Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dzis spadek tempki, wiec znow raczej nic z tego. Normalnie sie zalamalam i spac dalej nie moglam. Jesli jutro bedzie jeszcze nizsza to nie jade na ta druga bete, na ktora tak czekalam, bo bedzie wiadomo Do tego od wczorajszego wieczora pobolewanie w brzuchu jak zwykle przed @ i dzis po seksie w spermie dwie brazowe smugi, a wiec jak nic @ idzie.
Wlasnie spojrzalam, ze w poprzednim cyklu mialam praktycznie identycznie - wtedy 30 dc spadek, a teraz 31, wiec wszystko wskazuje na kolejne niepowodzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:51
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!!
Chyba?
U mnie tempka odbila, ale jakos niewiele.
Wlasnie pod blokiem moich tesciow jakies karki dzwonia na policje, naskarzyc na radiowoz, ktory ktos wezwal by ich uciszyc...kabaret. Od 4 nad ranem puszczali muzykę na parkingu a teraz sie burza, ze ktos interweniowal. -
Witam Was radośnie
choć jestem po ciężkiej nocy 4-letnia chrześniaczka spała dziś ze mną odczułam na własnej skórze co to senne sztuki walki u takiego dziecka he he he
Ale ciesze się, że mogłam nad nią czuwać tej nocy
No i oczywiście nie muszę Wam wspominać nawet co czułam i myślałam na temat tego jak cudownie byłaby mieć takiego szkraba swojego...
Wykres w tym cyklu mam "szalony"
Aż się zastanawiam czy może z niego coś dobrego wyjść, poczekamy - zobaczymy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Boli mnie brzuch:( taki dyskomfort jak na @
Kurde, mdli mnie po luteinie a tesc sie usmiecha i proponuje ogorka w polewie czekoladowej. No ladnie, mysla, ze ciaze ukrywam:/Morella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja to z jednym seksem nie mam co liczyc na ciaze... Eh...
Morella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny