PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny dawno nie tu nie było. Święta, sylwester ogólne zamieszanie wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) jestem właśnie 8 dni po owulacji (robiłam testy) dzisiaj zauważyłam rano odrobinę bezowego śluzu. Teraz nie plamie ale gdy sprawdzam to jest nadal bezowy ale tylko w srodku. Wczoraj bolał mnie brzuch cały dzień jak na @. Czasami miewam plamienia ale zaczynają się w 12 dc
-
Audobrandessa szkoda że nie udostepniłas wykresu ale z tego co piszesz wynika że jesteś w czasie w którym kropek się może zagnieżdżać czego Ci serdecznie życze U mnie też zazwyczaj okres rozpoczyna się się od różowo brązowych plamień w 11/12 dpo...powodzenia
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki. Ja dziś mam 25 dc ale moje cykle są kompletnie nieregularne i nigdy nie mogę spodziewać się kiedy przyjdzie @
Czuję się od kilku dni jak jakaś niedorobiona, kręci mi się w głowie i jest mi niedobrze, wogole mówi się do mnie a ja albo nie kontaktuje albo głupoty gadam brzuch ciągnie w okolicach lewego jajnika i tak w dole. Robiłam dziś test ale negat.
Jak myślicie może coś się kroić czy tylko tak mnie organizm nabiera wredny? -
Mia to super Miłego staranka.
Ja 2 miesiąc biorę olej z wiesiołka i wcinam grejfruty i objawy ovu mi się pojawiły wcześniej niż zwykle. Zazwyczaj mam ok 17dnia cyklu a teraz zaczęło się 13. No ale nic, serduszkujemy i zobaczymyBuziaki i miłego starania się :* -
nick nieaktualnyA u mnie nadal nie ma @... 3 dzień spóźnienia skubana!
Boje się, że dostaje, boje się, że nie dziwne to wszystko... Tempka trochę posiadała ale zmieniłam też godz mierzenia na wcześniejszą i już nic nie wiem, brzuch pobolewa od dnia spodziewanej @ ale nic nie widać. Śluz nadal wodnisty i trochę biały. Poza tym nie mam ochoty na słodycze, ani na czekoladę, co u mnie jest mega dziwne. Bardzo lubię czekoladę zwłaszcza przed i w trakcie @, a teraz mi za słodko i omijam szerokim łukiem. Boje się, że się zepsulam ;pemotka, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Tymoteuszowa wrote:A u mnie nadal nie ma @... 3 dzień spóźnienia skubana!
Boje się, że dostaje, boje się, że nie dziwne to wszystko... Tempka trochę posiadała ale zmieniłam też godz mierzenia na wcześniejszą i już nic nie wiem, brzuch pobolewa od dnia spodziewanej @ ale nic nie widać. Śluz nadal wodnisty i trochę biały. Poza tym nie mam ochoty na słodycze, ani na czekoladę, co u mnie jest mega dziwne. Bardzo lubię czekoladę zwłaszcza przed i w trakcie @, a teraz mi za słodko i omijam szerokim łukiem. Boje się, że się zepsulam ;p
U mnie to samo. 3ci dzień po terminie @ i ani widu ani słychu a testy negatywne... czekam do soboty i testuje jeszcze raz.emotka, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
U mnie dzisiaj 28 dc i poki co @ nie przyszła. Jutro testuję. Nie mogę jednak jeszcze powiedzieć, że @ mi się spóźnia. Miewam też cykle 32-dniowe choć ostatnio raczej 28-29.
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Mia13 wrote:Karola jak Twoja wizyta u gin? Co z tą cytologią?
U mnie wczoraj 24 godziny od pozytywnego testu owu, dzisiaj 3 dzień bóli i kłuć brzucha. Wczoraj wieczorem dość mocne. )
ogólnie boli mnie dzis głowa czuje sie osłabiona tym przeziebieniem boli mnie brzuch a do @ jeszcze trochę cycki mnie juz tez bolą i są takie jakiec nabrzmiała ale nie nakrecam sie i czekam spokojnie do 14 czy bedzie @ czy nie zobaczymy na ciaze raczej nie mam szans bo tylko 2 razy było przytulanko co prawda w przewidywany dzień owu ale nigdy nie wiam na 100% kiedy była czy bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że u każdej coś się dzieje dziwnego w tym cyklu. wczoraj miałam plamienie różowe cały dzień, dzisiaj rano trochę a teraz spokój. zobaczymy co bedzie dalej. dzisiaj 9dpo test negatywny.
tymoteuszowa współczuje kochana.
sskorka24 trzymam kciuki żeby to była mała fasolina. zrób test bo to trochę dziwne.
madzia88 okres masz normalny czy skąpy? -
madziaw88 chyba przesunął Ci się cykl. Ja miałam tak dwa miesiące temu, z 30 dni zrobiło się 40. Testy ciążowe negatywne, a okresu brak... Nasza psychika chyba jest w stanie wszystko przestawić...
Audobrandessa 9dpo to może jeszcze za szybko na test? Plamienie na początku ciąży może być, ja miałam i strasznie się bałam, że coś jest nie tak... a to ponoć normalne...
Tymoteuszowa, przykro mi... trzymaj się :* zaczynasz nowy cykl, musi się udać!
sskorka spróbuj ponowić test dla świętego spokoju...
U mnie test owu w niedzele pokazał dwie grube krechy, na drugi dzień zaraz próbowaliśmy, no i teraz co dwa dni... ale się stresuje czy się uda...
-
nick nieaktualny
Audobrandessa 9dpo to może jeszcze za szybko na test? Plamienie na początku ciąży może być, ja miałam i strasznie się bałam, że coś jest nie tak... a to ponoć normalne...
Mija13 miałas te plamienia implantacyjne? czy później jak dowiedziałas się że jesteś w ciąży? owulacja wydaje mi się, ze nie była wcześniej bo robiłam testy więc powinnam mieć ja za ok 5 dni. myślisz, ze to może być zagnieżdzanie?
trzymam kciuki za Ciebie
-
nick nieaktualny