Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Ja cały czas mam opory przed testowaniem, bo czuję że i tak nic z tego. Właściwie brak jakichś objawów ciążowych, raczej wszystkie wskazują na @. Dzisiaj nawet skok temp na ponad 37 świadczy o tym, że jutro pewnie zawita.
Także bez wiary do tego podchodzę.
-
Mania to musi być cudne uczucie czuć ruchy dziecka Niech dalej wszystko rozwija się jak należy
Klaudia testuj, czasami takie skoki przynoszą nieoczekiwane efekty
Ja zatestuje jeśli mąż będzie nalegał a raczej tego nie zrobi
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny 3mam kciuki za testy!
Maniu super, że czujesz maluszka. Ciekawe kto w brzuszku siedzi
Ja dziś po wizycie w klinice w której mam rodzić. Lekarz super. Mała waży 1720gram czyli w tydzień prawie 400gram przybrała! Grubasek mamusi wszystko ok. Było 4d ale zasłoniła się rączkami, nóżkami i łożyskiem więc nie pooglądaliśmy za dużo. Ale widzieliśmy jak ziewa:PMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ania wczoraj był 13 dpo więc nie za wcześnie. To był nasz 12 cykl starań i miał być prezent na pierwszą rocznicę ślubu. Niestety wyszło jak zawsze Dzisiaj w nocy obudzil mnie okropny ból brzucha, teraz głowa mnie boli czyli @ tuż za rogiem
-
nick nieaktualny
-
Eh... będę nadal kibicować i mocno wierzę że już bliżej jak dalej Dziewczyny nie poddawać się! !!
PS. Witam się w 18 tygodniu ciąży i początku 5 miesiąca
Ania córcia rośnie jak na drożdżach zazdroszczę udanego usg jeszcze 3 tygodnie i dowiem się co tam mamy między nóżkami dzidziusia
Madziu jak tam Filipek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:40
[/link]
-
nick nieaktualnyManiu ja obstawiam córeczkę u Ciebie
Ja jutro zaczynam 32tc czas szybko leci przyszła do mnie pościel i rogal Minky - cuda ! Myślucie, że rogal też powinnam prać? Nie chce by się zdeformował. Nie wiem czy się nie powstrzymam założyć jej po wypraniu. Najwyżej przykryję prześcieradłem, żeby się nie kurzyła:PMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania tego Rogala nie prałabym
Ja obstawiam chłopca
26 października ruszamy z remontem pokoju dla dziecka. (21 października poznam płeć ) mniej więcej wszystko zaplanowane. Dzieci się angażują i każdy będzie miał swój wkład w pracę Nie mogę się doczekać[/link]
-
nick nieaktualnyManiu wiem jaka to frajda. My cały czas pokoik dopieszczamy. Ale troche to jeszcze potrwa bo nie wszystko naraz lubię sobie posiedzieć w nim odpocząć. Nasze suczki też kochają to miejsce i często tu przychodzą w jakich kolorach widzisz pokoik?
U nas jasnoszare ściany (w tym jedna w biało szare paski) a sufit i skos biały. Białe łóżeczko, kaloryfer i wózek z białym. Meble, które tu są są jasnobeżowe i zostaną. Jasnobeżowy też fotel do karmienia i roleta rzymska. Dywan w ciemnej szarości. Dodatki biało-różowe. Na ścianie nakleiłam wylatujące spod skosu różowe motylki. Kinkiety w kształcie kwiatków również różowe i żyrandol też. Nie moge się doczekać kiedy będzie skończony oczywiście ograniczają nas też finanse ale i tak jestem zadowolona z tego co do tej pory uzyskaliśmy -
Mania powoli uczymy się jak to jest być rodzicami
Mały przeslodki. Tatuś zapatrzony w niego jak w obrazek.
Tylko ze mną trochę słabo. Wczoraj miałam gorączkę. Dziś już minimalna.
Brodawki pogryzione i poranione
Generalnie słabo. .
Mały ma problem z odpowiednim zlapaniem cyca. Na lezaco jest w miarę ale przy klasycznej pozycji ciężko -
Magda miałam podobną sytuację po pierwszym porodzie. Moim zbawieniem były silikonowe nakładki oraz krem który goił rany. Teraz są bardziej profilowo podobne do sutka. Gorączka miałam gdy był nawał pokarmu i nie sciagnelam na czas.
Ania trzy ściany będą w kolorze szarym, a jedna ściana będzie miała tapetę (juz mam wybrane) w zależności od płci dziecka. Na jednej z szarych ścian będzie kolorowe drzewko ze zwierzątkami (naklejka) mebelki w kolorze beżowym. No i jak piszesz reszta dodatków będzie przemyślana jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:06
[/link]