X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Świąteczne testowanie (grudzień)
Odpowiedz

Świąteczne testowanie (grudzień)

Oceń ten wątek:
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w domu jeden test został, na dodatek podobno szczęśliwy, bo panie w aptece na niego chuchały i dmuchały, i mam nadzieję, że go zaczarowały. Więc nie ma szans, nie wykorzystam go wcześniej choćby nie wiem co. I skoro ma być szczęśliwy, to będzie szczęśliwy :)

Klara Wysocka lubi tę wiadomość

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    Mi w domu jeden test został, na dodatek podobno szczęśliwy, bo panie w aptece na niego chuchały i dmuchały, i mam nadzieję, że go zaczarowały. Więc nie ma szans, nie wykorzystam go wcześniej choćby nie wiem co. I skoro ma być szczęśliwy, to będzie szczęśliwy :)

Podejście godne pozazdroszczenia! :) Prawidłowo!

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na razie się trzymam. :)

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:

To inaczej być nie może- musi być szczęśliwy! Już czekam na pierwsze dwie kreski! Myślę że będzie mikołajkowy wysyp:)

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Suri mamy chyba bardzo pofobne charaktery :D bo i podejsvia do wielu tematow mamy takie same :)

Aga to fajna dziewczyna musi z Ciebie być :)!

Ahh ta moja skromność, hihi:)

bertha lubi tę wiadomość

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • hyacinthus Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) Muszę podzielić się z kimś tą informacją, bo zaraz zwariuję:) nie chcę na razie nikomu z rodziny o tym mówić, bo jest jeszcze za wcześnie, wolę powiedzieć jak będę pewna na 100%:) dzisiaj zrobiłam test - 10 dzień po owulacji - i jest bardzo blada kreska, ale jest:) jestem tak szczęśliwa, że trudno to opisać:) mam nadzieję, że jutro ta kreska będzie wyraźniejsza i że rzeczywiście mam powód do radości:) chciałabym zrobić mojemu facetowi niespodziankę, ale jak ta druga kreska będzie widoczna, tylko nie wiem czy dam radę i będę dzisiaj siedzieć cicho:)

Ewcia88, Klara Wysocka, suri2016, A może by..., Justya85, bertha, Magoffi lubią tę wiadomość

• Karolina90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może by... wrote:
    Spokojnie. Ja się stresowałam a później wyszło na to że nie potrzebnie :) daj znać jak będziesz już po :)

Wyszłam :) a więc po lewej stronie pęcherzyk 14mm. prawdopodobnie pęknie w sobotę, więc bede miała wydłużony cykl (i teraz pytanie czy to nie wina wiesiołka?), endometrium ładne, ale nie wiem ile cm :P

Dodatkowo moje plamienia mogą być związane ze stresem, jak się stresuje to może podnosić się poziom prolaktyny i mam wykonać badanie w sobotę z obciążeniem i bez :)

a poza tym to wszystko jest w porządku - Nic, tylko się strać dalej. :)

Jak się nie uda do końca roku to podchodzimy do Inseminacji :)

Klara Wysocka, bertha lubią tę wiadomość

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • Ewcia88 Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyacinthus wrote:
    Cześć dziewczyny:) Muszę podzielić się z kimś tą informacją, bo zaraz zwariuję:) nie chcę na razie nikomu z rodziny o tym mówić, bo jest jeszcze za wcześnie, wolę powiedzieć jak będę pewna na 100%:) dzisiaj zrobiłam test - 10 dzień po owulacji - i jest bardzo blada kreska, ale jest:) jestem tak szczęśliwa, że trudno to opisać:) mam nadzieję, że jutro ta kreska będzie wyraźniejsza i że rzeczywiście mam powód do radości:) chciałabym zrobić mojemu facetowi niespodziankę, ale jak ta druga kreska będzie widoczna, tylko nie wiem czy dam radę i będę dzisiaj siedzieć cicho:)
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o mamusiu ale nowiny! :D zazdroszczę na maxa i ciesze się niezmiernie :D MOżesz mnie zarazić :P
    Który to był Twój cs? :D

hyacinthus lubi tę wiadomość

1 cykl starań

16.09.2019 Filipek 💙
    (16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna)
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyacinthus wrote:

Z całego serca ściskam i gratuluje :* :)

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • Kaan Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyacinthus wrote:

Aaa ciche gratulacje! I trzymam mocno kciuki !

Kaan
  • hyacinthus Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z chęcią Cię zarażę:) to był 3 cykl - tak jak napisałaś 'do trzech razy sztuka':) więc mam nadzieję, że też Ci się teraz uda:)

• suri2016 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    Wyszłam :) a więc po lewej stronie pęcherzyk 14mm. prawdopodobnie pęknie w sobotę, więc bede miała wydłużony cykl (i teraz pytanie czy to nie wina wiesiołka?), endometrium ładne, ale nie wiem ile cm :P

Dodatkowo moje plamienia mogą być związane ze stresem, jak się stresuje to może podnosić się poziom prolaktyny i mam wykonać badanie w sobotę z obciążeniem i bez :)

Karolina to super wiadomość:) Widzisz, całkiem niepotrzebny był Twój stres :) Gratuluję pięknego pęcherzyka i endo :)

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • sylvia94 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyacinthus wrote:
    Gratulacje ;) i oby kreseczki byly jutro bardzo wyraźne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 10:16

m3sx3e3kjs2lipyv.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle moje drogie to trzymamy dziś kciuki za inseminację Berthy :) !
    Bertha daj znać jak będzie po, czy wcześniej zrobią Ci usg i zobaczą czy pęcherzyk już pękł? Nic się nie stresuj, będzie dobrze :)

Ewcia88, Klara Wysocka, Magoffi lubią tę wiadomość

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • hyacinthus Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny:) jutro dam znać:) będziecie pierwsze, które się o tym dowiedzą:) a Ty Karolina ile czasu się staracie o dzidziusia?

• Ewcia88 Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyacinthus wrote:
    Z chęcią Cię zarażę:) to był 3 cykl - tak jak napisałaś 'do trzech razy sztuka':) więc mam nadzieję, że też Ci się teraz uda:)
    A masz jakieś objawy? :) Ja mama dzisiaj 10 dpo, bolał mnie bruch jak na @ i miałam lekkie brunatne plamienia. Nic poza tym.
    Kurcze... takie wiadomości mi dodają powera :D

1 cykl starań

16.09.2019 Filipek 💙
    (16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna)
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyacinthus wrote:

No to długo nie czekałysmy na pierwsze dwie kreski! Super!

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • hyacinthus Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest mi słabo:) ale to chyba z radości i niedowierzania:) jeśli chodzi o objawy to jedynie mam troszkę wrażliwe piersi, ale gdybym się nie starała o bobasa to nawet nie zwróciłabym na to uwagi. Nie mam konkretnych objawów:) Testu jeszcze nie robiłaś? Ja już nie mogłam wytrzymać:)

• A może by... Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:

Oj to teraz szaleństwo czas zacząć! Powodzenia:) dobrze ze wszystko ok i myślę że nie trzeba będzie inseminacji stosować.

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję :) mam nadzieje ze my też niedługo będziemy mogły się pochwalić nawet ledwo widoczoczna druga kreską. Ja testuje w piątek. Jak narazie z takich nowych objawów nie typowo okresowych to biały ciągnący się śluz

3jgxyx8dvoujfeze.png
‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ