WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika foch jest dalej, ale musimy się odzywać do siebie, bo parę spraw mamy dziś do załatwienia. Wczoraj się zlitowałam i zrobiłam mu inhalacje, bo chodził smarkał i kaszlał.Jak z dzieckien normalnie.
-
Izape ja bym powiedziała tak:
- Brałam ten Euthyrox50 tak jak Pani zalecała i wynik mam bardzo dobry (wstaw wynik)
- Ale jaki Euthyrox50 !? Pani miała brać 37,5 a nie 50?
(i tu robisz zdziwioną minę i wielkie oczy)
-A ja byłam przekonana że miało być 50...
I wtedy uważa że nie zgrzeszyłaś bystrością ale przynajmniej nie jest zła i nie uraziłaś jej lekarskiej dumyKarma88, Yoselyn82, Meśka, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Flowwer, Izape_91, Anna Stesia, Madżka89, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Monika foch jest dalej, ale musimy się odzywać do siebie, bo parę spraw mamy dziś do załatwienia. Wczoraj się zlitowałam i zrobiłam mu inhalacje, bo chodził smarkał i kaszlał.Jak z dzieckien normalnie.
Summer, ale z chorymi facetami to tak już jest. Ja mojego w zeszły m tygodniu musiałam non stop pilnowac, zeby bral leki, bo gardlo go bolalo, chodzil, jojczyl.
KateHawke genialne rozwiazanie.Izape_91 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
KateHawke wrote:Izape ja bym powiedziała tak:
- Brałam ten Euthyrox50 tak jak Pani zalecała i wynik mam bardzo dobry (wstaw wynik)
I wtedy uważa że nie zgrzeszyłaś bystrością ale przynajmniej nie jest zła i nie uraziłaś jej lekarskiej dumy -
Czołem Dziewczyny!
Lucia Kochana, mocno trzymamy kciuki za Ciebie i za Maleństwo! Super, że dałaś radę napisać, co u Ciebie, bo tutaj już od zmysłów odchodziłyśmy. Z tego, co pamiętam, to czekałaś na wyniki trzeciej bety, prawda? Jak dasz radę napisz coś więcej, ale oczywiście jeżeli będziesz w nastroju i będzie na to czas...
Katekum, Aksamitna Dziewczynki, Wy też jesteście dzielne! Katekum, chciałabym być choć w połowie tak spokojna i opanowana jak Ty. Mam nadzieję, że tylko jednorazowo Was taka sytuacja spotkała
Meśka Kochana, ja dopiero teraz mam czas żeby usiąść i sklecić trochę słów, ale z niecierpliwością czekałam na Twoją relację po sonoHSG. Kochana, super, że wszystko drożne! Super, że nie bolało mocno. Teraz działajcie i czekamy na Maleństwo
Flowwer Czasami zastanawiam się ile jeszcze jesteś w stanie udźwignąć, ale Ty za każdym razem poprawiasz koronę i walczysz Jesteś naszą mentorką! To się nie może zakończyć inaczej niż BOBO
Agniechaaa, Bocianiątko Piękne avatarki! Chyba muszę sobie też jakiś obrazek sprawić, bo najwyraźniej zostanę tu na dłużej
StaraczkaNika Muszę to napisać! Również uwielbiam Twoje poczucie humoru Czytanie Twoich postów jest przyjemnością
Przepraszam, jak kogoś pominęłam, za wszystkie Dziewczyny mocno trzymam kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 09:53
Meśka, Bocianiątko, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Dzięki dziewczyny za kciuki.
Sytuacja jest już opanowana, beta poszybowala w górę, w poniedziałek 88, a wczoraj 249.
Do szpitala trafilam w poniedziałek prosto z diagnostyki, bo zasłabłam i zaczęłam krwawić, pielęgniarki od razu wezwały pogotowie.
Już wiem, że w szpitalu zostanę do momentu pojawienia się serduszka.Bocianiątko, KateHawke, Meśka, Flowwer, Zielona1911, Sarna84, Czrna 81, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Mój mąż to jest taki, że sam żadnych tabletek nie weźmie. Ja go muszę przekonać, że mu to dobrze zrobi. A później chodzi za mną i mi powtarza, że miałam świetny pomysł, bo czuje się zdecydowanie lepiej :p
Na szczęście jak już raz się przekona, że coś dobrze na niego działa to już pamięta, żeby stosować. Teraz suplementuje magnez i Wit.D.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Izape ja bym powiedziała tak:
I wtedy uważa że nie zgrzeszyłaś bystrością ale przynajmniej nie jest zła i nie uraziłaś jej lekarskiej dumy
Dokładnie
I działaKateHawke, Izape_91 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Lucia88 wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki.
Sytuacja jest już opanowana, beta poszybowala w górę, w poniedziałek 88, a wczoraj 249.
Do szpitala trafilam w poniedziałek prosto z diagnostyki, bo zasłabłam i zaczęłam krwawić, pielęgniarki od razu wezwały pogotowie.
Już wiem, że w szpitalu zostanę do momentu pojawienia się serduszka.
Dobrze, że tak zareagowały trzymajcie się dzielnieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Lucia To wspaniale! Bardzo się cieszę Beta pięknie poszła w górę Szpital, to nie dom, ale jesteś w najlepszym możliwym miejscu jeżeli chodzi o Ciebie i Maluszka. Trzymajcie się dzielnie12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyLucia te zasłabnięcie to pewnie ze stresu, który był spowodowany krawieniem. Jęsli sytuacja jest juz opanowana to świetnie
Ja miałam w rodzienie wiele przypadków w których dziewczyny miały krawawienia ze skrzepami! I bylo wszystko dobrze...
Miałaś robione już usg? Widać malca?
To jak piszesz że do serduszka to troszkę spędzisz czasu w szpitalu ale lepiej tam i masz w razie "w" od razu pomoc, a nie w domu i człowiek przemysla, a może tak nie powinno być, a dlaczego dzieje sie tak.... Więc trzymam kciuki!
Hahaha rozbrajacie mnie tymi swoimi chłopami mój zjada całą apteczkę i nigdy nie ma lekarstw gdy są potrzebne, bo oczywiście brakujących zapasów nie uzupełni, a ja dowiaduję się wtedy gdy chce po coś sięgnąc, a zdarza mi się to rzadko.
A z tymi staraniami to ja kurde nie wiem czy oni wyczuwają ten moment czy o co chodzi! mój już siętak doszkolił przez tą ciąże, że wczoraj powiedział że czuję szyjkę macicy. xDWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 10:26
-
Dobrze, że szybka reakcja była. Jak się teraz czujesz?
Emilka
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma zrób ANA2 I ew znajdź gina, który przepisze encorton czytałaś moja relacje z wizyty u reumatologa? Porażka... stracony czas... a ja mam miano b.wysokie... no cóż, spodziewałam się tego... obyś trafiła na lepszego
Monia leż, należy Ci się ja wczoraj przez tą masakrycznie późną pobudkę tez nic nie zrobiłam z zaplanowanych rzeczy ale dziś juz wstałam wcześniej... no i szafa się sama nie posprząta!
Izape zrób tak jak KateHawke radzi Kejti rewelacyjny tekst!
Lucia ciesze się ze jesteś pod dobrą opieka i wszystko idzie ku dobremu Trzymam za Was mocno kciuki! :*-Monika-, KateHawke, Izape_91 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:Karma zrób ANA2 I ew znajdź gina, który przepisze encorton czytałaś moja relacje z wizyty u reumatologa? Porażka... stracony czas... a ja mam miano b.wysokie... no cóż, spodziewałam się tego... obyś trafiła na lepszego
Czytałam, czytałam, ale w gąszczu postów uciekło mi.
No właśnie wtedy wydawało się, że nic mi się nie dzieje, bo reumatolog mnie całą obejrzała, wszystkie wyniki omówiła. Moje miano było graniczne, bo chyba 160 czyli wynik słabo dodatni. Dlatego teraz chętnie przed wizytą sprawdzę czy coś się zmieniło.
Ginowi teraz na wizycie napomknę. A podejrzewam, że reumatolog w tej chwili sama mi encorton da. Najbliższe 2 tygodnie mam 3 wizyty u lekarzy, więc ogarniamy dalej. Mam tylko nadzieję, że tamta torbiel się wchłonęła i nic nowego się nie wyhodowało.Emilka
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia