Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Kinga tak hormony generalnie ma znaczenie kiedy się robi bo one rożnie zachowują się w rożnych dniach cyklu. Dzięki temu raz masz miesiączkę,a innego owulację. Ale akurat prolaktyna powinna być stała cały cykl wiec nie ma znaczenia kiedy się ja robi.
Małgonia jestem ciekawa co powie mi drugi lekarz, i jak będzie mnie prowadził. Zlapalam małego doła, ze zniecierpliwienia oraz tego że nie znam sie na medycynie i musze zaufać ginekologowi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Juz dzis nigdzie mi go nie zrobia. Jutro wezme urlop i pobiegne do laboratorium na cito.
Kochana było tu podawanych sporo przykładów miesiączki w ciąży. Miałaś ładnego proga jeśli dobrze pamiętam.
Trzymam mocno kciuki !!
Zrob jeszcze rano nordaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 18:15
Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Kochana było tu podawanych sporo przykładów miesiączki w ciąży. Miałaś ładnego proga jeśli dobrze pamiętam.
Trzymam mocno kciuki !!
Zrob jeszcze rano norda
Mialam 17.3... Jestem zalamana poki co Czy moj organizm nie wie, ze bedzie ciaza i nie moze poczekac z chrzaniona @?! debil jakis czy co?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 18:17
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Dziewczyny, jest cien na Nordzie... Nie zmyslam i to nie poczasiak. Kur*a, powtorka z rozrywki?
Testowalam, bo przyszlo cale pudlo Nordow, a po styczniu, kiedy mialam pozytywna bete w czasie @, wole to kontrolowac
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26b2d6835e40.jpg
Co ja mam zrobic Ta kreska jest naprawde widoczna i to z dalekaSasanka55 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Olliiii wrote:Biorę zwykły kwas 5mg i metylowany z prenatal uno. Mam dwie mutacje mthfr hetero. Ginka kazała brać, aż 5 mg ze względu na to, że miałam ciążę jednojajową z możliwością, że to były zroślaki.
Przy takiej dawce nie dziwię się, że masz ponad normę. -
nick nieaktualny
-
Sasanka kurczę goń zrobić betę!
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:No robilam teraz i od razu do Was przybieglam, bo maz stwierdzil, ze skoro byla ciaza, to juz pewnie po ciazy ;(
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
Sasanka kurde taka kreska ... No nie w końcu musi być dobrze...
-
nick nieaktualnySasanka-ta kreche widac bardzo wyraznie. zrob w alabie lub diagnistyce. Najszybciej sa wyniki. W albie mam kolo 16,a w diag kolo 14. Na razie nie mysl na czarno. Moja kolezanka miala "okres" do 6 mca i jej corka ma teraz 16mcy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 18:34
-
nick nieaktualnybuba123 wrote:Sasanka kurde taka kreska ... No nie w końcu musi być dobrze...
Drugi Nord zrobiony i to samo... Oj, Dziewczyny, Dziewczyny. Czy strzelic sobie zastrzyk z heparyny juz dzis, czy poczekac do jutra na bete?
Dobra, pojde o 7:00 do diagnostyki i bede blagac o wyniki na cito citowe... Pewnie beta bedzie, bo 2 nordy nie moga klamac, ale co wtedy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 18:37
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Zrobie raniutko, ale ta beta mi niewiele da.. Pewnie bedzie kolo 20stu, o 18:00 lekarz, ktory stwierdzi, ze to normalna @ i pewnie tyle, a beta nastepnego dnia spadnie... Wiecie, ze zawsze staram sie myslec pozytywnie, ale tu nie bardzo umiem
Naprawdę nie chcę Cię sztucznie nakrecac . dlatego Zrób rano test i po tym zdecydujesz.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze- Sasanko- ja wierzę za Ciebie, że będzie dobrze. A masz jeszcze możliwość choćby zadzwonić do swojego gina i zapytać co Ci na to powie? Bo ja tak jak 5ylwian słyszałam o przypadkach @ w pierwszych miesiącach ciąży. Wiem, że to teoretycznie niemożliwe i to mogą być tylko plamienia udające @, ale znajoma na studiach też dopiero chyba w 5 m-ącu się zorientowała, że jest w ciąży. Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki.
Sasanka55, 5ylwian, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Drugi Nord zrobiony i to samo... Oj, Dziewczyny, Dziewczyny. Czy strzelic sobie zastrzyk z heparyny juz dzis, czy poczekac do jutra na bete?
Dobra, pojde o 7:00 do diagnostyki i bede blagac o wyniki na cito citowe... Pewnie beta bedzie, bo 2 nordy nie moga klamac, ale co wtedy...Sasanka55 lubi tę wiadomość