ten cykl będzie bezowulacyjny, jutro idę do gina.
-
nick nieaktualny