Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w domu jeden test został, na dodatek podobno szczęśliwy, bo panie w aptece na niego chuchały i dmuchały, i mam nadzieję, że go zaczarowały. Więc nie ma szans, nie wykorzystam go wcześniej choćby nie wiem co. I skoro ma być szczęśliwy, to będzie szczęśliwy
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Mi w domu jeden test został, na dodatek podobno szczęśliwy, bo panie w aptece na niego chuchały i dmuchały, i mam nadzieję, że go zaczarowały. Więc nie ma szans, nie wykorzystam go wcześniej choćby nie wiem co. I skoro ma być szczęśliwy, to będzie szczęśliwy
Podejście godne pozazdroszczenia! Prawidłowo!IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Oluchna wrote:Mi w domu jeden test został, na dodatek podobno szczęśliwy, bo panie w aptece na niego chuchały i dmuchały, i mam nadzieję, że go zaczarowały. Więc nie ma szans, nie wykorzystam go wcześniej choćby nie wiem co. I skoro ma być szczęśliwy, to będzie szczęśliwy
To inaczej być nie może- musi być szczęśliwy! Już czekam na pierwsze dwie kreski! Myślę że będzie mikołajkowy wysyp:) -
Agniechaaaa wrote:Suri mamy chyba bardzo pofobne charaktery bo i podejsvia do wielu tematow mamy takie same
Aga to fajna dziewczyna musi z Ciebie być !
Ahh ta moja skromność, hihi:)bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Cześć dziewczyny:) Muszę podzielić się z kimś tą informacją, bo zaraz zwariuję nie chcę na razie nikomu z rodziny o tym mówić, bo jest jeszcze za wcześnie, wolę powiedzieć jak będę pewna na 100% dzisiaj zrobiłam test - 10 dzień po owulacji - i jest bardzo blada kreska, ale jest:) jestem tak szczęśliwa, że trudno to opisać mam nadzieję, że jutro ta kreska będzie wyraźniejsza i że rzeczywiście mam powód do radości:) chciałabym zrobić mojemu facetowi niespodziankę, ale jak ta druga kreska będzie widoczna, tylko nie wiem czy dam radę i będę dzisiaj siedzieć cicho:)
Ewcia88, Klara Wysocka, suri2016, A może by..., Justya85, bertha, Magoffi lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:Spokojnie. Ja się stresowałam a później wyszło na to że nie potrzebnie daj znać jak będziesz już po
Wyszłam a więc po lewej stronie pęcherzyk 14mm. prawdopodobnie pęknie w sobotę, więc bede miała wydłużony cykl (i teraz pytanie czy to nie wina wiesiołka?), endometrium ładne, ale nie wiem ile cm
Dodatkowo moje plamienia mogą być związane ze stresem, jak się stresuje to może podnosić się poziom prolaktyny i mam wykonać badanie w sobotę z obciążeniem i bez
a poza tym to wszystko jest w porządku - Nic, tylko się strać dalej.
Jak się nie uda do końca roku to podchodzimy do InseminacjiKlara Wysocka, bertha lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
hyacinthus wrote:Cześć dziewczyny:) Muszę podzielić się z kimś tą informacją, bo zaraz zwariuję nie chcę na razie nikomu z rodziny o tym mówić, bo jest jeszcze za wcześnie, wolę powiedzieć jak będę pewna na 100% dzisiaj zrobiłam test - 10 dzień po owulacji - i jest bardzo blada kreska, ale jest:) jestem tak szczęśliwa, że trudno to opisać mam nadzieję, że jutro ta kreska będzie wyraźniejsza i że rzeczywiście mam powód do radości:) chciałabym zrobić mojemu facetowi niespodziankę, ale jak ta druga kreska będzie widoczna, tylko nie wiem czy dam radę i będę dzisiaj siedzieć cicho:)
Który to był Twój cs?hyacinthus lubi tę wiadomość
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
hyacinthus wrote:Cześć dziewczyny:) Muszę podzielić się z kimś tą informacją, bo zaraz zwariuję nie chcę na razie nikomu z rodziny o tym mówić, bo jest jeszcze za wcześnie, wolę powiedzieć jak będę pewna na 100% dzisiaj zrobiłam test - 10 dzień po owulacji - i jest bardzo blada kreska, ale jest:) jestem tak szczęśliwa, że trudno to opisać mam nadzieję, że jutro ta kreska będzie wyraźniejsza i że rzeczywiście mam powód do radości:) chciałabym zrobić mojemu facetowi niespodziankę, ale jak ta druga kreska będzie widoczna, tylko nie wiem czy dam radę i będę dzisiaj siedzieć cicho:)
Z całego serca ściskam i gratuluje :*hyacinthus lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Aaa ciche gratulacje! I trzymam mocno kciuki !hyacinthus lubi tę wiadomość
Kaan -
Karolina90 wrote:Wyszłam a więc po lewej stronie pęcherzyk 14mm. prawdopodobnie pęknie w sobotę, więc bede miała wydłużony cykl (i teraz pytanie czy to nie wina wiesiołka?), endometrium ładne, ale nie wiem ile cm
Dodatkowo moje plamienia mogą być związane ze stresem, jak się stresuje to może podnosić się poziom prolaktyny i mam wykonać badanie w sobotę z obciążeniem i bez
Jak się nie uda do końca roku to podchodzimy do Inseminacji
Karolina to super wiadomość Widzisz, całkiem niepotrzebny był Twój stres Gratuluję pięknego pęcherzyka i endo3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 10:16
hyacinthus lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle moje drogie to trzymamy dziś kciuki za inseminację Berthy !
Bertha daj znać jak będzie po, czy wcześniej zrobią Ci usg i zobaczą czy pęcherzyk już pękł? Nic się nie stresuj, będzie dobrzeEwcia88, Klara Wysocka, Magoffi lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
hyacinthus wrote:Z chęcią Cię zarażę to był 3 cykl - tak jak napisałaś 'do trzech razy sztuka' więc mam nadzieję, że też Ci się teraz uda:)
Kurcze... takie wiadomości mi dodają powera1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
No to długo nie czekałysmy na pierwsze dwie kreski! Super!hyacinthus lubi tę wiadomość
-
Teraz jest mi słabo:) ale to chyba z radości i niedowierzania:) jeśli chodzi o objawy to jedynie mam troszkę wrażliwe piersi, ale gdybym się nie starała o bobasa to nawet nie zwróciłabym na to uwagi. Nie mam konkretnych objawów:) Testu jeszcze nie robiłaś? Ja już nie mogłam wytrzymać
-
Karolina90 wrote:Wyszłam a więc po lewej stronie pęcherzyk 14mm. prawdopodobnie pęknie w sobotę, więc bede miała wydłużony cykl (i teraz pytanie czy to nie wina wiesiołka?), endometrium ładne, ale nie wiem ile cm
Jak się nie uda do końca roku to podchodzimy do Inseminacji
Oj to teraz szaleństwo czas zacząć! Powodzenia:) dobrze ze wszystko ok i myślę że nie trzeba będzie inseminacji stosować.