Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrób test, nic nie zaszkodzi
Maniu tyle dobrego, że dzięki mojemu medycznemu wykształceniu sama wiem co nieco o badaniach i pilnowałam tego. Tyle szczescia w nieszczesciu.
Ciężko mi sobie wyobrazic zycie bez czekolady czy ciasta ehh;( cala przyjemnosc z bycia w ciazy i tycia zostala mi odebrana ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzś już zaliczyłam pierwszy kiepski pomiar po sniadaniu 128 a powinno byc do 120 ehh nie dosc, ze anemia, znowu wrzody daja o sobie znac to jeszcze i cukrzyca.
Madziulek napisz cos. Pewnievczasu nie masz ale jak ululasz synusia odezwij sie jak tam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia, po pierwsze gratulacje. Po drugie, bardzo mi przykro! ale żółtaczka często dotyka noworodki i na pewno szybciutko wyjdziecie do domku
ja czuję się niezbyt dobrze... raz mi zimno, raz gorąco. Chodzenie to katorga apetytu prawie nie ma. zaraz 36 tydzień, ciekawe, czy zbysiu miał rację, że do 38ego nie donoszę -
nick nieaktualnyMadziulek no niestety żółtaczka sie zdarza. To na szczescie nic strasznego. Trzymam kciuki zebyscie szybko do domku wrocili
Jak tam Klaudia?
Strzala donosisz byle spokojnie
Ja wpadłam w szał zakupow dla malutkiejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 00:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny