Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOczywiście, że zjem A dziś mam chęć na kluski lane z kiełbasą. Ja jestem mięsny człowiek, nie mogę żyć bez mięsa .
Upały takie same u Ciebie co u Ciebie. Z Ochoty na Mokotów niedaleko
Praca w domu: Na początku czułam się dziwnie, tak jak bym była na urlopie. A potem się przyzwyczaiłam. Szefowa prosiła, że jeśli dam radę to dobrze by było, abym była od pon w firmie i myślę,że jakoś będzie skoro od wt ochłodzenie. W pracy klima nawaliła, więc fajnie nie mieli. Ja na komputerze pracuje od zawsze i pisanie tekstów to teraz bułka z masłem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Oczywiście, że zjem A dziś mam chęć na kluski lane z kiełbasą. Ja jestem mięsny człowiek, nie mogę żyć bez mięsa .
Upały takie same u Ciebie co u Ciebie. Z Ochoty na Mokotów niedaleko
Praca w domu: Na początku czułam się dziwnie, tak jak bym była na urlopie. A potem się przyzwyczaiłam. Szefowa prosiła, że jeśli dam radę to dobrze by było, abym była od pon w firmie i myślę,że jakoś będzie skoro od wt ochłodzenie. W pracy klima nawaliła, więc fajnie nie mieli. Ja na komputerze pracuje od zawsze i pisanie tekstów to teraz bułka z masłem -
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:Niunga a jeśli mogę zapytać to czemu Cię nie brać pod uwagę bo ja nie w temacie jestem chyba
Bo ja walczę o dziecko 12 lat i mam za sobą dużo przeżyć zdrowotnych, w tym 4 udary mózgu
Ciri, ja chyba mówiłam, że mieszkam w Wawie -
nick nieaktualnyPewnie tak ale jakos wiesz tyle osob, tyle watkow i juz sie gubie Jej taka burze mozgow mialam wczoraj z moim G odnosnie zakladania wlasnej dzialalnosci, mojej badzewnej pracy i l4 ze mozg mi sie zagotowal. Ale dzis faceta mi ktos podmienil bo powiedzial ze nigdy sie nie spodziewal ze tak go bede wspierac i z takim zaangazowaniem mu pomagac (a dla mnie to normalne, jak ma glupi pomysl to wezme ja opieprze a jak dobrze mysli to trzeba wspomóc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe. To jest tak jak u nas. Wzajemne wsparcie.I co ciekawe, to my sie nie kłocimy ww ogóle. W ciągu 12 lat pożarliśmy się może raptem 2 razy na kilka godzin.
Zrobiłam te kluski z kiełbaską i cebulką...mniammmmmm.
A wczoraj nafaszerowałam pomidory serem feta. Odbija mi odkąd powtarzam angielski na Masterchef Australia
Aj Jedna... ja już nad przeszłam do porządku dziennego i powiem Ci, że rzadko mnie to dołuje. Ostatni raz był taki, że mnie trochę stłamsił a tak...luz. We wrześniu podchodzę do inseminacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 11:46
-
nick nieaktualnyNiunqa A gdzie inseminacja?
Noo my z G tez tak naprawdee sie nie polkocilismy wiadomo czasem sprzeczki sa ale takie ze po pol godziny juz zartujemy z tego Noo ale ze 3 sie zdarzyly takie powazniejsze, ale i tak nie wytrzymalam z fochem gigante dluzej niz jedna noc
Ja to teraz mam problem z jedzeniem, ale mam nadzieje ze jak skoncza sie upaly i zaczne wychodzic wiecej z domu to i apetyt wroci
A i mam zamiar zaryzykowac, i wlezc na rower we wtorek bo ma byc 23 stopnie NIe daleko ale do pobliskiego sklepu siee udamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 11:54
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Ja też jestem Mokotów
Za to jestem wege, niemniej po lekturze książki o ciąży na czas ciąży i karmienia piersią postanowiłam jeść ryby (bo ryb też nie jadłam) i wczoraj wciągnęłam pierwszą puszkę tuńczyka.
Rybki to świerzutkie od mojego G moge Ci zalatwic -
nick nieaktualnyNie bardziej mi chodzilo ze on na rybki chodzi w kazdy weekend i przywozi swieze ryby wiec w weekend jemu a to smazona, a to pieczona a to z grilla rybke noo ale lososia to raczej w naszym menu nie znajdziesz.
a biznes to wiesz to co G teraz robi dla kogos (na czarno) bylo by teraz na nas(na mnie badz na niego, jeszcze duzo czyta i sie zastanawiam na kogo bedzie lepiej) Eh, powiem wam ze moj mozg powoli w galarete -
nick nieaktualnyG juz prowadzil kiedys, wiec jest w tym obeznany choc troche, ja jestem zielona, ale tak naprawde on to robi od lat, daje juz gotowe faktyry znajomemu co na siebie je wystawia (przy mniejszej ilosci klientow nie oplacalo mu sie zakladac firmy) Teraz juz jest w takim momencie ze do biznesu nie musialby dokladac, ale tez przez to ze podlega pod kogos nie jest w stanie zdobyc wiecej klientow i lepszych, bardzo blokuja jego rozwoj... wiec albo ryzykujemy albo siedzimy w tym tak jak jest, a widze ze on sie meczy, mimo ze lubi swoja prace, codzinie przychodzi wkurzony z pracy. Wiec juz czas z tym zrobic... A siedzi w tym juz kilka lat ladnych lat i widzi szanse rozwoju.
-
nick nieaktualnyNoo dokladnie, choc bedzie na pewno ciezko na poczatku ale tak naprawde jak zaczelismy liczyc tak naprawde duzo na nasza dwojke nie wydajemy, zawsze mozna poszukac tanszego mieszkania zeby obnizyc koszty zycia, choc jestesmy dobrej mysli ze to nie bedzie koniecze
-
Hej hej , widzę AnnaKliwijska, że się udało bardzo bardzo gratuluję
U nas wszystko dobrze , miałam spokój 2-3 tygodnie z wymiotami, a od poniedziałku znów bleh. Ale wczoraj pierwszy raz poczułam mojego maluszka i prawie się rozpływałam z radości więc wynagrodzone wymioty
Trzymam cały czas kciuki, za pozostałe kobitkiAnnaKliwijska, Jedna z wielu ...., M@linka, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
Ciri , Niunqa - dzięki za info
Ninqa - bolało Cię to sono hsg? Ile za nie płaciłaś? czy musiałaś przed nim jakieś badania robić?
Jedna z wielu - ja też oczekuję na testowanko - jestem teraz 5 dpo... biorę lutkę i ginekolożka powiedziała, że 10dpo mam zrobić betę - jak ujemna to odstawić lutkę i czekać na okres...Myślicie, że na bete nie za wcześnie? czytałam, że wewntualne zagnieżdżenie może być między 6 a nawet 10 dpo...
-
Mnie 11 dpo wyszedł już pozytywny test, wiec pewnie 10 beta tez by cos pokazala. Ale w sumie wiadomo - co kobieta to przypadek. A ile trwa Twoja faza lutealna? Bo moja wlasnie 11, wiec jak sadze zagniezdzenie musi byc wczesniej.
M@linka lubi tę wiadomość
-
Iriss szybciutko pewnie jestes szczuplutka
M@linka moze jej chodzilo ze najwczesniej 10dpo?
moja cora sie przytrula wczoraj czyms chyba pizza bo po lekarzu pojechalysmy na pizze... i wymiotowala i ma biegunke bidusia moja zreszta ja wczoraj etz sie cos zle czulam caly czas mi sie odbijalo tym jedzeniem;/ciri22 lubi tę wiadomość