Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
@ jest chyba zaraźliwa, wczoraj wieczorem zauważyłam plamienie, tak samo dziś rano, a to dopiero 24 dc5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madlenka, a ja się domyślam ! Oby to był maczek!
Przykro mi dziewczyny, że @ poprzychodzily . Marzec to czas marcowania i wam wiosna maczka przyniesie !
Listę uaktualnie jutro, bo nie mam laptopa, a z tel mi mało wygodnie to robic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci ważka, że dziś tak se. Wczoraj byłam u stomatologa, bo mam przyzuchwowy węzeł chłonny powiększony, ale to nie ząb żaden, tylko znowu zatoki mam zawalone. Dzisiaj już wszystko mnie boli. Od wczoraj mam mdłości. wczoraj miałam też okropna biegunke
No, ale tak poza tym to wszystko w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:28
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dzisiaj postanowiłam nic nie robić i wreszcie odpocząć po męczącym tygodniu. Dziś dzień lenia. Na szczęście ciotka odwołała wizytę u nas i nie musimy sprzątać. L poszedł do sklepu i będzie robił nam śniadanie
Wybraliśmy imię dla chłopca -
Morisek28 wrote:Kurcze dziewczyny nie wiem co sie ze mną dzieje. Znajoma oglosila na fb ze spodziewa sie dziecka a mnie szlag trafił,poczułam straszna złość,ale taka mega# nie na nią,mimo ze to wpadka,ale na to ze to takie niesprawiedliwe,zlosc na ta cala sytuacje. Najgorsza jest bezradność i niemoc.
Morisek wiem co czujesz -
Fufka, Henryk Tadeusz (po dziadku L i drugie nam się obojgu podoba)
Morisek, ja nie widzę w tym nic nienormalnego. Jak inni zaciazali, a L nawet nie chcial zacząć starań, to mnie krew zalewala, byłam koszmarnie smutna i cholernie zazdrosna.Morisek28 lubi tę wiadomość