Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka2712 wrote:Jesli faktcznie bylo tego dnia co zaznaczylo to moze cos z tego bedzie:) zobaczymy co przyniosa nastepne dni... Martwi mnie ten spadek od razu po.
A ciekawe co u Ciebie z ta owulka
U mnie na razie po owulacji ani widu ani slychu -
U mnie z badaniami troche lipa, bo najblizsze 70 km tak jak i moj gin. Wiec powiedzialam sobie ze jak w tym cyklu sie nie uda. To nastepny caly poswiecam na badania. Tylko jeszcze z praca problem ale to jakos zalatwie.
Ja sie zastanawiam czy to plamienie to nie przed owu. Bo wtedy bylam i gin powiedzial ze na pewno przed owulacja no i dwa dni pozniej pekl pecherzyk. Mowil ze jak progeteron to raczej po owulcji no i dluzsze plamienie.
Ale zobaczymy w przyszlym cyklu bedzie wszystko pod kontrola:)
Ciri kurcze to jeszcze chyba dluzszy cykl bedzie niz ostatnio co? -
nick nieaktualny
-
Hej
ja wczoraj odstresowałam się zupełnie SUPER wieczór spędzony z kuzynką i jej mężem, no i moim. Widzę się z nimi 2 razy do roku, bo mieszkają na wyspach, więc żal było nie zaszaleć... olałam wszystko i wtrąbiłam winko - A CO MI TAM
Dziś 16dc
Piersi boleć zaczęły, temp poszła w górę dziś ładnie, więc jutro może OF wyznaczy owulację
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto nie wiem, mnie po jednym kieliszku nic nie jest ale po kieliszku i piwie albo dwoch piwach 3 kreski do gory... ale w sumie tescior byl pozytywmy wiec powinna isc do gory
Jeszcze dwa dni i sie okaze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny