PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKora wrote:Madziara- i jaka była tego przyczyna? były to objawy ciąży czy jakiejś choroby ? (prosiłabym bardzo o odpowiedz)
Lekarz stwierdził ze rota wirus jakis a te wymioty spowodowaly podraznienie zoładka i jajniki dlatego te skurcze czy ciąża ...bardziej szukali pozamacicznej niz samej ciaży... dzis 25 dc test negatywny ale beta 3.8 nie wiem jak mam rozumiec...wiec mam czekac kilka dni..bardziej jestem na nie niż na tak bo jakos tak czuje ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 20:37
Unlike lubi tę wiadomość
-
U mnie jakieś dziwne ciągnięcie w dole brzucha szczególnie jak wstaje i próbuje się wyprostować . Pełne piersi , ale nie bolesne tylko ciężkie i częstomocz . Oprócz tego straszne zdenerwowanie , wszystko mnie wkurza ale to normalne zawsze tak mam przed okresem
Jules, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie strasznie wczoraj ciągnął prawy jajcor i mam nadzieję że to dobry znak i piersi nie bolą a w poprzednim cyklu naginały zaraz po owulce. dziś doszedł lekki ból pleców. do testowania jeszcze ponad tydzień nie wytrzymam chyba
Monique lubi tę wiadomość
-
od około tygodnia mam bardzo ciężkie piersi i wrażliwe.
wczoraj wieczorem zauważyłam nawet żyłki na piersiach i sutki jakieś takie do góry ( jak u murzynki)
czy to może być jakiś znak?(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
Waniulka badam prawidłowo, ale od niedawna, więc może jeszcze do końca nie poznaję kiedy i jak się zmienia. Dziś mój gin tylko stwierdził, ze oznak owulacji po szyjce to on nie widzi, no ale w 18dc przy cyklach 24-25 dni to raczej niedziwne.
Waniulka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny powiedzcie mi jedno....
jak to jest że od owulacji mija 14 dni, robimy test wstawiamy suwaczek ciążowy a tu widze u większości: 6 tydzień ciąży....5 tydzień....
jak to jest możliwe skoro zapłodnienie było 14 dni wcześniej??