PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie ...ja bede testowac w piatek 30 maja ale mam bardzo dobre przecucia.
Narazie z objawow ciazy to mam straszne bole wiazadel- jak kichne, albo za szybko wstane to musze sie zgiac i chwile odczekac i jest dobrze pozniej.
Do terminu @ bolaly mnie piersi a teraz juz praktycznie prawie wcale. Wyszly mi zylki na piersiach tez.
Dokaldnie tak mialam w pierwszej ciazyjustta, kafabi lubią tę wiadomość
-
Kurcze nikt nie bada szyjki?
Ja przy pierwszej ciąży nie badałam, teraz po poronieniu jak się staraliśmy to gin mi kazała.
Ostatnio jak byłam po owulacji szyjka była długa, nisko i wyczuwalnie otwarta. Po @ podnosiła się i otwierała się tylko w dni płodne.
Teraz po owulacji uciekła mi do góry była twrada i zamknięta.
Dzisiaj jestem 7 dni po @ szyjka wysoko ledwo ją dosięgam, krótka albo tak schowana, lekko miękka, zamknięta, ściany w pochwie koło szyjko opuchnięte, wejście do pochwy opuchnięte, dużo śluzu.
A testy 2 pozytywne, dwa negatywne...Na przemian.
0 oznak na @
Pobolewa podbrzusze lekko czasami, po położeniu się ból ustaje.
Szyjka jest ewidentnie inna niż w ostatnim cyklu.
Szkoda,e nie mamy porównania. -
Witam, czy któraś z dziewczyn ma na poczatku ciąży bóle jak na okres, ja mam takie bóle od tygodnia, dziś 2 dni po terminie @ się nasiliły, test z popoludniowego moczu pozytywny, jutro ide na bete, nie plamie, ale niepokoi mnie to, z innych objawów to miałam bol piersi, ale praktycznie ustał po terminie @, a i często robi mi się duszno, slabo w dużym skupisku ludzi np. W centrum handlowym czy autobusie, innych objawów brak"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
marcela 29 - ja tez tak mialam i wsumie mam do teraz,z tym ze u mnie ten bol jest akurat wywolany torbielem , musisz zrobic usg, ale na poczatku tak jest
Kalendarz ciąży BellyBestFriend -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, to moj pierwszy post chociaz jak opetana przegladam portal i forum drugi cykl. Jestem po stymulacji CLO pierwszy cykl a 10 dni temu dostalam zastrzyk z pregnylu gdy pecherzyk mial 18mm a estradiol byl 350pg. Od 2 dnia po owulacji zaczal mnie bolec malpowo a 6 i 9 dnia po pregnylu zwijalam sie z bolu ... do teraz czuje ze cos tam sie dzieje. Do tego jestem senna i swedza mnie brodawki, do tego sa suche. Piersi troszke bola ale bywalo gorzej ...i chyba jestem humorzasta -wg mojego meza jak myslicie czy moge juz testowac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 21:43
-
nick nieaktualny