Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi się wydaje, że mam podobny brzuszek jak klaudia a jestem dopiero w 22 tygodniu.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/afd2ab19fab4.jpg
Ciekawa jestem kiedy moja waga pójdzie do góry bo 800gram przez 22 tygodnie to mało moim zdaniem:/ sama dzidzia ponad 300gram waży a gdzie łożysko i wody płodowe?...to troche tak jakbym chudła a przecież rosnę...kamka9319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak mu się przyrosło ?
dla mnie ważenie się codziennie jest bez sensu. kupę się zrobi i inna waga już wychodzi, albo za mało wody wypije/za dużo wysika i też zmiana wagi. Ja tylko raz na tydz, po toalecie, nago i na czczo się ważę.
jak tam wczasy ? -
Ja tez codziennie na czczo, po WC i na golasa
No tak sobie rośnie choć gin mówił, że na każdym etapie przyrasta inaczej
Wyjazd super ale dziś juz wracamy na rodzinną imprezę. Choć powiem Wam że w moim stanie dłuższe lazenie to dramat. Nie mam sił. . -
Klaudia N. wrote:to co jak sie jest szczuplym to wiekszy brzuch jest?
Mi się wydaje,że to zależy od budowy miednicy. Bywają dziewczyny szczupłe, które jednak biodra mają szersze i tam się to chowa:) Ja tak miałam, zresztą moja mama tak samo-mam po niej budowę. Bioder nie mam jakichś bardzo szerokich (96 cm), ale własnie ta miednica taka dziwna;) -
Zuz_anna wrote:Mi się wydaje,że to zależy od budowy miednicy. Bywają dziewczyny szczupłe, które jednak biodra mają szersze i tam się to chowa:) Ja tak miałam, zresztą moja mama tak samo-mam po niej budowę. Bioder nie mam jakichś bardzo szerokich (96 cm), ale własnie ta miednica taka dziwna;)
masz na mysli ze ta miednica jakby szeroka, ja chyba taka mam, i wystaja mi kosci miednicy wlasnie, chyba -
nick nieaktualnyHej dziewczyny dziś rano mąż w końcu poczułkopniaki malutkiej zawsze się uspakajała jak przykładał rękę a tutaj taka niespodzianka a jaki był dumny i szczęśliwy. Na moje oko mała jest dosc silna bo mam łożysko z przodu a i tak czuje czasami tak mocne kopniaki aż brzuch chodzi. Moja kochana perełka;)
My dziś idziemy na wesele ale nie chce mi się w ciąży to dla mnie średnia zabawa, w dodatku jestem po nieudanym farbowaniu włosow i wygladam okropnie:/
Buzka miłego weekendu Wam życzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo;) Na weselu było super. Mimo, że nie chciało mi się iść dobrze się bawiłam Nawet kiepski kolor włosów i fakt, że z nakręconych zrobiły się proste po pół godziny mi nie przeszkało. Nawet usłyszałam, że super kolor haha!
Na weekend była u nas teściowa i wpadła też moja mama na imieninowego grilla. Na szczęście mąż już pojechał odwieźć teściową jupi:D
A dzisiaj poniedziałek... Matko jak ja nie znoszę poniedziałków:/ Wieczorem jedziemy na ciacho do mojej imienniczki i oddam chłopięce większe ciuszki, może akurat jej mały założy.
A co tam dziewczynki u Was słychać? -
Ja w pt dałam radę tańcząc do 2:30 Wróciliśmy do domu tuż przed tym, jak wróciła większość naszej ekipy Ja ciężarówka! W ogóle sporo osób mówiło, że mnie podziwia, że mi się chciało pojechać. W sob byliśmy większość dnia w zoo (ukrop niezły), nogi mnie bolały tak, że nie miałam siły całego-całego zwiedzić, a popołudniu lało jak cholera, więc drugi dzień festiwalu spędziliśmy w domku Szkoda mi było strasznie, no bo kocham ten festiwal, byliśmy 4 raz w tym roku, no ale trudno..
Dzisiaj byłam u stomatologa, ósemka do wyrwania, ale nie jakoś pilnie. Spać mi się chce jakbym tydzień nie spała i coś brzucho napięte. Miałam prasować tę stertę pościeli i koszul L, ale mi się nie chce i olewam dzisiaj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny