X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy 2-3 październik :-)
Odpowiedz

Testujemy 2-3 październik :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest ktos kto testuje w tych dniach? Bedzie razniej:-)

• martika Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeśli będę testować to trochę później, ale 2-3 mam termin @

• Agaja Ekspertka

Wysłany: 22 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja podobnie jak martika :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie zastanawiam czy kilka dni pozniej nie testowac... tylko nie wiem czy stres mnie nie zje... termin przypada na 2...

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, świeżynka na ovu, ale starania od marca :(
    Planowany termin na 1.10 ale pozwoliłam sobie dołączyć do wątku :)

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie nam razem razniej. :-)

Kaśka lubi tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej ja też planuję 1.10 w kupie raźniej :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z chęcią bym się dołaczyła ale @ przypada mi dopiero 6, chodż w tym cyklu wyjątkowo uważam że ovu mogła być zaraz po @ także mogła bym i zatestować dzień przed :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • Eowena Ekspertka

Wysłany: 22 września 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam testować 1.10, bo wtedy mam termin @, ale dopisuję się do wątku :)

8une43r8mbu2h8v4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzewczyny denerwujecie sie? Ja jestem jakos dziwnie pozytywnie nastawiona. :-) Wy naturalnie sie staracie czy z jakimis lekami? Opowiadajcie. Ja w tym cyklu bralam clo, menopur zastrzyki i pregnyl wzielam 20 wrzesnia tj 14 dc. Dzisiaj jest 17 i mam brac luteine wiec biore:-) a wy?

• martika Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaulaa, ja biorę euthyrox. Zazdroszczę pozytywnego nastawienia, bo ja w tym cyklu nie wiem co się dzieje i czekam już na następny, wczoraj nagle zaczął mnie boleć znowu jajnik i jednorazowo pojawił się śluz płodny więc nie wiem w końcu kiedy miałam owulację. Ale jeśli chodzi o denerwowanie się to nie, raczej jestem po prostu pesymistycznie nastawiona, aż mi głupio, że narzekam, ale naprawdę mam dość tego cyklu:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika mam podobnie jak Ty w tym cyklu. Nie wiem kiedy miałam ovu i w ogóle bym chciała też już nowy cykl. Termin @ na 3.10 więc jak do tego czasu @ nie przyjdzie to zatestuję z Wami.

• martika Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja teraz chyba też mam termin na 3go, ale nie wiem, chyba nie będę w ogóle testować, chyba, że do poniedziałku 6go nie przyjdzie @, chociaż teraz też mi łatwo mówić, bo jeszcze dużo czasu, ale postanowiłam już na początku cyklu nie testować.

• JusWik Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się dołączam, termin @ na 2 Października :)
    ale w tym cyklu raczej nic nie będzie. Za mało <3 więc pewnie d.pa z tego będzie. :))))
    Pewnie że razem raźniej!!!

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• martika Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami jedno, trafne <3 wystarczy;)

JusWik, emka@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dokladnie nie wiem kiedy bylo owu bo pregnyl duza dawke dostalam 20 wrzesnia. Od wczoraj boli mnie lewy jajnik a tak to wszystko normalnie. U mnie tez bylo malo <3 ale bylo w tym czasie co lekarz mowil tj od 20 do 21 wrzesnia... ale teraz juz nie wiem czy byla owu bo nie czuje nic:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Czasami jedno, trafne <3 wystarczy;)
    No prawda ale czasami ciezko trafic. Moj partner mieszka 100 km ode mnie i ciezko jest ...

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też ciezko stwierdzic ovu czulam ze mogla byc zaraz po @ prawidlowo powinnam miec ovu mniej wiecej teraz :) pierwszy raz moj cykl wyglada tak dziwnie do tego temperature mam wysoką, ale jestem lekko nadziębiona. Dobra Interpretacja mojego wykresu w tym cyklu jest niemożliwa :) mimo to nadzieję mam :) i trzymam kciuki za was kobietki...

ed3f69e54ae2194159f0f5a21b6d6aaa.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:39

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Pelna Nadziei:-) musimy byc dobrej mysli dziewczyny:-)

• Eowena Ekspertka

Wysłany: 23 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę bromergon, luteinę i jeszcze piję ziółka o. sroki. Ja raczej się nie nastawiam, moja temperatura skacze jak głupia...
    A jeszcze dzisiaj koleżanka dzwoniła i powiedziała, że jest w ciąży. Ona z mężem się nie starali - unikali, ale jak widać kiepsko :)
    Ja nie jestem z tych co się załamują, ale naprawdę... Ludzie pierdolca dostają, badają sobie śluz, szyjki, srele dupele, codziennie mierzą temperaturę, a tutaj ludzie wpadki zaliczają, bo aplikacja w telefonie źle zaznaczyła dni płodne... Echh no i jak tu wierzyć w sprawiedliwość?
    No ale trzymajmy się dziewczyny :)

emka@, Katie88 lubią tę wiadomość

8une43r8mbu2h8v4.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ