Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Madziu życzę Ci już tylko spokojnie upływających dni z maluszkiem
Ja jestem przed testowaniem ale bez większych nadziei. Czuje już nadciagajaca @, brzuch mnie boli.
Zaglądam do Was codziennie no ciekawa jestem, jak idzie rozpakowywanie dwupakow Zakoconej cos nie widać na forum, może i ona zaraz poda dobre wiadomości
Miłej niedzieli Wam życzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To niezłą bzdurę wam klepała
Rozumiem, że podczas sexu i w grze wstępnej facet również sutków dotykać nie może wg niej? No i rozumiem, że jak się karmi dziecko piersią, to na całą ciążę trzeba je od piersi odstawić, bo poród wywoła? -
nick nieaktualnyOd wielu osób słyszałam, że jeśli chce się długo karmić piersią to lepiej w ciążę nie zachodzić bo trzeba dziecko od piersi odstawić bo w przeciwnym razie przez karmienie może dojść do poronienia. A to, że sutki omijamy podczas sexu w ciąży też słyszałam bo nadmierna stymulacja może wywołać skurcze. I słyszałam to od znajomych, które już są mamami. No ale nieważne Ty zawsze wiesz lepiej wszystko w każdym temacie. Chciałam pomóc bo ciągle piszesz jak chcesz urodzić. Ale nie to nie. Siedź i czekaj.
rozowa_strzala, Mania1718, sylwiaśta159, Rafaello lubią tę wiadomość
-
Anka, wyobraź sobie, że większość z nas ciężarnych na wątku październikówek sex ze stymulacją sutków miała/ma i jakoś nikt z tego powodu nie urodził.
Gówno dają niektóre rzeczy, o czym przekonałam się już na sobie i przekonują się inne dziewczyny czekające na poród. Mądra jesteś taka, ale nawet nie jesteś w końcówce ciąży
Poradzę sobie bez twoich "cennych" rad -
nick nieaktualnyNo tak zapomniałam, że tylko kobiety w końcówce ciąży są "wszystkowiedzące" i takie "mądre". Chyba zapomniałaś, że niedawno też byłaś w 31tc i nie przypominsm sobie, żebyś nie udzielała się na forum bo przecież jesteś taka "głupia" bo nie jesteś w końcówce ciąży...
To, że ktoś od czegoś nie urodził nie znaczy wcale, że jest to niemożliwe. Po prostu na tą osobę nie działa. Ale masz rację co ja tu będę głupoty pisać w końcu jestem taka "głupia" w tym temacie. Toż ja nawet w końcówce ciąży nie jestem. Co mnie naszło by udzielać rad kobiecie w jej końcówce. Eh przepraszam...sylwiaśta159, Mania1718, Sówka_83, Rafaello, D-dawna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślcie co chcecie, ale muszę coś powiedzieć. Klaudia- dzielisz się tutaj na forum tym, że tak bardzo chciałabyś urodzić- Ania słyszała o takim sposobie, zaznaczając, że tak po prostu mówiła jej położna a Ty ją nie pierwszy już zresztą raz wyśmiewasz. Tylko dlaczego? Jesteś pewna, że nie ma ani trochę racji?
" Podczas pieszczenia piersi wytwarza się oksytocyna, ktora moze wywolywac skurcze macicy. " tak mowi wujek google.
Położna teź zapewne mówiła o tym ciężarnym nie dlatego, że wymyśliła sobie to na poczekaniu by mieć o czym mówić, tylko z doświadczenia. Nawet jeśli Ty uważasz inaczej, to nie musisz przeciez od razu atakować i być cyniczną. Ja też w wielu sprawach z Anią się nie zgadzam- ona ze mną też nie, ale nie musi to wyglądać w ten sposób. Nie wszystko z czym Ty się nie zgadzasz jest bzdurą. Nie wiem skąd ten narcyzm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 08:48
Mania1718, Morisek28, annielica, rozowa_strzala, Sówka_83, Rafaello lubią tę wiadomość
-
Ależ ciemnogród!
Zakocona, życzę Tobie,abyś zmądrzała i nie buzowała takim wszech wiedzeniem.Bo to tak śmieszne że aż żałosne.
Dziewczyna bardzo dobrze napomniała o sutkach! Po co plujesz jadem i się wymądrzasz na każdym kroku. Jesteś tylko maluczkim człowieczkiem jak każdy z nas.
Po co też przyśpieszasz poród?! natura wie co robi, jest nalepszą Matką.
Ty nią jeszcze NIE jesteś.sylwiaśta159, annielica lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]