Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie do was. Moze wydac sie glupie ale jestem początkujaca staraczka otoz, czy jezeli zakladam ze moge byc w ciąży czy powinnismy z mezem serduszkowac? Czekam na odpowiedz;)
-
Jak to w ogóle zabrzmiało - do Waszego lutowego starania - jak zbiorowa orgia
Trzymam za Was i za siebie mocno kciuki, chociaż ja już odrobinę tematem ciąży jestem zmęczona... Niby to dla wszystkich takie proste, bo tylko się "przytulać" a jednak nie wychodzi.
-
Da się zaznaczyć samemu, tylko zaznacza na czarno przerywaną linią. Trzeba kliknąć na wybrany dzień tak jak do wpisania temperatury. Na dole tej ramki jest opcja "Zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone.zmień". Trzeba kliknąć w "zmień"5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Pchelkaa, gratulacje! Trzymam kciuki za betę
Witam wszystkie nowe staraczki
Agatka, przykro mi
Nie wiem jak interpretować te testy owulacyjne. Pierwszy zrobiłam w poniedziałek ok. 23:00 - dwie kreski takie same, drugi wczoraj w południe - negatywny, trzeci znów ok. 23:00 - dwie kreski takie same.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:43
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
od wczoraj wieczora zauwazylam, ze moj lewy sutek jest jakis dziwny, jak go dotkne to tak jakby szczypie, czy kłuje nie wiem, ciezko okreslic, myslicie ze to dobry znak? od wczoraj sie utrzymują wzdęcia i co jakiś czas boli brzuch, glownie z prawej strony wczoraj chwilowe ale dosyc intensywne mdlosci. wydaje mi sie, ze to wszystko jakies takie nierealne. owulacja byla prawdopodobnie w piatek a mam tyle objawow, ze nie wiem juz, czy moj organizm nie robi sobie ze mnie zartow.
A sluzu nie ma za bardzo, wczoraj byl taki bialy bardzo ale w srodku nie wychodzi na zewnatrz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:51
-
bo moglo byc tez tak, ze owulacja mimo wszystko byla wczesniej, np. 11 bo zazwyczaj cykl mam 33 dni ale zdarzaly sie 31 dniowe a ze nie mierze tempki to nie wiem, kierowalam sie bolem
-
a ja testuje w niedziele, choc kusi mnie żeby zrobic to wcześniej. Z moich objawów to piersi jak dwa głazy, czego zwykle nie doświadczam, ból obudził mnie nawet w nocy i mdli mnie raz po raz i przechodzi, Z jednej strony mam w głowie "oo coś sie dzieje!!" a z drugiej obawy czy to nie wmówione objawy
a mam takie pytanie...
testowała któraś z Was lub słyszala coś o testach ciążowych firmy Pepino?