Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Czasami też denerwują mnie inne fora. Ludzie czasami robia panikę a inni mają gorzej. Albo W 1 cyklu staran niepowodzeń już panika A inni po roku już mają Albo i dłużej. No ale W końcu każdy człowiek jest inny
-
nick nieaktualnyBalladyna gratuluję ale powiedz nam chociaż ile się staraliscie bo tak naprawdę to nic o Tobie nie wiemy.
Ana wiem o czym piszesz czasem jak czytam niektóre tematy to własnym oczom nie wierzę w to co widzę mam kilka swoich ulubionych "typów" które co miesiąc przerabiają to samoana1122 lubi tę wiadomość
-
Staraliśmy się od stycznia, w kwietniu mieliśmy ślub. Sugerowaliśmy się tylko kalendarzykiem na podstawie okresu i późniejsze testy owulacyjne wykazały, że mam dni płodne w inne dni niż twierdzi kalendarzyk, więc pół roku płaczu i zamartwiań na nic. Udało się w pierwszym cyklu z testami owulacyjnymi.Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Balladyna wrote:Staraliśmy się od stycznia, w kwietniu mieliśmy ślub. Sugerowaliśmy się tylko kalendarzykiem na podstawie okresu i późniejsze testy owulacyjne wykazały, że mam dni płodne w inne dni niż twierdzi kalendarzyk, więc pół roku płaczu i zamartwiań na nic. Udało się w pierwszym cyklu z testami owulacyjnymi.
-
Buko wrote:Balladyna gratuluję ale powiedz nam chociaż ile się staraliscie bo tak naprawdę to nic o Tobie nie wiemy.
Ana wiem o czym piszesz czasem jak czytam niektóre tematy to własnym oczom nie wierzę w to co widzę mam kilka swoich ulubionych "typów" które co miesiąc przerabiają to samo -
Jakoś dziwnie to napisałaś. Mi się wydaje że podobnie wychodzi tu 10 dc a tam 12. Ale nie ważne. Ciesz się że będziesz mama. A nie owu ci głowę zawracam
-
Maciejowa wrote:Fuck... Temperatura wzrosła, nie było, piwo okazało się ważniejsze od mojego dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 09:19