X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja, dobrze prawisz! Na prezydenta!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa, jak tam? Bo widze, ze tempka spadla:( czujesz @? Moze jeszcze odbije co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy ale ja nie licze na to.. Jutro zmierze temperature mam nadzieje ze po wyspaniu sie i zobaczymy jak stoi sprawa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie ok:*

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, widze tutaj znajome nicki, a ja piszę gdzie indziej :)

Cześć Dziewczyny, melduję się jako żona :)

No i proszę o wirusy i wsparcie. Sprawa wygląda tak, że przez przygotowania ślubne w ogóle nie zwracałam uwagi, co czuję i czy tam się coś dzieje, ale mierzyłam dzielnie temperaturę. No i był piękny skok temperatury (we wtorek 26 maja, bo 25 nie mialam możliwości zmierzyć), zaczęła się faza lutealna. Ovu jak zwykle źle wyznaczyło, ja liczę fazę lutealną od rzeczonego wtorku. I moja faza lutealna to 11 dni czyli zgodnie z tym okres powinnam dostać wczoraj. No i go nie było ani wczoraj, ani dzisiaj. Ale... testy negatywne :( Jutro pójdę na betę, jeżeli nie dostanę okresu, ale zbija mnie z tropu to, że te testy konsekwentnie wychodzą negatywne.
    Nadzieją napawa to, że nigdy tak nie mialam - zawsze po 11 dniach był okres. A teraz nie...

Co myslicie?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna, mocno trzymam kciuki! A czujesz sie inaczej? Masz jakies przeczucie?

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymamy kciuki! Ale powiem Ci sytuacje z mojego okresu slubu. Zawsze mialam cykl 38 dni. I postanowilismy przed slubem miesoac ze zaczniemy sie starac. I cykl wydluzyl mi sie wtedy do 56 dni. Milion testow oczywiscie negatywnych, milion lez. Co sie okazalo - nerwy i stres takie jaja zrobili z mojego cyklu.

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, Anna, gratuluje zmiany statusu:) niech zyje sie Wam wspaniale:*

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella u Ciebie wykres na razie wyglada obiecujaco:-)

U mnie jakies nie wiem co. Ciagle praktycznie taka sama temp. Od 3 dnich "szczypie" jajnik. No i wczoraj lekkie rozowe plamienie i dzis tez minimalnie. Czyli pewnie owulka na dniach - wiec znowu opoznienie wrrr...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, udostepnij wykres bo nie widze

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz znalazlam. Rowniutki masz ten wykres:) teraz tylko czekac na skok

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest udostepniony tylko musisz wejsc na moj login. ;) bo nie umiem zrobic tak zeby bylo pod moim wpisem

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rowny rowny. Tylko owu powinna byc 20 dzien chklu. A tu dupa... No ale mam nadzieje ze skoro hest plamienie no to wisi w powietrzu. Bo moj M wyjezdza i nastepne <3 dopiero w piatek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ja swojego mam na codzien i co?na dziecko i tak nie moge liczyc...wrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja puerdole, slucham monologu tesciowej...40 minut ciagiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zajebista tesciowa. Za to tesc mnie ostatnio o kradzierz posadzil i przeszukiwal mi moje rzeczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja non stop gada o kims, kogo nie znam, jest oburzona, ze nie znam i opowiada mi zyciorysy, lacznie z tym, jaki kolor scian mają w pokoju. Gehenna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba ja jednak mam gorzej z tesciem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty mieszkasz z tesciami?

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to swoich unikam jak moge:-P

Ale zeby posadzic o kradziez i przeszukac rzeczy? Masakra...

‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ