Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzewczyny denerwujecie sie? Ja jestem jakos dziwnie pozytywnie nastawiona. Wy naturalnie sie staracie czy z jakimis lekami? Opowiadajcie. Ja w tym cyklu bralam clo, menopur zastrzyki i pregnyl wzielam 20 wrzesnia tj 14 dc. Dzisiaj jest 17 i mam brac luteine wiec biore:-) a wy?
-
Apaulaa, ja biorę euthyrox. Zazdroszczę pozytywnego nastawienia, bo ja w tym cyklu nie wiem co się dzieje i czekam już na następny, wczoraj nagle zaczął mnie boleć znowu jajnik i jednorazowo pojawił się śluz płodny więc nie wiem w końcu kiedy miałam owulację. Ale jeśli chodzi o denerwowanie się to nie, raczej jestem po prostu pesymistycznie nastawiona, aż mi głupio, że narzekam, ale naprawdę mam dość tego cyklu:p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez dokladnie nie wiem kiedy bylo owu bo pregnyl duza dawke dostalam 20 wrzesnia. Od wczoraj boli mnie lewy jajnik a tak to wszystko normalnie. U mnie tez bylo malo ale bylo w tym czasie co lekarz mowil tj od 20 do 21 wrzesnia... ale teraz juz nie wiem czy byla owu bo nie czuje nic:-(
-
nick nieaktualny
-
U mnie też ciezko stwierdzic ovu czulam ze mogla byc zaraz po @ prawidlowo powinnam miec ovu mniej wiecej teraz pierwszy raz moj cykl wyglada tak dziwnie do tego temperature mam wysoką, ale jestem lekko nadziębiona. Dobra Interpretacja mojego wykresu w tym cyklu jest niemożliwa mimo to nadzieję mam i trzymam kciuki za was kobietki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:39
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę bromergon, luteinę i jeszcze piję ziółka o. sroki. Ja raczej się nie nastawiam, moja temperatura skacze jak głupia...
A jeszcze dzisiaj koleżanka dzwoniła i powiedziała, że jest w ciąży. Ona z mężem się nie starali - unikali, ale jak widać kiepsko
Ja nie jestem z tych co się załamują, ale naprawdę... Ludzie pierdolca dostają, badają sobie śluz, szyjki, srele dupele, codziennie mierzą temperaturę, a tutaj ludzie wpadki zaliczają, bo aplikacja w telefonie źle zaznaczyła dni płodne... Echh no i jak tu wierzyć w sprawiedliwość?
No ale trzymajmy się dziewczynyemka@, Katie88 lubią tę wiadomość