PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Lia wrote:Bardzo źle znosiłam ciążę. I psychicznie i fizycznie. Kocham moje dziecko, ale nie planujemy kolejnego.
Alisa, Kofeina lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Do wczoraj byłam przekonana, że @ dzisiaj przyjdzie (otwarta szyjka), ale na wczorajszej wizycie gin widziała jeszcze ciałko żółte, endometrium miało 13mm i nie wyglądało jakby się miało zluszczac wiec skusilam się na test i oto jestem w ciąży
MisiaZ88, aaandzia, Kofeina, Mysza1986 lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Do wczoraj byłam przekonana, że @ dzisiaj przyjdzie (otwarta szyjka), ale na wczorajszej wizycie gin widziała jeszcze ciałko żółte, endometrium miało 13mm i nie wyglądało jakby się miało zluszczac wiec skusilam się na test i oto jestem w ciąży
GRATULACJE !!!!!Maciejowa lubi tę wiadomość
-
Maciejowa wrote:Do wczoraj byłam przekonana, że @ dzisiaj przyjdzie (otwarta szyjka), ale na wczorajszej wizycie gin widziała jeszcze ciałko żółte, endometrium miało 13mm i nie wyglądało jakby się miało zluszczac wiec skusilam się na test i oto jestem w ciąży
Gratuluję !! -
Maciejowa wrote:Do wczoraj byłam przekonana, że @ dzisiaj przyjdzie (otwarta szyjka), ale na wczorajszej wizycie gin widziała jeszcze ciałko żółte, endometrium miało 13mm i nie wyglądało jakby się miało zluszczac wiec skusilam się na test i oto jestem w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 11:36
-
Ja już jestem po owu - skok temperatury z 36.3 na 37.25 i znowu to co w zeszłym cyklu, dające o sobie znać jajniki, ból z boku piersi i znów dziwne przeczucia. Ehhh zwariujeMikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Ja już jestem po owu - skok temperatury z 36.3 na 37.25 i znowu to co w zeszłym cyklu, dające o sobie znać jajniki, ból z boku piersi i znów dziwne przeczucia. Ehhh zwariuje
To teraz ten statystycznie 'najgorszy' czas 14 dni do testu - a z drugiej strony to może być najlepszy czas bo w środku rozwinie się małe nowe życie Trzymam kciukiFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
pietruszek wrote:To teraz ten statystycznie 'najgorszy' czas 14 dni do testu - a z drugiej strony to może być najlepszy czas bo w środku rozwinie się małe nowe życie Trzymam kciukiMikołaj 25.04.2011
-
hej witam się wśród staraczek;)
3 lata temu byłam tutaj starając się o pierwszego potomka, powracam z drugim.. tzn. mam nadzieję. To nasz pierwszy cykl starań i mam wrażenie,że od razu się udało, choć dziwne, bo przez nieobecność męża było 6-7 dni przed owu, tylko te dwa razy.. Mam te same objawy co w pierwszej ciąży tylko szybciej o tydzień... Porównuję wykres, notatki- to samo. Dziś wyszedł negatywny test, ale w sumie tego się spodziewałam bo to za szybko.. powtórzę go za 4 dni. Bardzo boli mnie podbrzusze od 4 dni całymi dniami i się nasila, na zmianę jak na okres i owu i ciągnie mnie strasznie. Promieniuje na krzyże i uda. Co jakiś czas zakłuje jajnik. Brzuch wzdęty mocno, 100% nie od jedzenia. Szyjka otwarta, średnio wysoko, średnio twarda. Bardzo dużo śluzu kremowego, wodnistego. Przy Marcelku miałam tak samo, tylko parę dni później. Wtedy miałam tez krwawienie implantacyjne, zobaczymy teraz... Na pewno dzieje się coś tylko kwestia czy się utrzyma i zagnieździ, bo w środę i nd lecę samolotem.. wiąże się to u mnie ze stresem dużym.. no trzymam kciuki! a jak u Was objawy? -
Kaczusia wrote:jestem dzisiaj tak oszolomiona ta wiadomoscia. w sumie narazie nie mam wiekszych objawow oprocz tego odbijania sie ale juz dzisiaj bez zgagi. i slinotok az nie umiem uwierzyc ze za pierwszym razem
zgaga nie występuje na początku ciąży. występuje gdy dziecko jest duże i z macicą uciska na żółądek co powoduje cofanie się soków czy czegoś ale na bank w zaawansowanej ciąży jest zgaga..