Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
moni05 wrote:Buba, cudna dzidzia
Ja czekam i sie porzygam zaraz chyba...Sasanka55, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Moyeu, Angelika :* Dziekuje Bedzie co ma byc Leze plackiem i boje sie ruszyc. Moze sie @ cofnie, ale co to za @ bez bolu... W sb mialam bete 0.5, w niedziele delikatne plamienie, wczoraj tez slabiutkie, a dzis sie bardziej rozkrecilo. Kurcze, czy okres, czy poronienie, to przeciez powinno bardzo bolec. Dziwna jestem Prog 6-7dpo (wtedy myslalam, ze 8dpo) wynosil 17.3. Boziu, beto, progu, rosnijcieeee
Ktora z Was tez leci jutro na badania?
Niecierpliwa, o ktorej masz wizyte?
Cukrzyku, a jak u Ciebie?
Sasanko, moze beta 0,5 to byl dopiero poczatek i rosnie? Proga mialas bardzo obiecujacego Ja bym chyba leciala na bete jutro Byc moze faktycznie plamienia to implantacja i stad niska beta. Zwroc uwage na to jaka grubosc ma Twoje endometrium na wizycie u gina. Wg mnie 12dni FL to spoko. Ja tyle mam, nawet czasem mniej
Trzymam kciuki mocnooooo :*
Ja jutro wychodze ze szpitala. Nastepna wizyta na oddziale ma byc dopiero w 12tc. Kropka/kropek wczoraj mial 10mm. Powiedzieli ze ten krwiaczek jest bardzo malutki i nawet nie mam wskazan do lezenia Mysle ze przede mna decydujacych 5 tygodni a potem ciut odetchneSasanka55, moni05, moyeu, Magduullina, nuśka91, Ochmanka, MonikA_89!, Ania_85_, Arashe lubią tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
nick nieaktualnycukrzyk1991 wrote:Sasanko, moze beta 0,5 to byl dopiero poczatek i rosnie? Proga mialas bardzo obiecujacego Ja bym chyba leciala na bete jutro Byc moze faktycznie plamienia to implantacja i stad niska beta. Zwroc uwage na to jaka grubosc ma Twoje endometrium na wizycie u gina. Wg mnie 12dni FL to spoko. Ja tyle mam, nawet czasem mniej
Trzymam kciuki mocnooooo :*
Ja jutro wychodze ze szpitala. Nastepna wizyta na oddziale ma byc dopiero w 12tc. Kropka/kropek wczoraj mial 10mm. Powiedzieli ze ten krwiaczek jest bardzo malutki i nawet nie mam wskazan do lezenia Mysle ze przede mna decydujacych 5 tygodni a potem ciut odetchne
Cukrzyku, dziekuje :* U mnie beta dzis 15.6, ale prog
spadl do 1.6, wiec no... Bardzo sie ciesze, ze jutro juz wychodzisz i ze wszystko w porzadku :* 10mm to duzy Facet (caly czas upieram sie przy tym, ze to chlopak )cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
-
Sasanka, zobacz jak beta podskoczyła w kilka dni! Nie poddawaj się i nie myśl o przerwach. Pokładam nadzieje w Twoim lekarzu i w Twoim walecznym Kropku! Kreska jest ciemniejsza niż wczoraj, widać to gołym okiem. Super, że tak szybko udaje Ci się zajść w ciążę! Myślę, że dobre wspomagacze i wszystko skończy się dobrze!
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Dziekuje, Dziewczyny za wszystkie rady i wsparcie :* Naprawde biore sobie je wszystkie do serca i... telefonu (poprzez print screeny z nazwami lekow i dawkowaniem). Mysle, ze moj gin nie zbagatelizuje tego, co sie dzieje. Nigdy nie siedzialam u niego krocej niz 45 minut, wiec pewnie i dzis przyjrzy sie wszystkiego dokladnie, a jak nie, to za drzwiami bedzie moj maz pokaznych rozmiarow
Dobrze, że bierzesz luteine . &&&&& aby było dobrze!
Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Wszystko jest dobrze, pisze zebyscie sie nie martwily, jade spelnic marzenie o kurczakach z kfc, wszystko napisze troche pozniej
Tele...79, ef36, agge, Irvine90, szona, Kingulla, APrzybylska, nuśka91, Sasanka55, Malinaa90, Nuch, OO83, buba123, cukrzyk1991, Ochmanka, MonikA_89!, Arashe lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Na 18 Ale to jest taka wizyta na wcisk więc nie wiem o której mnie przyjmie.
Nic nie pozostaje jak cierpliwie czekać. Trzymam kciuki.
Moni cieszę się że jest ok. Pózniej nam napisz dokładnie coś dowiedziała. A teraz smacznego!
Cukrzyk super, malutki krwiaczek i WIELKI 10mm kropek!
Sasanka za Ciebie także trzymam kciuki,aby wszystko się dobrze ułożyło i żeby lekarz jakimś cudem pomógł podnieść ten prog.moni05, Sasanka55, cukrzyk1991, Jola79 lubią tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
Ja mam jakieś zmęczenie materiału. Może to zwyczajnie przez pracę, może przez deszcz za oknem, nie wiem. Bolały piersi, ale boleć przestały. Owulaki już zwykle, negatywne. Ogarnia mnie jakiś blady strach, że mnie bycie mamą ominie. Już pewnie hormony przedokresowe ryją banię. Smutno mi.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Od wczoraj próbuje Was nadrobić, wczoraj zasnęłam czytając forum.
Przede wszystkim SASANKO! Już wczoraj Ci miałam pisać - mocno trzymam kciuki!!! Cieszę się, że idziesz do lekarza, na pewno wymyśli coś mądrego. I tutaj pomyślałam, że jednak to świrowanie ze staraniami czasem się opłaca... Bo bez tego wiele z nas nigdy by się nie dowiedziało jaki jest powód naszych niedomóg. Wierzę, że Twojego Kropka uda się wyratować i podnieść proga, żeby się ładnie rozwijał :* Ale najważniejsze, że nie macie problemu z zapłodnieniem i wiesz już co i jak. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :*:*:*
Niecierpliwa trzymam kciuki za wizytę! Oby ta spadająca beta była jednoznaczna z końcem problemów :*
Buba piękny dzidziuś, niech rośnie zdrowo
Pauliśka gratulacje!
Moni cieszę się bardzo, że na wizycie wszystko super! :*
Cukrzyk też się cieszę, że u Ciebie i maluszka wszystko dobrzebuba123, Sasanka55, moni05, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Niecierpliwa, trzymam mocno kciuki :* Ja juz po, jest tak sobie, pozniej Wam opowiem :* szanse minimalne
Sasanka55 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Sasanka minimalne szanse, ale jednak szanse czekam na relację
Monia cieszę się, że u Ciebie wszystko ok rośnijcie zdrowoSasanka55, moni05 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
nick nieaktualny
-
szona wrote:Ja mam jakieś zmęczenie materiału. Może to zwyczajnie przez pracę, może przez deszcz za oknem, nie wiem. Bolały piersi, ale boleć przestały. Owulaki już zwykle, negatywne. Ogarnia mnie jakiś blady strach, że mnie bycie mamą ominie. Już pewnie hormony przedokresowe ryją banię. Smutno mi.
szona, Sasanka55, Malinaa90 lubią tę wiadomość