PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a czy u Was w dni płodne sluz czasem tez jest jakby ktos wylal szklanke wody na majtki ? Tylko ze u mnie delikatnie podbarwione na beżowo, z powodu tych plamien ale i tak sukces, bo zazwyczaj w te dni mam jedynie 'suche' brunatne plamienie. A teraz nawet dwa dni byl sluz ksiazkowy -bialko kurze. A teraz jakby woda.. zdarza Wam sie cos takiego?Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:Dziewczyny, a czy u Was w dni płodne sluz czasem tez jest jakby ktos wylal szklanke wody na majtki ? Tylko ze u mnie delikatnie podbarwione na beżowo, z powodu tych plamien ale i tak sukces, bo zazwyczaj w te dni mam jedynie 'suche' brunatne plamienie. A teraz nawet dwa dni byl sluz ksiazkowy -bialko kurze. A teraz jakby woda.. zdarza Wam sie cos takiego?
A tak wogole kochane to życzę Wam Zdrowych , Spokojnych Świąt! To Święta nadziei i wiary , niech i w nas nigdy nie zgasną☺🐣🐇🐏Tyłozgięta lubi tę wiadomość
-
Tyłozgięta wrote:Dzieki dziewczyny to juz bedzie chyba 45 czy 46 dzien.. nigdy soie nie wydluzaly tak cykle. Czasem jedynie przeciwnie, przychodzila wczesniej. Maksymalnie do 33 dni, a takich wybrykow jeszcze nie mialam.. 😊
Ty wiesz że nam teraz tak samo jak ty w poprzednim cyklu? W czwartek mnie bolał brzuch na okres ale nie dostałam, w piątek rano znów strasznie mnie bolał aż wzięłam nospe to przestał boleć a okresu brak. A dziś to wogóle już mnie nie boli i na okres się nie zapowiada.
Pojechałam wczoraj na betę żeby w razie czego brać luteine ba podtrzymanie ale beta: 0,2.
Przynajmniej dobrze znać wynik to mnie uspokoiło to no ale dziś 32 dc a 16 dpo. Powinien okres przyjść
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Moze poważnie cos jest w tym przesileniu wiosennym, u mnie znowu siostra dostala okresu ponad tydzień wcześniej, a u mnie owulacja chyba sporo sie pospieszyla, wedlug kalendarzyka powinna dopiero sie zaczynać a ja juz chyba jestem po. Do tego od dwoch tygodni caly czas utrzymuje sie u mnie uczucie wilgoci jak bym miala dni płodne przez dwa tygodnie 😶 i coz. Znowu obiecalam sobie nie robic nadzieji i dac na luz, a co raz jakas mysl o ciąży się pojawia. Chyba nie ma mozliwosci zeby pozbyć sie tego uczucia
Lucy2323 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Dziewczyny, myslicie ze jezeli postaramy sie o dzidzie trzy, cztery dni przed owulacja to moze cos z tego byc ? Czy raczej to za dlugo.. pytam z ciekawosci, bo maz czesto wyjezdza, a tak sie zaczelam zastanawiaćNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Teoretycznie 4 dni plemniki są w stanie przeżyć ale też muszą mieć odpowiednio sprzyjające środowisko w Tobie.
Ciężko powiedzieć ale jest to możliwe i musisz myśleć pozytywnie że się uda.
No i też my robimy to codziennie przez 5-6 dni wokoło owulacji.
A wogóle to zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych oraz wielu łask i upragnionych 2 kreseczekTyłozgięta lubi tę wiadomość
Oboje 36 lat
2017 - córcia w niebie*
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
Dziewczyny jak to jest z szyjka i śluzem jeśli dojdzie do zaplodnienia?
Ja wczoraj miałam dwa razy spore nitki śluzu bardzo rozciagliwego a dziś sucho. Szyjka tez wędruje cały czas. Do okresu jakieś 3dni. Boli nie mam za to bolą mnie piersi od kilku dni i tyle02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Ja juz nie wiem co sie ze mna dzieje. Dzis 13 dpo.wczoraj wieczorem bol przypominajacy owulacyjny a dzis jakies delikatne plamienie.
Okres ma byc pojutrze. Moze poprostu juz sie zaczyna...nie wiem... Pogubilam sie znow 😁Tyłozgięta , Lucy2323 lubią tę wiadomość
-
Plamienia , bóle, skurcze, objawy.. to nasz osobisty dramat. Za każdym razem wmawiamy sobie 'tym razem odpuszczam niech sie dzieje co chce' a tydzien przed terminem nasza przeglądarka wygląda mniej więcej tak: pierwsze objawy
Krwawienie implantacjyjne
Wczesne mdlosci
Bóle piersi przed @
Kiedy najwcześniej wychodzi test ciazowy
Powiem szczerze-mnie juz to wykancza. Umiem sobie powiedzieć dosyc, odpuszczam. Jednak zupelnie nie umiem wprowadzić tego w życie. I choćbym nie wiem jak sie zapierala- taka jest prawda. I powiem całkiem szczerze, poki nie zajde w ciążę, nie dam rady odpuscic i w kazdym cyklu bede doszukiwac sie objawow ciąży. Chyba zadna z nas nie potrafi odpuscic, o czym sadzi sama nasza obecnosc na tym forum 🙂 życzę nam powodzenia, i radości. Bo radość z życia jest nam najbardziej potrzebna kochane kobietki.🙂
MalinovaJa, Lucy2323 lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Dokładnie jest tak jak piszecie. Ciężko nie myśleć o tym skoro tak bardzo się tego pragnie. My staramy się prawie 2 lata o drugie dziecko w tym inseminacje, stymulacje i laparoskopia. Całe te 2 lata tylko wokół tego się kręciły a moja psychika była ciągle na skraju wytrzymałości. Ja wkoncu dostałam wczoraj okres w 18 dpo. Ale już od tamtego miesiąca postanowiłam że chowam termometr i nie mierze już temp. Chyba dotarło do mnie że nie będę już w ciąży, zaczynam się z tym godzić. Oczywiście gdybym nie miała synka to bym już podchodziła do in vitro ale teraz przyszedł na mnie moment żebym odpuściła i bardziej zadbała o siebie i o swoje zdrowie, a może w najmniej oczekiwanym momencie się uda.
Oboje 36 lat
2017 - córcia w niebie*
21.09.2020 - stymulacja
Dziewczyny! Wlasnie zrobilam test , nie wytrzymalam .od razu pojawily sie dwie kreski . i to nie cien tylko kreska jak nic. I wiecie co?zamiast sie cieszyc to ja sie tylko boje....
Lucy2323, Zlaania1, Bożenka lubią tę wiadomość
-
MalinovaJa wrote:Dziewczyny! Wlasnie zrobilam test , nie wytrzymalam .od razu pojawily sie dwie kreski . i to nie cien tylko kreska jak nic. I wiecie co?zamiast sie cieszyc to ja sie tylko boje....
Nie bój się. Leć na betę żeby potem powtórzyć i myśl pozytywnie!
Stres niczemu dobremu nie służy.
Będzie dobrze a twój synek będzie miał rodzeństwo
I to ten cykl co odpuściłaś totalnie liczenie dni itp.. jednak coś w tym jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 14:26
Oboje 36 lat
2017 - córcia w niebie*
21.09.2020 - stymulacja
Lucy2323 wrote:Suuuper! Gratuluję!
Nie bój się. Leć na betę żeby potem powtórzyć i myśl pozytywnie!
Stres niczemu dobremu nie służy.
Będzie dobrze a twój synek będzie miał rodzeństwo
I to ten cykl co odpuściłaś totalnie liczenie dni itp.. jednak coś w tym jest.
Dzis poszlam do sklepu po podpaski i nie wiem nawet dlaczego wzielam test i od razu po powrocie zrobilam .w sumie bez cienia nadzieji ,mysle zrobie ,odloze i potem zerkne.a ja nie zdazylam go nawet odlozyc bo kreska szybko wyskoczyla😁
Odpuscilam ...totalnie.nawet ovu to liczylam wg wyliczenia kalendarzyka bo nie wiedzialam kiedy byla 😁Lucy2323 lubi tę wiadomość
-
A u mnie ból brzucha i plamienie, jak zwykle po owulacji zapewne az do okresu, wiec stracilam nadzieje na ciążę. Eh. Coraz ciężej. Coraz gorzej. Żeby chociaz plamien nie bylo.. a tak. Sama czuje ze cos jest ze mna nie tak, lekarze nie znajduja przyczyn. Eh...Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:A u mnie ból brzucha i plamienie, jak zwykle po owulacji zapewne az do okresu, wiec stracilam nadzieje na ciążę. Eh. Coraz ciężej. Coraz gorzej. Żeby chociaz plamien nie bylo.. a tak. Sama czuje ze cos jest ze mna nie tak, lekarze nie znajduja przyczyn. Eh...
-
Hej dziewczyny śniłam dziś o was
Ale nie pamiętam dokładnie snu, ale wiem że pytałyście czy czytałam wasze wpisy ostatnie.
MalinovaJa gratuluję 😘
A wy dziewczynki pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia.
Ja tak samo jak Malinova zaszłam w cyklu w którym nie liczyłam nie steresowałam się,tylko mniej więcej w połowie cyklu żeby seks był.
Też myślałam łatwo mówić, jak to niby odpuścić. Ale nawał obowiązków, tydzień 3 gości, plus wyjazd na głowie faktycznie poskutkował i nie myślałam o tym.
3mam cały czas za was kciuki i wierzę,że i wy zobaczycie wkońcu upragnione 2 kreseczki 😘😘😘Lucy2323 lubi tę wiadomość
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Może jednak w tych badaniach wyjdzie co jest u ciebie nie tak, może jakiś wskaźnik masz za wysoki lub za mały i wystarczy tylko leki dobrać.
Trzymam kciuki żeby się Ci coś wyjaśniło.
A po owu jak masz te plamienia to progesteron masz w normie? Badalas go 7dpo?
Oboje 36 lat
2017 - córcia w niebie*
21.09.2020 - stymulacja
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰